Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΕΩΣ ΤΙΣ 13-1-2020

ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΈΔΙΟ ΣΕ  ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΑΕΤΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΝΙΜΟΙ.
ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΤΑ ΆΡΘΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Το Νομοσχεδιο που μας αφορα ΟΛΟΥΣ ηρθε προς ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ...




ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ Ή ΔΕΙΤΕ

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ Ή ΔΕΙΤΕ

Μεχρι Ωρας Αρθρα που μας αφορουν..

Άρθρο 77 – Οργανικές θέσεις πυροσβεστικού προσωπικού και Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης (Π.Π.Υ.)


Άρθρο 148 – Μεταθέσεις

Άρθρο 152 – Μεταθέσεις λόγω συμπλήρωσης ορισμένου χρόνου σε Υπηρεσία

Άρθρο 163 – Άρθρο 163 Μεταθέσεις – Αποσπάσεις – Μετακινήσεις Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης


Άρθρο 180 – Θέματα Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης, Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης και Εθελοντών Πυροσβεστών Διαδικασία ένταξης Εποχικών Πυροσβεστών

Και αλλα που θα δουμε αναλυτικοτερα τις επομενες μερες. Μπειτε και σχολιαστε στην διαβουλευση..

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΩΣ 31-12-2020.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΠΟΠΥΣΥΠ που επιλέγει για την ενημέρωση της την μια την σελίδα του πανελλαδικόυ Σωματείου Μεγάρων στο διαδίκτυο και την άλλη το blok μας

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ


ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

"Θα επολεμησουμε σε ορυχεία". Ναι τώρα πάει κουίζ

Βρείτε μου ποιος πρόεδρος δευτεροβάθμιου συνδικάτου στο Πυροσβεστικό Σώμα που τώρα επέκτεινε τη σύνδικαλιστικη  δραστηριότητα του και στους μεταλλωρύχους στα ορυχεία τρώει τα μούτρα του για έκτη η έβδομη συνεχόμενη φορά σε αποφάσεις δικαστηρίων που είχε κάνει αγωγές σε συναδέλφους και σωματεία. Και το σοβαρότερο όλα αυτά τα έξοδα πληρώνονται από συνδρομές μελών.

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Έτσι λύνονται τα προβλήματα από 2βαθμιο συνδικάτο.

Τώρα που έμαθαν ότι άνοιξε η Βουλή εκεί στην ΠΟΠΥΣΥΠ 'Το νέο προεδρείο' ξεκίνησαν συναντήσεις με βουλευτές. Από ότι μαθαίνω την επόμενη εβδομάδα θα ανεβάσουν ρυθμούς το προεδρείο της Ομοσπονδίας και θα ξεκινήσουν συναντήσεις με δημάρχους από Ήπειρο πλευρά. 

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Ετοιμάζονται για διακοπές εκεί στην Ομοσπονδία και ψάχνουν προορισμούς

Αυτά είναι να Λύνεις προβλήματα πυροσβεστών το 2019, κάνοντας συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή του υπουργείου τουρισμού. Ρε συνάδελφοι πυροσβέστες είμαστε και όχι ξενοδοχοϋπάλληλοι
, Μήπως ξέρετε αν άνοιξε η Βουλή τι σας είπε ο γενικός διευθυντής του Υπουργείου Τουρισμού;

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

ΑΔΙΚΊΑ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΌ ΤΗΣ ΛΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝΓΙΑ 30 ΠΕΡΊΠΟΥ ΣΥΜΒΑΣΙΟΎΧΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΜΕ 10 ΈΤΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΊΑ ΣΤΟ Π. Σ


Πατήστε εδω
Εργάζονται τουλάχιστον 10 χρόνια ως εποχικοί στο Πυροσβεστικό Σώμα.
Με τον ίδιο νόμο και την ίδια προκήρυξης την άνοιξη προσλήφθηκαν ως πενταετής ορισμένοι συνάδελφοι που είναι 10 χρόνια μεγαλύτερή τους.
Τον Ιούλιο που μας πέρασε χρειάστηκαν δύο Υπουργικές για να διορθωθεί η αδικία από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τώρα με την κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές θέλουμε να πιστεύουμε Όχι εσκεμμένα
Δεν γίνεται τον Μάιο του 2019 να προσλαμβάνονται πενταετείς πυροσβέστες 63 και 64 χρόνων και πέντε μήνες αργότερα να απορρίπτονται από λίστες επιλαχόντων συνάδελφοι 50 και 53 χρόνων με βάση τον ίδιο νόμο

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Για συμβασιούχους παλιούς έως 56 ετών.

Παρακαλούνται όσοι "παλιοί" συμβασιούχοι πυροσβέστες είναι από 46 έως 56 ετών και είναι μέσα στην λίστα που έχουν απορριφθεί για να ενταχθούν στις λίστες επιλαχοντων 5ετων βάση του πρακτικού που έχει σταλεί στις υπηρεσίες να επικοινωνήσουν στο τηλ 6906771502 ώστε να αποφασίσθουν οι ενέργειες που θα γίνουν, νομικές και όχι μόνο. 

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ Π.Σ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΛΑΖΑΡΟ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ

Λ. Τσαβδαρίδης: Μέχρι το τέλος του χρόνου η μετατροπή των 200 εποχικών, σε Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης

Ο βουλευτής Ημαθίας της Ν.Δ. Λάζαρος  Τσαβδαρίδης ανακοινώνει τα εξής:
Σημαντικά νέα επ’ ωφελεία των πυροσβεστών μας έβγαλε η χθεσινή μου συνάντηση με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο ΠΣ Βασίλειο Ματθαιόπουλο.
Σε συνέχεια της πρόσφατης συνάντησής μου με το Σωματείο Πυροσβεστών Μακεδονίας, όπου και δεσμεύθηκα να μεταφέρω ταχύτατα στην ηγεσία της πυροσβεστικής τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους Πυροσβέστες μας, έθεσα στον Αρχηγό το κυρίαρχο ζήτημα της μετατροπής των 200 εποχικών πυροσβεστών που πληρούν τα κριτήρια, σε Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρεώσεως. 

Μία εκκρεμότητα για την οποία ο Στρατηγός της Πυροσβεστικής τόνισε ότι πρόκειται να ολοκληρωθεί ταχύτατα και σε κάθε περίπτωση ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (2019).
Λύση – ανάσα για τους 200 εποχικούς πυροσβέστες μας αλλά και δικαίωσή τους, καθώς επιτέλους θα αντιμετωπιστεί ένα ζήτημα που αποτελούσε «αγκάθι» στον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο που επιτελούν.
Επιπροσθέτως, έθεσα στον κ. Ματθαιόπουλο το ζήτημα της ρύθμισης των μεταθέσεων, αποσπάσεων και μετακινήσεων, που απασχολεί ιδιαίτερα τους πυροσβέστες μας,  με τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής να τονίζει με έμφαση ότι το εν λόγω θέμα είναι και αυτό άμεσης προτεραιότητας. Δεσμεύθηκε δε ότι θα έρθει λίαν συντόμως ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος 170, προκειμένου να διευκολύνονται έτσι οι πυροσβέστες μας να κάνουν έγκαιρα τον προγραμματισμό ζωής και επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων. 
Βλέποντας τα ενδότερα του Κέντρου Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, εξέφρασα στον Αρχηγό τον μεγάλο μου σεβασμό για την υψηλότατη αίσθηση του καθήκοντος  και τις άοκνες προσπάθειες που καθημερινά καταβάλλει ο Έλληνας πυροσβέστης για να προστατέψει ζωές, περιουσίες και περιβάλλον.
Ο κ. Ματθαιόπουλος υπογράμμισε ότι μέσα στα άμεσα σχέδια είναι η ενοικίαση επιπρόσθετων εναερίων μέσων πυρόσβεσης αλλά και η ενίσχυση προσωπικού. Με βάση δε τις υπάρχουσες ανάγκες, η ηγεσία της Πυροσβεστικής και του αρμόδιου Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εξετάζει τη δυνατότητα πρόσληψης τουλάχιστον 1500 εποχικών πυροσβεστών, την πρόσληψη πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης αλλά και τη δυνατότητα οι ήδη υπάρχοντες πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης να έχουν πλέον πλήρες ωράριο εργασίας.
Όσον δε αφορά στο πότε το Υπουργείο θα «τρέξει» νέα σχολή Αρχιπυροσβεστών,  ζήτημα το οποίο μετέφερα και αυτό στον Αρχηγό, ο κ. Ματθαιόπουλος σημείωσε ότι το θέμα θα εξεταστεί από τις αρχές του επόμενου έτους και εφόσον πρώτα υπάρξουν αναγκαίες νομοθετικές ρυθμίσεις διαδικαστικού χαρακτήρα.

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΠΟΥΛΑ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ 2009



ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΓΙΑ  ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Το Σωματείο Πυροσβεστών Αργολίδας και Αρκαδίας ευχαριστεί τους πολίτες και τους επαγγελματίες του Λουτρακίου


Διαβάστε την ανακοίνωση του Σωματείου


«Ευχαριστήρια επιστολή».

   Και το φετινό καλοκαίρι, κυρίως εδώ και δύο μήνες εμείς οι πυροσβέστες παλεύουμε σε διάφορες πυρκαγιές της χώρας καθημερινά με τον κίνδυνο της ζωής μας, με ανεξέλεγκτα ωράρια εργασίας, χωρίς αναπαύσεις, με καθημερινές επιφυλακές, μακρινές μετακινήσεις κ.α

  Έχοντας όμως αγάπη για αυτό που κάνουμε και προσφέρουμε παίρνουμε κουράγιο και συνεχίζουμε για όσο χρειαστεί.

   Στην πρόσφατη μεγάλη πυρκαγιά στο Λουτράκι νιώσαμε κάτι σπάνιο και ανθρώπινο που μας έδωσε μεγάλη δύναμη. Είχαμε καθημερινά δίπλα μας και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, οι άνθρωποι ήταν απίστευτοι και μπράβο τους, τον Σύλλογο Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου Περαχώρας ,το παράρτημα Κορίνθου του Ερυθρού Σταυρού, τον Επισιτιστικό Σύλλογο Λουτρακίου, όλους τους ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και εμπορικών, αλλά και πολίτες που έφερναν γεύματα και νερά. Επίσης και τα φαρμακεία του Λουτρακίου τα οποία παρείχαν υγειονομικό υλικό από ότι μάθαμε στα γραφεία του Εθελοντικού Συλλόγου και τα οποία οι εθελοντές προωθούσαν στους πυροσβέστες και τα πεζοπόρα τμήματα της πυροσβεστικής και των εθελοντών που βρίσκονταν από το σημείο έναρξης της φωτιάς έως την κορυφή του βουνού των Γερανείων όπου είχαν στηθεί σταθμοί ανεφοδιασμού από τους Εθελοντές και η διανομή γινόταν με τη συνδρομή μοτοσικλετιστών με μηχανές «enduro» από το σύλλογο Μοτοσικλετιστών Λουτρακίου –Περαχώρας, και την ομάδα διάσωσης Κορίνθου, και από άλλους εθελοντές.

  Με όλα τα παραπάνω, εκ μέρους των πυροσβεστών μελών μας αλλά πιστεύουμε και του συνόλου των πυροσβεστών που μετείχαν στην πυρκαγιά αυτή θέλουμε με αυτό το έγγραφο ως ελαχίστη ανταμοιβή να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και για όλα.       

                                  Με τιμή για

                                     Το Δ.Σ



     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

       Σοφός Γεώργιος                                        Τζαρίμας Χρήστος

http://www.bloko.gr/2019/09/blog-post_999.html?m=1

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

2 Απόψεις περι του 24ωρου.


‘’Το 24ώρο είναι αδύνατον να καταργηθεί στο Π.Σ.’’



Γράφουν οι Επιτυχόντες Πυροσβέστες 5ετους Υποχρέωσης

Πριν να βγούμε να κάνουμε καταγγελίες να έχουμε υπόψιν 
μας τι είμαστε.

Ποια είναι η φύση της εργασίας μας και να αφήσουμε τα 
«ανθρώπινα» τα οποία έχουμε καταχραστεί όποτε μας 
συμφέρει αγνοώντας όλα τα υπόλοιπα.

Ο πυροσβέστης : ας θυμίσουμε στον συνάδελφο ΔΕΝ 
μπορεί να έχει ωράριο Υπαλλήλου τραπέζης.

Ο πυροσβέστης : έχει πλημμύρα στην οποία πηγαίνει σε 
μακρινές πόλεις οι οποίες συμβαίνουν στις 13:00 που 
σημαίνει ότι στις 14:00 θα πρέπει να φεύγει όχημα να 
τον αλλάξει. Να τον βρει μέσα σε λάσπες, και να 
καθυστερήσει διασώσεις.

Και αν έχουν συμβεί πολλά συμβάντα να αλλάζει 2 και 
3 οχήματα προκαλώντας επιχειρησιακό ΧΑΟΣ.

Ο πυροσβέστης : Πηγαίνει σε άλλες περιοχές για πυρκαγιά 
και το ίδιο θα συμβεί

Με αλλαγές και χάος 3 φορές την μέρα σε περίπτωση που 
θα γινόταν 8ωρο.

Στην αντιπυρική περίοδο. Πηγαίνει πεζοπόρο και καμιά 
φορά χρειάζεται 2 ώρες να φτάσει στην πυρκαγιά και 
άλλες 2 να ανέβει σε δύσβατες περιοχές με εγκαταστάσεις.

Το ΜΙΣΟ ΩΡΑΡΙΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ, το μισό για να ΓΥΡΙΣΕΙ.

Ο πυροσβέστης : ακόμα έχει και τα τροχαία, τις διασώσεις, 
τους ανελκυστήρες, το τηλέφωνο, και ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζει 
ότι έχει συμβεί μέσα στην ημέρα η οποία είναι ενιαία και 
δεν διασπάται σε “τεχνητά“ ωράρια.

Το 8ωρο όταν δεν είχε η πυροσβεστική τα ΔΑΣΗ, και τις 
σημερινές αυξημένες απαιτήσεις ήταν απλά υποφερτό. 
Εν έτη 2019 είναι ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ το 8ωρο επιχειρησιακά.

Ο πυροσβέστης : Δεν δύναται να έχει ωράριο απλού 
υπαλλήλου.

Αν θέλετε να μιλήσουμε για ωράριο ας αναλύσουμε την 
έννοια της επιφυλακής.

Ας εξανθρωπίσουμε το σύστημα μεταθέσεων. Με κυκλικές 
μηνιαίες σε υποστελεχωμένα κλιμάκια , που θα παίρνουν 
το βάρος από τους λίγους και θα ισχύουν για όλους. Με 
κεντρικά τηλεφωνεία ανά νομό.

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε τους συναδέλφους που διαμένουν 
μακριά, τους σεισμούς, και άλλα τότε το 8ωρο δεν είναι 
καν προς συζήτηση.

Υ.γ

Το παρόν θα σταλθεί στο bloko.gr, και θα κοινοποιηθεί 
στο σεβαστό Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς 
και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Υ.Γ. 2

Σε απάντηση της εξής καταγγελίας. 
με τίτλο. Καταγγελία πυροσβέστη: Θέλουμε επαναφορά 
ανθρώπινου ωραρίου. Στις 19/09/2019.


Υ.Γ Δημοσιεύοντος.

Βλέποντας ένα σχόλιο από συνάδελφο ο οποίος μάλλον είναι 
αστυνομικός, και λέει ότι απλά καθόμαστε, μη διαβάζοντας 
το άρθρο καθόλου, και προσπαθώντας να συγκρίνει ανόμοια 
καθήκοντα. Του απαντάμε με μια έκθεση της IAFF. Tης 
ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ για τα οφέλη του 24ωρου. 

"" 
Με λίγα λόγια η Αστυνομία που λειτουργεί με 8ωρο ωράριο , έπρεπε κατά τα λεγόμενά σου να έχει 
ήδη κλείσει.Επίσης μας λες ότι ο αστυνομικός εχει ωράριο απλού υπαλλήλου!!!! Πες μας ότι όταν ε
κτελέις 24ωρο ( και αν δεν έχει περιστατικό ή συμβάν , συνήθως κοιμάσαι , για να ξυπνήσεις 
με την λήξη της 24ωρης βάρδιας και να λείψεις για 2 ??? 24ωρα !!! ώστε να ξεκουραστείς !!!! 
Όταν έχεις συμβάν σε εξέλιξη , φυσικά και δεν θα σχολάσεις για αντικατάσταση , εξυπακούεται αυτό,
Πάρε παράδειγμα τα Α.Τ. , Τ.Τ , ΄ή Τ.Α. και δες πως δουλεύουν . Το 24ωρο βολεύει, ως προς το ότι, 
μετά κάθεσαι κάποια ... 24ωρα , αυτό και μόνο αυτό.""




(ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ 
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΡΧΗΓΟ.)

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Αύριο η διαταγή, Απόφαση συγκρότησης 3μελης επιτροπής


    Συνάδελφοι η διαταγή: «Απόφαση συγκρότησης 3μελης επιτροπής» (1 μέλος από Νομικό Συμβούλιο του κράτους, 1μέλος από τον ΑΣΕΠ, και 1 μέλος από το ΑΠΣ)   για την έναρξη της συλλογής των προβλεπόμενων χαρτιών από τους Συμβασιούχους  του 2009 και όχι μόνο βγαίνει όπως είπαν σε τηλεφωνική επαφή  της  Ένωσης Σωματείων με το ΑΠΣ  αύριο Δευτέρα 16/9.
   Ας ελπίσουμε ότι οι πυρκαγιές των τελευταίων ημερών δεν θα είναι αιτία ώστε  καθυστερήσουν και άλλο την περιβόητη αυτή διαταγή.  
    Η 3μελης επιτροπή αυτή είναι αρμόδια ώστε να συντάξει της λίστες των ονομάτων των συναδέλφων ανάλογα με τα μόρια του κάθε ενός. 
    Η Ένωση Σωματείων είναι συνεχώς εδώ και καιρό  πάνω από το συγκεκριμένο θέμα.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΩΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΩΝ , ΠΕΝΤΑΕΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΉΦΙΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΩΝ

ΑΠΟ ΜΠΛΟΚ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ
ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΛΉΘΕΙΑ

ΟΣΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΝΙΜΟΙ !!!

1. ΣΕ ΕΝΑ ΕΩΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΈΣ ( ΑΥΞΉΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ) ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ .

2. ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΉΣ 15 ΧΡΌΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΆΡΙΟ ΤΟΥ 2017.

3. ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΕΊ ΣΤΗΝ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΊΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΙΠΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ . ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΉΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΆΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΊΣΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΌΛΟΙΠΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 6.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 15 ΜΗΝΕΣ.

4. ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ 5ΕΤΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΤΕ ΑΠΟ ΠΕΝΤΑΕΤΕΙΣ ΠΥΡΟΣΒΈΣΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 2.500 ΕΥΡΏ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΜΟΝΙΜΟΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ 22.000 ΕΥΡΩ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΈΡΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ!!!

5. ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΊ ΔΙΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΈΠΕΙ ΑΠΟ 2014. ΟΤΑΝ ΨΗΦΊΖΟΝΤΑΝ Η ΑΝΑΔΙΑΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.!!!

6. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟ ΧΑΜΗΛΌΒΑΘΜΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΎΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΆΝΕ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΎΣ . ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ !!! ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΉΣΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΗΓΟΡΕΊ!!

ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΜΟΝΙΜΟΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΠΠΥΕ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΌ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2017 ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΊΝΕΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΠΟΧΙΚΟΙ!!!!!!

ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΝΤΑΕΤΩΝ

1. ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΛΑΙΟΙ ΠΕΝΤΑΕΤΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ . ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΆΛΟΥΣ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!! ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΧΆΣΤΗΚΕ!!!

2. ΟΣΟΙ ΜΠΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΥΤΈΡΕΣ ΦΟΥΡΝΙΕΣ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ . ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΣΠΙΤΙ. ΟΥΤΕ ΑΝΕΡΓΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!!

3. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΊΣΤΕ ΑΛΛΟ ΤΡΑΙΝΟ!
ΟΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΠΗΚΑΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΕΊΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΊΤΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΝΩΡΊΤΕΡΑ!! ΕΙΤΕ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΏΣΕΤΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΗΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΧΑΛΑΡΑ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΊΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!

ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΟΨHΦΙΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΩΝ 

1. ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΕΝΤΑΕΤΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ!

2. ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΧΡΙ 1. ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΊ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΔΥΟ Ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΖΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΑ ΠΕΤΎΧΕΤΕ ΝΑ ΠΆΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!

ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΠΟΥ ΓΡΆΦΤΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ!

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .
ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΑΛΛΩΝ ΤΡΟΠΟ!!

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΉΞΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΩΣ ΕΔΩ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΊΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑ ΓΥΡΝΑΓΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!

ΜΑΖΕΥΤΕΊΤΕ ΠΆΛΗ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΑΣ .
  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ .
 ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΣΑΣ ΗΡΘΕ!!!

ΛΑΘΗ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ!

ΠΑΡΑΜΈΝΕΙ ΚΑΙ ΠΆΛΗ ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

ΣΤΗΡΊΞΤΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ Ασφαλείς ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ!!!