Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ 8/3/2014


Αρ.Πρωτ. : 63
Μέγαρα 8/3/2014
H Ομοσπονδία μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλα τα σωματεία - μέλη της, για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν, προκειμένου να προωθηθούν οι προτάσεις μας επί του Ν/Σ για την Αναδιοργάνωση του Π.Σ.
Αποτέλεσμα της προσπάθειας όλων μας ήταν συνδικαλιστικοί φορείς,βουλευτές ,εισηγητές,να υιοθετήσουν τις προτάσεις μας αυτές, βοηθώντας τα μέγιστα, ώστε να υλοποιηθεί, μέρος εξ' αυτών.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός, ότι όλες οι προτάσεις που υλοποιήθηκαν και αφορούν συναδέλφους Π.Π.Υ και Συμβασιούχους, είχαν υποβληθεί-προωθηθεί από την Ομοσπονδία μας.
Το μεγαλύτερο επίτευγμα όμως, της προσπάθειας αυτής, ήταν η επαναδραστηριοποίηση όλων των σωματείων - μελών μας, γεγονός που καταδεικνύει, την ποιότητα του έμψυχου δυναμικού της Ομοσπονδίας.
Το αποτέλεσμα ωστόσο, δεν μας επιτρέπει πανηγυρισμούς, αφού δεν υπήρξε συνολική υλοποίηση των προτάσεών μας, ώστε να επιτευχθεί η εργασιακή αποκατάσταση όλων των συναδέλφων, την παρούσα χρονική στιγμή.
Πρέπει όμως να επισημανθεί ότι τα σωματεία - μέλη μας, επέδειξαν, γερά αντανακλαστικά, όπως και μια αξιοζήλευτη συναδελφική και αγωνιστική συμπεριφορά.
Συνάδελφοι...
Η στάση αυτή, πρέπει να τηρηθεί και στο μέλλον και με οδηγό αυτήν, θα μπορέσουμε να πορευθούμε ενωμένοι σε νέους αγώνες.
" Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ"
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
το Δ.Σ της Ομοσπονδίας