Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ


ΤΟ Δ.Σ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ & ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΕΎΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. Τ0 2019 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΟ Π.Σ

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Ευχαριστήριο - Πανελλαδικής Ένωσης Πενταετών Πυροσβεστών και Πανελλαδικής Ένωσης Πυροσβεστών (Πρώην Πενταετών)


« Ευχαριστήριο - Πανελλαδικής Ένωσης Πενταετών Πυροσβεστών και Πανελλαδικής Ένωσης Πυροσβεστών (Πρώην Πενταετών)»

 

«Συμβούλια μεταθέσεων Π.Π.Υ. και Πυροσβεστών»

Συνάδελφοι, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξη που δείξατε στους συνδυασμούς μας  στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας του κλάδου των Πενταετών Πυροσβεστών και των Μονίμων Πυροσβεστών (πρώην Πενταετών Πυροσβεστών) και για την προάσπιση των συμφερόντων τους. Ο  συνδυασμός με την επωνυμία  «Πανελλαδική Ένωση Πενταετών Πυροσβεστών» πήρε την πρώτη θέση με ποσοστό 58,35% και 831 ψήφους έναντι των  «Αντιπροσωπευτικότερων… και καλά…» που πήραν 30,75% και 438 ψήφους.
Ο  συνδυασμός με την επωνυμία «Πανελλαδική Ένωση Πυροσβεστών (Πρώην Πενταετών)» πήρε 612 ψήφους και  την πέμπτη θέση έναντι πάλι των «Αντιπροσωπευτικότερων… και καλά…» που πήραν 491 ψήφους [παίρνοντας  την 6η θεση. 
Ο Συνδυασμός που στηρίζεται από τουλάχιστον 20 και πλέον Σωματεία του κλάδου μας, πέρα από «ταμπέλες»,  αυτοσκοπός ήταν και  είναι η στήριξη των νόμιμων, δίκαιων και ορθών δικαιωμάτων των συναδέλφων μας.
Σας  εγγυόμαστε ότι θα αγωνιστούμε για τα δικαιώματα και τα συμφέροντα όλων των συναδέλφων, κόντρα στο κλίμα πόλωσης που τεχνηέντως δημιουργείται ελέω παραταξιακών και μικροπολιτικών διαφορών, που με λαϊκισμό αναδύονται από άλλες παρατάξεις, για ψηφοθηρικούς κυρίως λόγους. Πρόσκαιρα το κατάφεραν, ο χρόνος θα δείξει αν αυτή η επιλογή σας είναι σωστή ή λάθος. 
Ο Συνδυασμός δεν έχει κομματικές αποχρώσεις, δεν αποτελεί κομματική επιλογή αλλά αποτελεί δύναμη ενότητας των εργαζομένων και μόνο.
Κινούμασταν πάντα για το όφελος όλων των συναδέλφων, αυτό θα κάνουμε και τώρα. Το κάναμε την πρώτη φορά στις πρώτες εκλογές των Π.Π.Υ το 2016 όπου και αναδειχτήκαμε πρώτοι με 61,29%  έναντι  38,71 % των «Αντιπροσωπευτικότερων… και καλά…», θα το κάνουμε και πάλι και σας ευχαριστούμε για την στήριξη σας.

Τέλος, η αχαριστία κάποιων για μια ακόμη φορά φάνηκε! Είναι σημαντικό πράγμα να έχεις  αυτογνωσία  και να εκτιμάς το χέρι  που σε αγκάλιασε και σου πρόσφερε βοήθεια , για να βρίσκεσαι σε αυτήν την θέση  τώρα. Δεν πειράζει  όμως... «Η ζωή πάντα επιστρέφει συμπεριφορές!!!!»

«Καλύτερα να πολεμάς στο πλευρό λίγων καλών ανθρώπων ενάντια των πολλών κακών, παρά στο πλευρό των κακών ενάντια των ολιγάριθμων καλών».