Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

06/07/2012 Τελετή εγκαινίων του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρανιδίου.






Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012, η τελετή εγκαινίων του νέου κτιρίου στο οποίο στεγάζεται το Π.Κ. Κρανιδίου στο Δήμο Ερμιονίδος.
Το παλαιό κτίριο που  παραχωρήθηκε  από το Δήμο Ερμιονίδος, και  με πρωτοβουλία του ιδρυτή και Γενικού Διευθυντή της εταιρείας Dolphin Capital Investors  κ. Μίλτου Καμπουρίδη ανακατασκευάστηκε πλήρως.
Στην αποπεράτωση του όλου έργου βοήθησαν επιφανείς  Έλληνες  της περιοχής μεταξύ των οποίων ο κ. Γεώργιος Γουλανδρής και οι κ. κ. Βαρδής και Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Κατά τη διάρκεια της τελετής βραβεύθηκαν για την προσφορά τους ο κ. Μίλτος Καμπουρίδης καθώς και ο Δήμαρχος Ερμιονίδος κ. Δημήτριος Καμιζής.

Παρόντες στα εγκαίνια ήταν ο Γενικός Επιθεωρητής Υπηρεσιών Νοτίου Ελλάδας Αντιστράτηγος Σωτήριος Γεωργακόπουλος, ο Διοικητής της Π.Δ.Π.Υ. Πελοποννήσου Αρχιπύραρχος Αθανάσιος Ρούμπος, ο Διοικητής Π.Υ. Νομού Αργολίδος Πύραρχος Γεώργιος Δελογιάννης, ο Διοικητής Π.Υ. Άργους Επιπυραγός Χρήστος Ρούσης,  ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Χιβιδόπουλος Αναστάσιος, ο Δήμαρχος Σπετσών κ. Λυράκης Παναγιώτης, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συνδικαλιστικών οργανώσεων, καθώς και μεγάλος αριθμός συναδέλφων και κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.


Αναδημοσιευση απο : fireservice.gr