Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Σε ένα τραπέζι ακουστηκάν προτάσειςδόθηκαν απαντήσεις για το καλό του Π.Σ.


Συνάντηση με τον Γ.Γραμματέα κ. Νίκο Χαρδαλιά είχαν χτες Τρίτη 14 Γενάρη Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια  Σωματεία πυροσβεστών απο όλη την Ελλάδα.
Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με αποκλειστικά αρμόδιο τον Γ.Γραμματέα τέλος του μήνα θα φέρει προς ψήφιση στην Βουλή ένα νομοσχέδιο που σίγουρα θα πάει το Πυροσβεστικό Σώμα εκεί που του αξίζει . Χωρίς παθογένειες ,εργασιακά προβλήματα κτλ
Μέσα απο αυτό το νομοσχέδιο είπε ο κ. Χαρδαλιάς υπάρχουν πράγματα που μπορούν να γίνουν και πράγματα που μπορούν να δρομολογηθούν για να γίνουν.
Υπήρχε μεγάλη διάθεση απο τον Γενικό και τους συνεργάτες του κάποιες προτάσεις  που του τέθηκαν απο τα σωματεία που παραβρέθηκαν ο κ Χαρδαλιάς είπε οτι θα εξετασθούν απο την επιτροπή  ώστε να περαστούν μέσα στο νομοσχέδιο πάντα για το καλό του Πυροσβεστικού Σώματος και των υπαλλήλων του.
Μέχρι το νομοσχέδιο να πάρει την τελική του μορφή  συνάδελφοι πρέπει να υπάρχει ηρεμία χωρίς να πιστεύουμε το κοντό και το μακρύ στο Ιντερνετ .
Υπάρχει θέληση και με την έγκριση στα ζητούμενα απο τα συναρμόδια Υπουργεία θα λυθούν πολλά προβλήματα..
Το μόνο που δεν συζητήθηκε  είναι πόσους υποστρατήγους θα κάνει ο κ. Χαρδαλιας και ποιον θα βάλει Αρχηγό η Υπαρχηγό στο Π.Σ.
 Με αυτό απο πληροφορίες μου ασχολείται ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας.
ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΔΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΗΠΡΕΠΕ ΣΥΝΑΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ.ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ.
 ΣΑΝ ΤΟ "NOVA T.V" ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ