Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Απόντες οι Πυρονόμοι, Αρχιπυροσβέστες, Οδηγοί από τις βάρδιες των σταθμών του Π.Σ - κείμενο αναγνώστη

Δημοσιεύουμε κείμενο αναγνώστη του bloko.gr: Υπό πλήρη αποσύνθεση βρίσκονται οι βάρδιες του Π.Σ όλης της χωράς και ειδικότερα: Σύμφωνα με τον ΚΕΥΠΣ και με το οργανόγραμμα του κάθε
σταθμού οι εν λόγω πυροσβέστες  αντί να βρίσκονται και να επανδρώνουν τις βάρδιες των εκάστοτε σταθμών θωρακίζοντας τους,αυτοί εργάζονται σε θέσεις γραφείων και σε θέσεις όπως τα τηλεφωνικά κέντρα (ΠΕΚΕ) και μάλιστα καθηλώνοντας στις θέσεις αυτές πολλούς Οδηγούς πράγμα που αντιτίθεται με τον κανονισμό του σώματος και αφήνει γυμνή την Υπηρεσία εν όψη αντιπυρικής περιόδου.
bloko.gr. 
Σ. Δ Όταν ο ΚΕΥΠΣ είναι συνταγμένος πριν από 25 χρόνια και στο Σώμα υπάρχουν πολλές διαφοροποιήσεις λογικό ειναι αυτα που καταγγέλλει ο συνάδελφος να έχουν βάση και να ισχύουν.

Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Και εκεί που κοιμόταν ο Μανολιός ξύπνησε και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.


Στην ΠΟΠΥΣΥΠ εκεί που έψαχναν πότε θα ανοίξει  η Βουλή, εκεί που δεν έκαναν  μια ενέργεια  για τους 180 συμβασιούχους , εκεί που έλεγαν ότι θα τους πάρουν  2 Μάιου,  τώρα ξαφνικά σε μια βδομάδα έβγαλαν  5 έγγραφα  ευχές προς τους συνάδελφους , ευχαριστήρια  προς τον πρωθυπουργό κτλ.
Αυτό το έγγραφο σήμερα προς τον Πρωθυπουργό μπορεί να είναι 10 σειρές αλλά είναι πραγματικά άλλο ένα ξεβράκωμα για το πόσο άσχετοι είναι  και πόσο σκόπιμα λειτουργούν  στο προεδρείο της Ομοσπονδίας . 
Ένα έγγραφο που σκόπιμα  δεν κοινοποιείται στον  Χαρδαλιά  παρότι η πρόσληψη των 180 ήταν καθαρά από δικές του ενέργειες.……..Άντε τώρα με τι ψυχολογία  να βγει ο Υφυπουργός μας  πάλι στην Τηλεόραση. 
ΓΡΑΦΟΥΝ:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ .
 Ερώτηση : Πότε είχε δεσμευτεί ο Μητσοτάκης  για τους 180 ;Ποτέ.
Κοιμόσαστε πολύ και βλέπεται όνειρα η προσπαθείτε να μαζέψετε τον τραχανά τότε με τον Τσίπρα  και το «παίζεις μπάλα μόνο σου».
Σήμερα  15 Απριλίου καταλάβατε ότι έχει αλλάξει η Κυβέρνηση.
ΓΡΑΦΟΥΝ:
ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 300 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΕ ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ .
Ανημέρωτοι  , δεν διαβάζετε κιόλας τα άλλα σαιτ  που μιλούν για 200 συναδέλφους  από τους οποίους με βία οι 150 έχουν τα προσόντα.
Εύχομαι το Άγιο Φώς και η Ανάσταση του Κυρίου πρώτα να σας δώσει υγεία  και χαρά σε σας και της οικογένειες σας.
Και μετά να σας κάνει άμεσα  να καταλάβετε το μέγεθος της ασχετοσύνης σας  και της απραξίας σας .
 ΚΑΛΗ  ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.
 ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ 2019 ΚΑΙ 2020 ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΚΤΛ.

Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

ΑΠΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΠΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.



ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ;
1.     
             Έστειλαν τα μόρια των πυροσβεστών  οι Υπηρεσίες στο ΑΠΣ όπως τα ερμήνευε η κάθε μία. Τα πήραν αυτοί έβαλε και μια υπογραφή ο Αρχηγός από κάτω και τα έβγαλαν στο PS-NET.
Βλέπεις μέσα  ελεύθερος από Θεσσαλία 10 μόρια , ελεύθερος από Πελοπόννησο 35 μόρια , ελεύθερος από Αττική 40 μόρια.  Τρέχουν οι συνάδελφοι να κάνουν ενστάσεις.
2.       Ο πίνακας μορίων χύμα ούτε αλφαβητικά , ούτε ανά μόρια , ούτε ανά Υπηρεσία, ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΥΜΑ. Ψάχνει κάποιος όλο τον πίνακα για να βρει το όνομα του.
3.       Με τους  πρώην 5ετης λένε στο ΑΠΣ σε μία διαταγή:  η προϋπηρεσία  των μορίων πιάνετε από το 2012, αλλά στο ίδιο  πίνακα μορίων όλοι η κατηγορία αυτή έχει υπηρεσία  2χρόνια , 6 μήνες , 14 μέρες. Η κατηγορία αυτή παρότι έχει 2μιση χρόνια παίρνει μεταθέσεις  κανονικά (παραβλέποντας την 6ετια στο τόπο συμφερόντων). Τα μόρια   και η 6ετια λένε από το 2012 αλλά  έτη υπηρεσίας  2χρ.6μην.14 ημ. ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ.
4.       Δύο Συνάδελφοι πρώην ΠΠΥ και τώρα Μόνιμοι που προσλήφθηκαν το 2012 και υπηρετούν στην ίδια υπηρεσία το 2017 δήλωσαν νομό συμφερόντων ο ένας δήλωσε εκεί που υπηρετεί ο άλλος δήλωσε άλλο Νομό λοιπόν στον έναν που υπηρετεί εκεί που δήλωσε του λένε έχεις κλείσει 6 χρόνια γιατί πιάνετε από το 2012 ενώ στον άλλον του μετράνε τα μόρια που υπηρετεί εκτός Νομού συμφερόντων από 1-1-2018 δυο Μέτρα και δυο Σταθμά
5.       Εκείνος ο βαθμός του υπαρχιπυροσβέστη από πότε πιάνετε από το 2012, το 2018, η χάθηκε στην διαδρομή;
6.       Βγήκε μια διαταγή για πρόσληψη 1300 εποχικών  με προθεσμία μόλις 7 εργάσιμες ημέρες εν μέσω κορονοιου  που όλες οι υπηρεσίες υπολειτουργούν πώς να μαζέψουν οι ενδιαφερόμενοι τα δικαιολογητικά .
7.       180 νέοι 5ετης Περιμένουν διαταγή για πρόσληψη 10 μέρες τώρα.
8.       Οι εποχικοί που είναι να μπουν στις λίστες των επιλαχόντων έχουν καταθέσει της αιτήσεις από τις 10 Μαρτίου και ακόμα περιμένουν να συγκροτηθεί η επιτροπή έλεγχου των δικαιολογητικών τους