Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Από την προσωπική ανάρτηση του κ. Χαρδαλια στο Facebook

⚡2 επιτροπές της Γενικής Γραμματείας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, 6  εξαίρετοι και ακούραστοι νομικοί της ΠΥ από όλη την Ελλάδα, 15 έμπειρα και αποτελεσματικά στελέχη του ΠΣ και της ΓΓΠΠ, 3 μοναδικοί νομικοί-συνεργάτες της ΓΓ Νομικών Θεμάτων της Κυβέρνησης, 94 ημέρες σκληρής καθημερινής προσπάθειας, 185 άρθρα-σημεία αναφοράς για την πορεία της Πολιτικής Προστασίας στην Πατρίδα μας, 289 σελίδες που σηματοδοτούν το νέο ξεκίνημα, 14 ημέρες δημιουργικής δημόσιας διαβούλευσης, 1962 σχόλια- παρατηρήσεις και 65 ενσωματώσεις- διορθώσεις, 13 συναρμόδια υπουργεία και 83 σχόλια- διευκρινήσεις- προσθήκες!

🔝Το νέο σχέδιο νόμου για την Πολιτική Προστασία της χώρας μας, στην τελική του μορφή, είναι μια πραγματικότητα και στις επόμενες 24 ώρες κατατίθεται από τον αεικίνητο Υπουργό μας Μιχάλη Χρυσοχοίδη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για ψήφιση!

🔝Ήδη οι Ενώσεις και οι Ομοσπονδίες των στελεχών του ΠΣ, τα εργατικά κέντρα, η επιστημονική κοινότητα, η ΕΕ, οι ενώσεις των ΟΤΑ Α' και Β' βαθμού της χώρας μας, οι περιβαλλοντικοί φορείς, οι εμπλεκόμενοι με τα θέματα Πολιτικής Προστασίας φορείς, με δημόσιες ανακοινώσεις και αναρτήσεις τους συντριπτικά και καθολικά το έχουν αγκαλιάσει!
Ενα σχέδιο- τομή, ένα στοίχημα πατριωτικό, ένα εγχείρημα αξιοπιστίας και συνέπειας, μία πρόταση ευθύνης για το αύριο της προστασίας της ζωής και της περιουσίας των συμπολιτών μας και του φυσικού περιβάλλοντος της Ελλάδας μας!

ℹΈως τις 30 Ιανουαρίου η Πατρίδα μας αποκτά το δικό της σχέδιο, έναν ξεχωριστό οδικό χάρτη, απέναντι σε κάθε μορφής φυσικό ή τεχνολογικό κίνδυνο!

🇪🇺🇬🇷⚒ #civilprotection #semperparati #resceu