Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΤΟΥ 2019 ΚΑΙ 2020





Συνάδελφοι εποχικοί 2019 παρακολουθώ εδώ και καιρό τις σκέψεις σας και της ενέργειες σας .
Από τις ενέργειες σας διαπιστώνω μια νευρικότητα  και απερίσκεπτες κινήσεις. Έχετε όλοι στο μυαλό σας ότι άμεσα πρέπει να μονιμοποιηθείτε, ; Άμεσα πρέπει να κανεται 15ωρο.
 Και δεν έχετε συμπληρώσει ακόμη ούτε 7 μήνες στο Σώμα. Το ξέρετε;
Συνδικαλιστικά είστε όλοι παρασυρόμενοι από  πολλές πλευρές  και το κυριότερο από συναδέλφους σας του 2019 που νομίζουν ότι έγιναν συνδικαλισταράδες  μέσα σε ένα χρόνο.
Αντί να φτιάξετε μία ομοσπονδία Πανελλαδικά  αυτόνομη, με 10  σωματεία ανά περιφέρεια. Σας έφτιαξαν  ένα σωματείο Πανελλαδικό  ΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ και χωρίς σφραγίδα υπό την καθοδήγηση και κηδεμονία της αποτυχημένης από το 2014 και μετά ΠΟΠΥΣΥΠ. Μια ΠΟΠΥΣΥΠ  που ενώ βούλιαζε σε μια λιμνούλα  βρήκε δεκάδες σωσίβια από εποχικούς πυροσβέστες του 2019 και σύντομα και του 2020 και προσπαθεί να σωθεί.
Φωνάζετε όλοι για το 15ωρο. Δεν ξέρετε καν τι είναι η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΣΣΕ)
Δεν ξέρετε ότι μια καλά συνταγμένη ΣΣΕ έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από μια θυσία ενός μήνα ακόμη  εργασίας 7μισηωρου.Ποιός θα την συντάξει αυτήν την ΣΣΕ ; η ΠΟΠΥΣΥΠ των μονίμων και 5ετων έχει εποχικούς στο Δ.Σ; ΚΑΝΕΝΑΝ.
Τα πρωτοβάθμια  σωματεία μέλη της ΠΟΠΥΣΥΠ (6-7 Περίπου) έχουν μέσα στα Δ.Σ εποχικούς ; ΚΑΝΕΝΑΝ
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΟΡΙΑ ΠΟΠΥΣΥΠ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 9ΜΗΝΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΠΟΧΙΚΟΙ ΤΟΥ 2019 ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΥ 2020 ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ;
Αυτοί περιμένουν ακόμη να ανοίξει η Βουλή να γίνουν 5ετης οι 180
Το πρωτοβάθμιο αυτό σωματείο θυγατρικό της ομοσπονδίας με προσωρινή Διοίκηση  από την Αθήνα θα λύσει τα εργασιακά προβλήματα σας  στο Ηράκλειο, στη Χίο, στην Καβάλα, στα Ιωάννινα,  στο Βόλο,  στην Καλαμάτα; 
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΉΣΕΤΕ ΕΊΝΑΙ ΛΙΓΟΣ .