Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ 4 ΑΛΛΑ ΞΈΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ

 Τα καλά θα τα λέμε και δεν θα σχολιάζουμε μόνο αρνητικά την Ομοσπονδι-ούλα. 

Στήν προτελευταία ανακοίνωση σχετικά με τα μισθολογικά κλιμάκια κατάλαβα οτι ο καθένας από τους 13 έχει το πόστο του.......ο Φώτης αυτός που έπεφτε στα τέσσερα και παρακαλούσε  επι σύριζα και ο τελευταίος που έγινε 5ετης απο το Δ.Σ έχει αναλάβει τα θέματα με τα  μισθολογικά κλιμάκια ... ..ο Θανάσης απο την Αρκαδία που είχε κάνει αγωγή κατά της προκήρυξης των 5ετων το 2012 τώρα ο μουστάκιας τον έχει βάλει να μιλά με Υπουργεία και  το ΓΛΚ  και να μην ξέρει που παν τα τέσσερα.......ο Αλέκος εκεί στην Κρήτη έχει ελιές και ταυτόχρονα γεννάνε τα μανάρια ταυτόχρονα ευχαριστεί και τον Χαρδαλιά για τις ώρες των 5ετων και το φεκ πως τα προλαβαίνει όλα; δεν ξέρω μήπως έχει κατέβει ο Αλέκαν απο Αρτα και τον βοηθά.........έκει στην Εύβοια Στέλιος βάζει την υπογραφή του σε όλα .  

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Σχετικά με τους 110 που θα προσληφθούν ως ΠΠΥ

Συνάδελφοι όσον αφορά τους 110 εποχικους συνάδελφους και την πρόσληψη τους ως ΠΠΥ από τις λιστες των επιλαχόντων η διαδικασία προχωρά, την παρακολουθούμε στενά, αυτή τη στιγμή πήρε έγκριση από το Γενικό Λογιστήριο ο φάκελος και βρίσκεται στο Υπουργείο Εσωτερικών. Με εντολή του κυρίου Χαρδαλιά από όσο πληροφορηθήκαμε η διαδικασία προχωράει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και τον ευχαριστούμε πολύ. Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Παράταση δηλώσεων πόθεν έσχες έως 28.2.2021

 Παράταση δηλώσεων πόθεν έσχες έως 28.2.2021
14 Νοέμβριος 2020Οικονομικές Ειδήσεις



Τροπολογία κατατέθηκε στη Βουλή με την οποία ρυθμίζονται τα εξής

1.    Παρατείνεται μέχρι και τις 28-2-2021. η προθεσμία υποβολής από τους υπόχρεους των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων (αρχικών με απόκτηση ιδιότητας υπόχρεου το έτος 2020 και ετησίων του ιδίου έτους), κατ' εξαίρεση των κειμένων διατάξεων (ν.3213/2003).

2.    Προσδιορίζεται ειδική διαδικασία για τον ορισμό νέας δικασίμου, σε περίπτωση που η συζήτηση της υπόθεσης δεν εκφωνήθηκε λόγω αναστολής της λειτουργίας των πολιτικών δικαστηρίων, σύμφωνα με τη μνημονευόμενη κ.υ.α., στο πλαίσιο λήψης έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό.

3.    Ρυθμίζονται θέματα αναφορικά με τα πειθαρχικά και δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα:

α. Αναγνωρίζονται ως πρωτοβάθμια τα μονομελή και ως δευτεροβάθμια τα πολυμελή πειθαρχικά και δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου, που λειτουργούν στο πλαίσιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) και των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών.

β. Εισάγεται μεταβατικής ισχύος διάταξη σχετικά με τη θητεία των ήδη υπηρετούντων δικαστών στα προαναφερόμενα όργανα.


ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΣΘΗΚΗ

ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

Άρθρο 1

Παράταση προθεσμίας υποβολής δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων

Κατ' εξαίρεση των οριζομένων στην παρ. 2 του άρθρου 1 και στο άρθρο 19 του ν. 3213/2003 (Α' 309), δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων, αρχικές με απόκτηση ιδιότητας υπόχρεου το έτος 2020 και ετήσιες του έτους 2020 (χρήση 2019), υποβάλλονται μέχρι και τις 28.2.2021.

Άρθρο 2

Διάταξη για την επαναλειτουργία των πολιτικών δικαστηρίων

Σε περίπτωση που η συζήτηση υπόθεσης οποιουδήποτε βαθμού δικαιοδοσίας και οποιοσδήποτε διαδικασίας δεν εκφωνήθηκε κατά τη διάρκεια ισχύος της υπό στοιχεία ΔΙα/Γ.Π.οικ.: 71342/6.11.2020 κοινής υπουργικής απόφασης (Β' 4899), με την οποία ανεστάλη η λειτουργία των δικαστηρίων και εξαιτίας εφαρμογής αυτής, ορίζεται αυτεπαγγέλτως με πράξη του Προέδρου του τμήματος ή του δικαστή, ημέρα και ώρα συζήτησης στο ακροατήριο στην πλέον σύντομη διαθέσιμη δικάσιμο. Η εγγραφή της υπόθεσης στο οικείο πινάκιο ή έκθεμα, το οποίο μπορεί να τηρείται και ηλεκτρονικά, γίνεται με πρωτοβουλία του γραμματέα και ισχύει ως κλήτευση όλων των διαδίκων. Προς ενημέρωση των διαδίκων, και πάντως όχι επί ποινή ακυρότητας, η νέα δικάσιμος γνωστοποιείται από τον γραμματέα στον δικηγορικό σύλλογο της έδρας του δικαστηρίου. Στις υποθέσεις με διάδικο το Ελληνικό Δημόσιο, ο γραμματέας του δικαστηρίου γνωστοποιεί στην Κεντρική Υπηρεσία του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους τη νέα δικάσιμο με το οικείο πινάκιο ή έκθεμα, εφόσον συμπεριλαμβάνει τέτοιες υποθέσεις. Με πρωτοβουλία επίσης του γραμματέα μπορεί να γνωστοποιείται η νέα δικάσιμος με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των διαδίκων ή με ανάρτηση στην πύλη ψηφιακών υπηρεσιών δικαστηρίων solon.gov.gr.yia όσα δικαστήρια και διαδικασίες έχουν ενταχθεί στο εν λόγω σύστημα.

Άρθρο 3

Πειθαρχικά και δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου - Τροποποίηση του άρθρου 5 του ν. 4326/2015 (Α' 49)

Στην περ. α' της παρ. 1 του άρθρου 48 του ν. 4745/2020 (Α' 214), η λέξη «μονομελή» αντικαθίσταται από τη λέξη «πρωτοβάθμια», η λέξη «πολυμελή» αντικαθίσταται από τη λέξη «δευτεροβάθμια» και η περ. α) διαμορφώνεται ως εξής:

«α) Τα πειθαρχικά και δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου είτε λειτουργούν στο πλαίσιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) είτε στο πλαίσιο Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών, αποτελούνται από δικαστικούς λειτουργούς με βαθμό, κατά την αρχική τοποθέτησή τους, Πρωτόδικη ή Πρωτόδικη Διοικητικών Δικαστηρίων, που ορίζονται εναλλάξ, στα πρωτοβάθμια όργανα και από τρεις (3) Εφέτες της Πολιτικής Δικαιοσύνης και δύο (2) Εφέτες της Διοικητικής Δικαιοσύνης στα δευτεροβάθμια όργανα γιατριετή θητεία.».

Άρθρο 4

Μεταβατική διάταξη για τη θητεία των υπηρετούντων δικαστών στα πειθαρχικά και δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου

Η ισχύς του άρθρου 5 του ν. 4326/2015 (Α' 49) αρχίζει μετά τη λήξη της θητείας των ήδη υπηρετούντων δικαστών στα πειθαρχικά και δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου, ήτοι μετά την 31η.8.2021 για τα πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια πειθαρχικά και δικαιοδοτικά όργανα και μετά την 31η.10.2021 για το διαιτητικό δικαστήριο.

Αθήνα, 13 Νοεμβρίου 2020

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


Read more at Taxheaven: https://www.taxheaven.gr/news/51492/paratash-dhlwsewn-pooen-esxes-ews-2822021?fbclid=IwAR1gXlFNDx9OcpKWaVPANFoStJTfkADGDPZz3DbP8lyHP6pF7FIlABiN6jA

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

200 μέρες δεν αρκούν να ελεγχθούν 100 άτομα. έλεος

Και επειδή η υπομονή έχει και τα όριά της κάποιες φορές μετά τους συναδέλφους με τα διαζύγια πάμε στους συναδέλφους που πρέπει να ενταχθούν στις λίστες των επιλαχόντων πενταετών πυροσβεστών. Από το Μάρτιο μήνα του 2020 που κατέθεσαν περίπου 200 συνάδελφοι τα δικαιολογητικά τους έχουμε φτάσει Οκτώβριο μήνα και ακόμα δεν έχουν βγάλει στο ΑΠΣ αυτούς που πληρούν τις προϋποθέσεις για να ενταχθούν στις λίστες των επιλαχόντων. Και δεν είναι πάνω από 100 αυτοι. ΔΗΛΑΔΉ 200 ΜΈΡΕΣ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝΕ ΦΤΆΣΕΙ ΝΑ ΕΛΈΓΞΟΥΝ 100 ΆΤΟΜΑ. Και να σημειώσουμε εδώ ότι σε δύο μήνες οι λίστες λήγουν.

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

ΑΠΣ..... Μέγιστη αδιαφορία σε σοβαρά θέματα.

Τελικά εκεί στο αρχηγείο κάθε τόσο μας κάνουν να αναρωτιόμαστ για το ποσό ανεύθυνα χειρίζονται σοβαρά θέματα.Τι γίνεται κύριοι με τους συναδέλφους που έχουν καταθέσει επίσημα χαρτιά διαζυγίων αποφάσεις δικαστηρίων με επιμέλεια τέκνων από τον Αύγουστο και ακόμα δεν έχουν συζητηθεί οι περιπτώσεις στα συμβούλια μεταθέσεων και οι συνάδελφοι υπηρετούν μακριά από τον τόπο συμφερόντων τους και οι περισσότεροι μάλιστα στα νησιά. Ποιος ευθύνεται για τη μη εφαρμογή της σχετικής νομοθεσίας;

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Σχετικα με την δωρεαν μετακινηση στην αθηνα και την χρηση ath.ena card.

Οι αποριες σχετικα με την δωρεαν μετακινηση με τα Μ.Μ.Μ ειναι πολλες αναμεσα στους πυροσβεστες. 

 

Η χρηση της προσωποιημενης ath.ena καρτας λειτουργουσε. Δεν λειτουργει ομως πια σε καποιους και δεν υπαρχει πουθενα τι διαδικασια θα ακολουθησουν. 

Σε επικοινωνια με την εξυπηρετηση του οασα στην αρχη μας ειπαν να επικοινωνησουμε με σωματειο ! και μετα με την υπηρεσια μας. 

Παρακαλουμε ξεκαθαριστε το ωστε να γνωριζουν οι γραμματειες τον τροπο και που υφισταται δωρεαν μετακινηση. 

Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΗ

Τι χάλια είναι αυτά σήμερα  που συμβαίνουν στην φωτιά στην Μάνη η ώρα είναι 5 το απόγευμα ομηρικές μάχες με τις φλόγες από δεκάδες πυροσβέστες από όλη την Ελλάδα και κανένας δεν έχει προσφέρει ένα μπουκάλι νερό δεν μιλάμε για φαγητό.ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΕΡΟ .ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΕ ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Ανετράπη πυροσβεστικό όχημα στην περιοχή Κλινδιά, του δήμου Πύργου. με αποτέλεσμα δύο πυροσβέστες να τραυματιστούν.
Οι τραυματισμένοι πυροσβέστες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΌΤΗΤΑ

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΠΟΡΕΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΠΟΠΥΣΥΠ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

 ΚΑΜΙΑ 30ΑΡΙΑ  ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΝΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ . 
ΤΟΝ ΤΡΟΜΑΞΕΣ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΡΕΙΑ


ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΤΕ ΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΟΥ 2017 ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΓΕΣ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΙΣΩ.

 ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΙ ΔΥΟ ΦΩΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΒΡΕΙΣ;
ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ . ΗΤΑΝ Ο ΤΟΣΚΑΣ ΜΑΣ;
ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕ;
ΘΥΜΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ 30ΑΡΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΛΟΥΣ;
ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΥΑΛΌ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΠΥΣΥΠ  




ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΠΟΡΕΙΕΣ  ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 2014 .
ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΥΝΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟΠΥΣΥΠ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕ

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΛΗΣ

Συνάδελφος αλλάζει καινούργιο παντελόνι απο την χορηγία της ALPHA BANK μεγέθους ΜΚ 88 με παντελόνι επίσης καινούργιο οτιδήποτε νούμερο από την στολή την μπλε ανοιχτό. τηλ 6980291222  

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Ενημέρωση Μελών!!!




Στην Συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Σωματείου συμβασιούχων της Εύβοιας ο Μαργαριτης Δημητριος για θέματα Συμβασιούχων και το μέλος μας ο Κυριακούλης Δημήτριος για θέματα που αφορούν τους Μόνιμους Πυροσβέστες 




Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Bloko.gr ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΣΠΙΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ: Η ΠΟΕΥΠΣ θέλει να κάνει το "άσπρο - μαύρο"

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής ΕΑΚΠ: Στις 18 Ιουνίου το προεδρείο της πανελλήνιας Ομοσπονδίας των πυροσβεστών (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.) εξέδωσε ανακοίνωση για τις πρόσφατες τακτικές μεταθέσεις των
πυροσβεστών, με την οποία επιχειρεί την πλήρη παραποίηση της πραγματικότητας μετατρέποντας το «μαύρο σε άσπρο». Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών απαντά στην ανακοίνωσή τους, όπως αρμόζει στο πιο συμβιβασμένο προεδρείο που έχει αναδειχθεί από την ίδρυση της Ομοσπονδίας το 1998, μέχρι σήμερα.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΣΠΙΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ
    Τι επικαλείται και τι  απαντάει το προεδρείο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.:
Στις διαμαρτυρίες των πυροσβεστών (που σύμφωνα με τα λεγόμενά του ανέρχονται στους 215) αλλά και στις οικογένειές τους, που ξεσπιτώνονται με μετάθεση μακριά από τα σπίτια τους ; (αεροδρόμια, νησιά και άλλες περιοχές) Στους 38 συναδέλφους από την Αιτωλοακαρνανία, στους 35 από τα Τρίκαλα, στους 25 από την Μεσσηνία, στους 24 από την Καρδίτσα και σε άλλους τόσους από την Λάρισα, στους 14 από την Αργολίδα και σε άλλους τόσους από την Φθιώτιδα, στους 11 από την Πιερία, στους 9 από την Άρτα; Στους δεκάδες συναδέλφουςαπό την Μακεδονία, που είτε ξεσπιτώνονται είτε μπαίνουν στην διαδικασία να διανύουν μεγάλες αποστάσεις για να εκτελέσουν υπηρεσία, στην περιοχή που μετατίθενται;
Σε όλους αυτούς που ξεσπιτώνονται και μετρούν από 5 μέχρι και πάνω από 20 χρόνια υπηρεσίας, για τους οποίους ίσχυε το αμετάθετο από την πόλη συμφερόντων τους μέχρι την ψήφιση του νέου Κανονισμούστις 4 Φλεβάρη 2020;
Τους λέει χωρίς κανένα ίχνος ντροπής, ότι απλώς κατανοεί τα οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα και τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης που θα αντιμετωπίσουν.
Τι διαφορετικό θα μπορούσε να πει ένα προεδρείο μιας Ομοσπονδίας που υποτίθεται ότι υπερασπίζεται τα δικαιώματα των πυροσβεστών, όταν:
Από το 2012 καταθέτει προτάσεις προς τις εκάστοτε κυβερνήσεις για μεταθέσεις - ξεσπίτωμα πυροσβεστών για υπηρεσιακούς λόγους. (βλέπε εδώ πρόταση Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.)
     Ο πρόεδρος της δήλωσε μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο παραμονές της ψήφισης του νέου Κανονισμού Μεταθέσεων, ότι:
Αρκετές υπηρεσίες μας είναι «υπεράριθμες» από προσωπικό, όταν αυτές έχουν οργανική δύναμη πυροσβεστών την ίδια δύναμη που προβλεπόταν πριν από 43 χρόνια, το 1977.
Στοχοποίησε τους συναδέλφους που είχαν το αμετάθετο από την πόλη συμφερόντων τους, λέγοντας ότι  «δεν γίνεται άλλοι να έχουν το αμετάθετο και να μένουν στα σπίτια τους και άλλοι να είναι στα νησιά.............. εμείς θέλουμε τα μόρια για να μπουν όλοι στον κουβά και ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του» (βλέπε εδώ το σχετικό βίντεο από το 11΄: 25΄΄ έως 12΄: 40΄΄).
Πρότεινε λοιπόν καθαρά και ξάστερα το ξεσπίτωμα των πυροσβεστών με τα μόρια αντί για κατά τόπους προσλήψεις και αποκάλεσε «κατεργάρηδες» τους συναδέλφους που προσλήφθηκαν με το αμετάθετο και έφτιαξαν την ζωή τους με βάση αυτό.
Αυτό είναι το προεδρείο, του δευτεροβάθμιου συνδικαλιστικού οργάνου των πυροσβεστών.
Μαζί με τους συνοδοιπόρους τους συνδικαλιστές των περισσότερων προεδρείων των πρωτοβάθμιων σωματείων, πρότειναν την κατάργηση του αμετάθετου των πυροσβεστών από τον τόπο συμφερόντων τους, που ίσχυε από το 1996. Στην ανακοίνωση του το προεδρείο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. χαρακτήρισε τον προηγούμενο Κανονισμό «ξεπερασμένο νομικό πλαίσιο» και αναφέρει ότι ο νέος κανονισμός διέπεται από «διαφάνεια, ισονομία, δικαιοσύνη, αξιοκρατία».
Με αυτόν τον νέο «δίκαιο κανονισμό» που πρότεινε το προεδρείο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ., ξεσπιτώνονται οι εκατοντάδες πυροσβέστεςκαι τινάζονται στον αέρα οι οικογένειές τους.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ
Στο προεδρείο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. θυμήθηκαν ξαφνικά τους εκατοντάδες συναδέλφους που υπηρετούν στα νησιά, στα αεροδρόμια και σε άλλες απομακρυσμένες περιοχές και δεν μπορούν να μετατεθούν στους τόπους συμφερόντων τους. Θυμήθηκαν τα προβλήματα των συναδέλφων αυτών, όταν όλα τα προηγούμενα χρόνια είχαν αδιαφορήσει πλήρως για το σύνολο των συναδέλφων που βρίσκονται εκτός του τόπου συμφερόντων τους και στα νησιά, αλλά και σε περιοχές της υπόλοιπης ηπειρωτικής Ελλάδας (αρκετοί από αυτούς πάνω από 10 χρόνια).
Οι συνάδελφοι γνωρίζουν πολύ καλά, γιατί έχουν βιώσει στο πετσί τους την «ευαισθησία»  του προεδρείου για τα προβλήματα επιβίωσης που είχαν σε ετοιμόρροπες και άθλιες εγκαταστάσεις όπως στην Σαντορίνη.  Είδαν την «αντρίκια»  στάση που κράτησε μαζί με το παρακλάδι του της Ε.Υ.Π.Σ. Νοτίου Αιγαίου και τι έκανε όταν τους τιμωρούσαν γιατί αντιστάθηκαν στην εξαθλίωση, όταν τους ξεσπίτωναν όχι μόνο στην Σαντορίνη αλλά και στην Σκιάθο. 
Όπως γνωρίζουν πολύ καλά ότι μοναδικός και ακούραστος συμπαραστάτης τους ήταν η Ε.Α.Κ.Π., και ότι οι συνθήκες διαβίωσης τους άλλαξαν από τον αγώνα που έκανε σε όλα τα επίπεδα.
Και αυτούς τους συναδέλφους όμως, που επιστρέφουν στα σπίτια τους (σύμφωνα με τα λεγόμενά του προεδρείου ανέρχονται στους 423) και που υποτίθεται ότι τους έπιασε ο πόνος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τους παραμυθιάζουν και τους κρύβουν την αλήθεια. Συγκεκριμένα:
Αποκρύπτουν το γεγονός, ότι το πρόβλημα των συναδέλφων που υπηρετούν στα νησιά και στις άλλες απομακρυσμένες περιοχές,δεν θα δημιουργούνταν αν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δενκαταργούσε το 2006 τις κατά τόπους προσλήψεις, για να τις μετατρέψει σε πανελλαδικές. Αυτή η αλλαγή δημιούργησε το πρόβλημα και συνέβαλλε σε μεγάλο βαθμό να μην καλυφθούν όλες οι πραγματικές κενές θέσεις, με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.
Αν συνεχίζονταν οι κατά τόπους προσλήψεις, με τον απαιτούμενο αριθμό πυροσβεστών, δεν θα υπήρχε κανείς συνάδελφος εκτός τόπου συμφερόντων και θα είχαν επιστρέψει εδώ και χρόνια όλοι οι συνάδελφοι στα σπίτια τους.
     Που ήταν τότε το προεδρείο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. που έχει το θράσος να μιλάει σήμερα, γιατί νομίζει ότι ξεχάσαμε την συνειδητή αδράνεια που επέδειξε και εκείνη την περίοδο και «δεν έβγαλε άχνα»για αυτές τις αλλαγές και μόνο η Ε.Α.Κ.Π. κατήγγειλε και πάλεψε για να καταργηθούν αυτές οι στρεβλώσεις που δημιούργησαν και διόγκωσαν τα προβλήματα στον κανονισμό.
     Το προεδρείο της Ομοσπονδίας δεν είχε ποτέ το σθένος και την πρόθεση να διεκδικήσει λύση ούτε για αυτό το πρόβλημα, γιατί είναι οι ίδιοι που συνέβαλλαν να δημιουργηθεί και να κορυφωθεί.
     Είναι δύσκολο για το προεδρείο να οργανώσει τον αγώνα τον πυροσβεστών όπως προτείνει η Ε.Α.Κ.Π., για να διεκδικήσουμε την κάλυψη των ελλείψεων με κατά τόπους προσλήψεις μόνιμων πυροσβεστών, όπως ίσχυε μέχρι το 2006.Για να λυθεί οριστικά το πρόβλημα και να επιστρέψουν ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι στα σπίτια τους. ΠΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!
    Είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν προσλήψεις για το Πυροσβεστικό Σώμα, όταν η σημερινή κυβέρνηση μέχρι στιγμής, έχει πραγματοποιήσει για την Αστυνομία 800 προσλήψεις συνοριακών για τα νησιά και τον Έβρο με το κριτήριο της εντοπιότητας και 1500προσλήψεις ειδικών φρουρών για την Αθήνα. Δεν υπάρχει αυτή η αναγκαιότητα για την κάλυψητων πραγματικών κενών θέσεων και των αναγκών της υπηρεσίας μας, σύμφωνα με το προεδρείο της Ομοσπονδίας μας.
     Για τον λόγο αυτό το προεδρείο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. ψεύδεται ασύστολα, όταν αναφέρει ότι η τελευταία φορά που έγιναν προσλήψεις νέων πυροσβεστών ήταν το 2006. Η τελευταία φορά που έγιναν προσλήψεις νέων πυροσβεστών με διαγωνισμό 725 ατόμων, ήταν το 2013 και το 2014 (βλέπε εδώ τα σχετικά ΦΕΚ). Συνεχίζουν να παραμυθιάζουν και να παραπλανούν τους πυροσβέστες, αλλά δυστυχώς για αυτούς «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια».
Αποκρύπτουν από τους πυροσβέστες που επιστρέφουν μετά από χρόνια με μετάθεση στον νομό συμφερόντων τους, ότι δεν διασφαλίζεται σε καμία περίπτωση  ότι θα υπηρετήσουν μόνιμα σε αυτόν όπως ίσχυε τουλάχιστον με τον προηγούμενο κανονισμό και ότι μετά από 6 χρόνια υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ξαναφύγουν πάλι με μετάθεση, για να «μπαλώσουν» άλλες ανάγκες σε διάφορες περιοχές της χώρας.
     Αν πραγματικά εκεί στο προεδρείο, πιστεύουν αυτά που λένε, τους προκαλούμε «να κοιτάξουν στα μάτια» και να διαβεβαιώσουν τους συναδέλφους αυτούς, ότι δεν πρόκειται να ξαναμετατεθούν και πάλι μακριά από τα σπίτια τους με βάση τον νέο Κανονισμό Μεταθέσεων.
Αυτή είναι«η αποκατάσταση των αδικιών» που έφερε ό νόμος 4662και ο κανονισμός που στήριξε το προεδρείο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. και οι συνοδοιπόροι του.
Επίσης, το προεδρείο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. σκόπιμα αποκρύπτει και το γεγονός ότι πολλοί συνάδελφοι που δεν μπορούσαν να μετατεθούν στον νομό συμφερόντων τους (κυρίως αξιωματικοί, αλλά και χαμηλόβαθμοι), έκαναν οι ίδιοι αιτήσεις για να μετατεθούν σε κάποιον άλλο νομό που θα διευκολύνει περισσότερο τη διαβίωσή τους, από τον νομό που θα τους μετέθετε η υπηρεσία. Και οι συνάδελφοι αυτοί,  «αποκαθίστανται» σύμφωνα με το προεδρείο.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ
Το προεδρείο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. επιχειρεί να αποκρύψει και το γεγονός ότι αποδυναμώνονται και απογυμνώνονται ακόμα περισσότερο από προσωπικό, αρκετές πυροσβεστικές υπηρεσίες στη χώρα, από περιοχές που μετατίθενται οι συνάδελφοί μας για να «μπαλώσουν» ελλείψεις άλλων πιο ελλειμματικών υπηρεσιών.
Επιχειρούν να αποκρύψουν την υποβάθμιση των συγκεκριμένων υπηρεσιών και κατά συνέπεια της προστασίας των κατοίκων, των περιουσιών, των υποδομών και του δασικού πλούτου των περιοχών αυτών.
Την αποδυνάμωση αυτών των  υπηρεσιών δεν την αναφέρει μόνο η Ε.Α.Κ.Π.αλλά την επιβεβαιώνουν με ανακοινώσεις τους και αρκετά προεδρεία πρωτοβάθμιων σωματείων (Θεσσαλίας, Πελοποννήσου), που αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι σε αρκετούς νομούς επέστρεψαν με μετάθεση λιγότεροι υπάλληλοι σε σχέση με αυτούς που απομακρύνθηκαν και θυμήθηκαν τώρα να προβάλλουν την αναγκαιότητα για αύξηση των οργανικών θέσεων του απαρχαιωμένου οργανογράμματος του 1977, όπως το διεκδικεί η Ε.Α.Κ.Π. όλα αυτά τα χρόνια. (βλέπε εδώ τις ανακοινώσεις των σωματείων)
Η διόγκωση των ελλείψεων εξαιτίας των μεταθέσεων και μάλιστα σε εξαιρετικά επικίνδυνους νομούς με μεγάλο αριθμό δασικών πυρκαγιών, αναφέρθηκε επίσημα και από Διοικητές Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Μεσσηνίας (βλέπε εδώ το σχετικό βίντεο)
Για την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί στους συναδέλφους από το μπάχαλο με τις συνεχείς  επανακαταμετρήσεις των μορίων τους
Ο κατά τα άλλα «δίκαιος», «αξιοκρατικός» και «διαφανής» κανονισμός που έχει προτείνει και στηρίζει το προεδρείο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ., «μπάζει από παντού». Και με τον καινούργιο επαναϋπολογισμό των μορίων τα «λάθη» δεν διορθώνονται όπως επικαλείται το προεδρείο, αλλά συνεχίζεται ο αυθαίρετος υπολογισμός σε αντίθεση με όσα ορίζονται στον κανονισμό.
Συγκεκριμένα δεν χορηγείται το σύνολο των μορίων στους συναδέλφους:
Για όλους τους μήνες που υπηρέτησαν σε υπηρεσίες, εκτός του νομού συμφερόντων τους.
Για τις αρχικές τοποθετήσεις, μετά την αποφοίτηση από τις πυροσβεστικές Σχολές.
Δεν χορηγείται το σύνολο των μορίων σύμφωνα με τον κανονισμό, σε όλους αυτούς τους πυροσβέστες που θα πάρουν το δόμο για μετάθεση τις επόμενες χρονιές, αλλά και σε αυτούς που θα συνεχίσουν να ξεσπιτώνονται και φέτος με τις μετακινήσεις και τις αποσπάσεις που θα ακολουθήσουν, προκειμένου να στελεχωθούν οι νέες δομές της υπηρεσίας (εποχικά κλιμάκια) αλλά και οι υπηρεσίες που αποδυναμώθηκαν από τις μεταθέσεις.
Αυτή είναι η «διαφάνεια» που επικαλείται το προεδρείο, με την οποία συμφωνούν και τα αιρετά μέλη που εκλέγονται από τους πυροσβέστες στα υπηρεσιακά συμβούλια μεταθέσεων.
Για τη στάση της Ε.Α.Κ.Π. απέναντι στους εκπροσώπους του κυβερνητικού συνδικαλισμού και τη συνέχιση του αγώνα μας
Αυτός είναι ο συνδικαλιστικός λόγος της Ε.Α.Κ.Π., απέναντι σε όλους αυτούς τους συμβιβασμένους συνδικαλιστές που φέρουν μεγάλη ευθύνη για την κατάργηση των δικαιωμάτων μας και την συνεχή υποβάθμιση της υπηρεσίας μας.
Απαντάμε με παράθεση στοιχείων, ντοκουμέντων και επιχειρημάτων, αλλά και με τα πραγματικά δεδομένα που τα ξέρουν πολύ καλά οι περισσότεροι συνάδελφοι μας, γιατί ήδη βιώνουν τις συνέπειες στο πετσί τους, με πρώτους απ’ όλους τους εκατοντάδες συναδέλφους που ξεσπιτώνονται.
Θα συνεχίσουμε όμως να απαντάμε στο συμβιβασμένο προεδρείο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. και με τους αγώνες μας για τα προβλήματα των συναδέλφων.
Θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε, να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε, μαζί με τους πυροσβέστες που συσπειρώνονται και συμφωνούν με το διεκδικητικό πλαίσιο της Ε.Α.Κ.Π.
Όχι με «τα 8 άτομα» όπως ψευδώς αναφέρει το προεδρείο, άλλα με συναδέλφους όπως όλοι αυτοί που διαδήλωσαν στην ένστολη διαμαρτυρία της Ε.Α.Κ.Π. στην πύλη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στα τέλη του Γενάρη, για να μην ψηφιστεί ο νόμος 4662 που περιλαμβάνει όλες αυτές τις αρνητικές εξελίξεις, που επηρεάζουν σήμερα την πλειοψηφία των πυροσβεστών. Οι συνάδελφοι αυτοί που αναγκάστηκαν να μεταβούν στην Αθήνα από διάφορες περιοχές της χώρας με δικά τους έξοδα, για να δώσουν δυναμικό παρόν στην κινητοποίηση που οργάνωσε η Ε.Α.Κ.Π., γιατί τα προεδρεία της Ομοσπονδίας και των σωματείων στα οποίαπληρώνουν τις συνδρομές τους για να προασπίσουν τα συμφέροντά τους, ήταν όπως πάντα ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ και αντίθετοι στις διεκδικήσεις.
Η συγκεκριμένη ένστολη διαμαρτυρία της Ε.Α.Κ.Π. φαίνεται να ενόχλησε αρκετά το προεδρείο, αλλά και την κυβέρνηση που στηρίζει και για το λόγο αυτό επιχειρεί με ψεύδη να υποβαθμίσει την σημασία της και την συμμετοχή των πυροσβεστών σε αυτή. (Δείτε εδώ φωτογραφίες από την κινητοποίηση της Ε.Α.Κ.Π. στο Υπουργείο, που καταδεικνύουν τα ψεύδη του προεδρείου για δήθεν συμμετοχή μόνο 8 ατόμων.
Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών, εκτιμά ότι πολύ σύντομα η πλειοψηφία των συναδέλφων:
Θα κατανοήσουν ότι, αν δεν υπήρχαν τέτοιου είδους «συνδικαλιστές» όπως αυτοί του προεδρείου και του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ., των σωματείων που το στηρίζουν και όσοι άλλοι συμπορεύονται μαζί τους, δεν θα μπορούσαν τόσο εύκολα η κυβέρνηση και η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία, να καταργούν τα δικαιώματα μας.
Θα επιβάλλουν «lock down» από τα συνδικαλιστικά όργανα, στους ξεπουλημένους συνδικαλιστές που επιχειρούν να θάψουν τα δίκαια αιτήματά μας και «ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΗ» για να ψηφίζονται τέτοια νομοθετήματα όπως ο κανονισμός μεταθέσεων και ο νόμος 4662.Όλους αυτούς που πρότειναν να ξεσπιτωνόμαστε με μεταθέσεις, με αντάλλαγμα ένα βαθμό ή ένα γαλόνι παραπάνω, γιατί πολύ απλά όλοι αυτοί ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΕΘΟΥΝ και να έχουν επιπτώσεις στην εργασιακή και οικογενειακή τους ζωή, ως αντάλλαγμα από το αλισβερίσι τους με την εκάστοτε κυβέρνηση.
Θα συσπειρωθούν με την Ε.Α.Κ.Π., για να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε ουσιαστικές λύσεις σε όλα τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εμείς οι πυροσβέστες, το Πυροσβεστικό Σώμα και η πυρασφάλεια της χώρας.
ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ 


Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ


 


Ξύπνησαν σωματεία που τους έχει μείνει μόνο η σφραγίδα.

Συνάδελφοι παρατηρώ μετά την ανακοίνωση των μεταθέσεων ορισμένα προεδρία Σωματείων να προσπαθούν να πλησιάζουν μετατιθέμενους συναδέλφους και να τους τάζουν ότι θα τους κόψουν τη μετάθεση η θα τους πάνε σε κοντινότερη υπηρεσία στα νησιά η ακόμη τους βρίσκουν σπίτια διαμονής και διάφορα τέτοια. Και μιλάμε για σωματεία συνδικαλιστικά ανύπαρκτα χρόνια τώρα. Αυτό που έχω να τους πω σε ορισμένους είναι να κοιτάξουν να γράψουν κάνα εποχικό του 2020 και του 2019 γιατί ξέμειναν από συνδρομές τα ταμεία τους.
Κάποια σωματεία Μάλιστα Από αυτά που έχουν εκλογές μες στο καλοκαίρι να δω τι θα κάνουν με τις υποψηφιότητες που βλέπω ότι το μητρώο μελών του σωματείου τους θα είναι ταυτόχρονα και ψηφοδέλτιο εκεί Θέλω να δω πόσο έξυπνοι είναι.......... 

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΙΕΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ



 Είναι θέμα χρόνου να μείνει Γάμος η Κηδεία στη μέση αφού ο ασύρματος μέσα στο ιερό και δίπλα στο Ευαγγέλιο είναι πάντα ανοιχτός απο τον Πατήρ Ιωάννη στο  Ναύπλιο.

ΑΡΧΙΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΙΕΡΕΑΣ

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Η ΠΟΠΥΣΥΠ ΠΑΊΖΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΆ ΚΑΠΡΊΤΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΧΙΚΏΝ.

Και η ποπυσυπ συνεχίζει και φέτος τα παιχνιδάκια σε βάρος των εποχικών που καλά προστατεύει
 Στέλνει έγραφα στις υπηρεσίες και απειλεί και αυτό θα χει ως συνέπεια  πολύ πιθανό να γυρίσει το ωράριο των εποχικών σε 7,5ωρο

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Αντί για καθαρόαιμο πανελλαδικό σωματείο συμβασιούχων ο ανθρακωρύχος και η παρέα του τους έριξαν σε πανελλαδικά σωματεία μονίμων και πενταετών

Καλημέρα σας. Εκεί που έλεγα να μην ξαναγράψω για τους συναδέλφους του 2019 βλέπω τα παιχνίδια της ΠΟΠΥΣΥΠ και γελάω.
Εκεί λοιπόν που τους έλεγαν ότι θα γραφτούν στο Πανελλαδικό νεοσύστατο σωματείο που τους ίδρυσε ο Αλέκος στην Αθήνα και εκεί που τους βάζουν και υπογράφουν αιτήσεις εγγραφης (Π. Α. Σ. ΣΥ.Π) Τελικά τους πετούν σαν "προβατα" στα σωματεία Μόνιμων και 5ετων της Σαλαμίνας, της Τρίπολης κ. α Πανελλαδικός.
Οπότε στέλνει η ΠΟΠΥΣΥΠ χαρτί στις υπηρεσίες ότι εξουσιοδοτει μέσο του σωματείου Σαλαμίνας η Τρίπολης έναν εποχικό του 2019 της κάθε υπηρεσιας να υπογράψει το 15ωρο.
Σας τα είχα πει εγώ εποχικοί του 2019 ότι σας τραβάνε από την μύτη αλλά εσείς 15ωρο θέλατε;
Αντε τώρα σειρά έχουν και οι εποχικοί του 2020,μονο έτσι θα σωθεί η Ποπυσυπ.
ΠΟΠΥΣΥΠ εκπρόσωπος εποχικών χωρίς ούτε έναν στο 13μελες προεδρείο της.
Ξυπνάτε βρε εποχικοί του 2019 σας παραμύθια ζουν και κοιμοσαστε


 ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΓΓΡΑΦΟ.
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΜΙΛΑΜΕ .


Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Προσπαθούν την βουλιαγμένη ΠΟΠΥΣΥΠ να την ανασύρουν

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτοί οι εποχικοί του 19 τι πίνουν και δεν μας το λένε. Τα έμαθαν όλα συνδικαλιστικά, πυροσβεστικά, θέματα διοίκησης, θέματα Συλλογικών, θέματα ΓΣΕΕ.
ΟΛΑ ΟΜΩΣ.
 ΠΑΡΌΛΑ ΑΥΤΆ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΌ ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΕΠΟΧΙΚΏΝ το εκπροσώπησε ο 5ετης Αντιπρόεδρος της ΠΟΠΥΣΥΠ και υπόγραψε την ΣΣΕ. ΡΕ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ 19 ΞΥΠΝΆΤΕ ΆΜΕΣΑ.
ΚΆΠΟΤΕ ΤΟ 2017 ΕΓΡΑΨΑ Η ΑΚΥΒΈΡΝΗΤΗ ΠΟΠΥΣΥΠ ΠΆΕΙ ΣΙΓΆ ΣΙΓΆ ΣΤΑ ΒΡΆΧΙΑ ΤΕΛΙΚΆ ΧΤΎΠΗΣΕ ΣΤΑ ΒΡΆΧΙΑ ΒΟΎΛΙΑΞΕ ΚΑΙ ΈΧΟΥΝ ΠΆΕΙ ΟΙ ΕΠΟΧΙΚΟΊ ΤΟΥ 2019 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΒΟΎΝ ΤΏΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΉΣΕΙ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΑΎΡΙΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΣΩΜΑΤΙΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΈΓΑΡΑ και ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΙΣΟΚΟΜΟ.
ΣΥΝΕΧΊΖΕΙ ΕΝΑΣ ΖΕΣΤΟΣ ΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΕΝΑΣ ΚΑΥΤΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΆ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ...........

ΕΜΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ 21-5-2020 ΟΤΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΚ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΛΕΥΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ 14,5ΩΡΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΟΜΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.
14,5ΩΡΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΠΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ


Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Εποχικοί 2019 οργανωθειτε μόνοι σας

Εποχικοί του 2019 αν: 1)δεν φτιάξετε Ομοσπονδία ΟΥΔΕΤΕΡΗ χωρίς την σκιά 5ετων συνδικαλιστων με περιφερειακά Σωματεία . 2)Σταματησετε να τρώτε το χόρτο της κηδεμονία της ΠΟΠΥΣΥΠ που προσπαθεί τα 300 μέλη της να τα κάνει 1000. ΔΕΝ ΠΆΤΕ ΠΟΥΘΕΝΆ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΊΣΤΕ ΚΆΘΕ ΧΡΌΝΟ ΜΌΝΟ ΜΕ ΤΟ 15ΩΡΟ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΊΓΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
Ήθελα να μάθω και κάτι ακόμη καλά ΟΛΌΚΛΗΡΗ ΠΟΠΥΣΥΠ  και ΑΠΣ και σας κάνουν ότι θέλουν ο Μεγαλοσωματιαρχης και η παρέα του;

Σάββατο 9 Μαΐου 2020

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΌΕΔΡΟΙ ΑΝΘΡΑΚΩΡΙΧΕ;


Μόλις σου κάνει η πολιτική ηγεσία μια ΕΔΕ εδώ και 2 μήνες  τα γεμίζεις τα παντελόνια τα οποία τα χεις μόνο για να μην κρυώνεις  και δεν ξαναμιλάς ποτέ, ούτε έγγραφό βγάζεις , ούτε στην Αθήνα πατας.

Καί όταν είναι να βάλεις ένα μάρτυρα στην απολογία σου βρίσκεις έναν Διευθυντή, έναν ιδιαίτερο,  έναν Γραμματέα τελος πάντων μιας πρώην Υπουργού να σε σώσει….Να κάνει ντα-ντα  τον Νικόλα . 

Μόνο τα σωματεία του κλάδου σου ξέρεις να κάνεις Δικαστήρια με συνδρομές των μελών σου.

Αλλά έχεις 2-3 κουταβάκια εσύ που δεν μεγαλώνουν ποτέ εκεί στην κεντρική Πελοπόννησο.