Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Τα "νεα" της ημερας . . Καλο πασχα



Σ.Δ
Το βαζουμε εμεις ωστε να κλεψουμε την "χαρα" απο τους αλλους.!!
Ερωτημα 1: Το Σ.Ε.Ε.Δ.Δ δεν αναφερει οτι οσοι υπεγραψαν κατα την ΥΠΟΒΟΛΗ ηταν Ι1 τους ουδεν προβλημα εχουν ? (μην αρχισουμε ηταν δειγματοληπτικος, πηγαν εκει μετα απο ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ για αλλαγμενα Ι και ΗΞΕΡΑΝ τι ΕΨΑΧΝΑΝ για αυτο και το αναφερουν...)
Ερωτημα 2: Ποιες "Ψευδεις Δηλωσεις" αναφερουν ?? Αυτες που καποιοι συναδελφοι προνοησαν και κολλησαν και το πιστοποιητικο τυπου Α μεσα για να μην "παγιδευτουν ? Οι αυτες που πηγαν με μαρτυρες και τους ελεγαν "κατω των 45 Ι1 αυτη υπογραφεις" ???
Αν η δηλωση ειναι κακη ή ανακριβης ή κακως διατυπωμενη αυτο ειναι "διοιηκητικο προβλημα" και οχι αφορμη για "κυνηγι μαγισσων"...
και ΕΡΩΤΗΜΑ 3: και το πιο φαρμακερο ΠΟΙΟΣ εχει ΠΕΙ πριν τις ΓΙΟΡΤΕΣ για 170 ατομα ? ποια ειναι αυτα τα 170 ΑΤΟΜΑ και απο που ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΕΥΣΕΙ στους "τηλεοπτικους συναδελφους" ?????????
Απαντησεις απο ολους τους αρμοδιους γρηγορα γιατι κανεις δεν ΜΠΟΡΕΙ να το ανεχτει πια το ΤΣΙΡΚΟ αυτο...
Παρτε τηλ την δημοσιογραφο - τον κ Μητσοτακη - τους Αρμοδιους στο Σ.Ε.Ε.Δ.Δ γιατι δεν σεβονται ουτε δικαστηρια ουτε τπτ, απλα θελουν "κενα". Ψευτης να βγω, αλλα οι "διαρροες" πολυ το εξειδικευουν..
για οτιδηποτε νεοτερο θα γινεται update στο αρθρο..

Φωτο απο Σημερινη Εφημεριδα "Τα Νεα"..


απο zougla.gr 
 12 Φεβρουαρίου 2014, 08:05
Σύμφωνα με πληροφορίες από την «Ημερησία», η περίπτωση της Πυροσβεστικής αφορά σεδιαγωνισμό του 2011 για την πρόσληψη 3.400 θέσεων πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης και 400 θέσεων για πολιτικό προσωπικό. Επιλαχόντες του διαγωνισμού κατήγγειλαν περιπτώσεις πλαστών πιστοποιητικών σπουδών, στρατολογικής κατάστασης, διπλωμάτων οδήγησης κ.ά., που αύξαναν την τελική μοριοδότηση, ενώ οι αρχικοί έλεγχοι κατέδειξαν περίπου 170 υποψήφιους με διάφορες παρατυπίες. Έκτοτε συστήθηκε επιτροπή για διασταύρωση από μηδενική βάση όλων των δικαιολογητικών, η οποία εκτιμάται ότι θα τελειώσει το έργο της πριν από το Πάσχα.

Σ.Δ 
Τι γινεται ?
Υπαρχει "σχεδιο" ?

Αποσπασμα απο bloko.gr 
Τετάρτη, 12 Φεβρουάριος 2014 11:29

Δημόσιο: στο στόχαστρο 48.910 υπάλληλοι και πυροσβέστες– Σε ένα μήνα οι επόμενες απολύσεις


- Πρώτοι μπαίνουν στο στόχαστρο οι συμβασιούχοι που μονιμοποιήθηκαν
- Δεν εξαιρούνται από τον έλεγχο ούτε οι επιτυχόντες μέσω ΑΣΕΠ
- Δεν βγαίνουν τα “κουκιά” των απολύσεων μέσα στο 2014 στο Δημόσιο και ψάχνουν παντού

Τίποτε δεν άλλαξε σε ό,τι αφορά στις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Η χώρα πρέπει να
μειώσει μέσω απόλυσης το προσωπικό του Δημοσίου κατά ακόμη 11.000 άτομα.

Η ανεύρεση επίορκων έχει καταντήσει ανέκδοτο με ελάχιστους να απολύονται με τον τρόπο αυτό και έτσι ο πέλεκυς απειλεί υπαλλήλους που κάνουν κανονικά τη δουλειά τους.
Στο μικροσκόπιο μπαίνουν 9.873 επιτυχόντες σε προκηρύξεις του ΑΣΕΠ την περίοδο 2003- 2009, 3.800 προσληφθέντες το 2011 στην Πυροσβεστική καθώς και 35.239 συμβασιούχοι που μονιμοποιήθηκαν με το Διάταγμα Παυλόπουλου.
αποσπασμα απο:imerisia.gr
Η περίπτωση της Πυροσβεστικής αφορά διαγωνισμό του 2011 για την πρόσληψη 3.400 θέσεων Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης και 400 θέσεων για πολιτικό προσωπικό. Επιλαχόντες του διαγωνισμού κατήγγειλαν περιπτώσεις πλαστών πιστοποιητικών σπουδών, στρατολογικής κατάστασης, διπλωμάτων οδήγησης κ.α., που αύξαναν την τελική μοριοδότηση και οι αρχικοί έλεγχοι κατέδειξαν περίπου 170 υποψήφιους με διάφορες παρατυπίες. Έκτοτε συστήθηκε επιτροπή για διασταύρωση από μηδενική βάση όλων των δικαιολογητικών και υπολογίζεται να τελειώσει το έργο της πριν από το Πάσχα.