Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ – ΑΝΑΝΕΩΤΕΣ


Διάβασα πρόσφατα επιστολή ενημέρωση των «διασπαστών – ανανεωτών» και έχω να επισημάνω τα εξής:
  • Οι συνάδελφοι επανέλαβαν το ατόπημα που είχαν ξανακάνει.
    • Πάλι επισκέφθηκαν τα Υπουργεία (ξέρετε τότε με την φωτό με Παπουτσή!!). τότε πήγανε σαν Σωματείο, τώρα και καλά σαν συνδυασμός.
    • Εγώ προτείνω να πηγαίνουν και οι 38 Πρόεδροι όπου θέλουν και να κάνουν ότι θέλουν. Τι λέτε; Που το πρόβλημα; Δεν θα λυθεί ποτέ κανένα πρόβλημα.
  • Αναφέρετε ότι έχετε αποδοχή από τους συναδέλφους. Ποιους δουλεύετε;
  • Μέσα στο Δ.Σ. ψηφίζετε ομόφωνες αποφάσεις και λέτε ότι είστε δίπλα στην ΠΟΣΠΥΔ και ζητάτε να πληρωθείτε τις «σουλατσάδες» σας στην Αθήνα.
  • Στους έξω συναδέλφους τους παραμυθιάζετε λέγοντας ότι εμείς κατεβήκαμε ξεχωριστά ψηφοδέλτιο γιατί διαφωνούμε.
  • Που τα πουλάτε αυτά; Κατεβήκατε ξεχωριστά γιατί έπρεπε να βγείτε και δεν φτάνανε τα «κουκιά» και δεν τα είχατε γιατί ξεχωριστά με την απλή αναλογική θέλατε 32 ψήφους, και έβγαιναν 2 άτομα, κοροϊδεύοντας τον Αμαλιαδαίο που δεν βγήκε, τον Λαμιώτη που δεν βγήκε και τον Κεφαλονήτη.
  • Τους χρησιμοποιήσατε, γιατί δεν το λέτε.
  • Τώρα που στα Σωματεία σας θα κατεβαίνουν 2 – 3 συνδυασμοί όπως μαθαίνω θα καλοπεράσετε.
Ο φίλος μας ο Γιώργος γιατί δεν ξαναεκλέχθηκε με το ΠΑΣΟΚ; Από Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου δεν εκλέχθηκε καν σύμβουλος, γιατί άραγε;
* Αλήθεια Γιώργο γιατί αντέγραφες τον Αποστόλη στο τελευταίο Δ.Σ. όταν γράφατε την διαφωνία σας; Ξέρεις Γιώργο αυτά τα κάναμε στο Δημοτικό. Καλά λένε ότι σε σέρνουνε από τη μύτη.
* Γιώργο γιατί δεν έγραψες στην ενημέρωση ότι την είπες στον Πρόεδρο στο Δ.Σ. της ΠΟΣΠΥΔ γιατί «είπε στον Όθωνα για να πάρει περισσότερους επιλαχόντες». Γιατί πήγαν 5 άτομα στον Όθωνα και δεν πήραν και σένα μαζί. Σαν τι να σε πάρουν Γιώργο; Έλεγες ότι έπρεπε να πούμε πρώτα στον Βενιζέλο κ.λ.π. Μα καλά, ξεχνάς ποιον έχουμε Υπουργό;
* Την ενημέρωση σαν ανανεωτές – διασπαστές την βγάλατε μόλις σας ξεβρακώσανε στο internet; από αυτό το blok
* Αυτεπάγγελτη αναζήτηση έχει ξεκινήσει γράφετε. Που το είδατε εσείς;
Αλήθεια τα θέματα και των Δ.Σ. των Σωματείων σας γιατί δεν τα γράφετε στο διαδίκτυο ρε παιδιά;
Σχετικά με τα περί Αξιωματικών, μονίμων, όλα ίσωμα παιδιά.
  • Νοιώθετε και μόνιμοι τώρα; Ε; θα σπάσουμε τα αυγά; Αρχίσαμε τις αγάπες;
  • Ξεχνάμε τον πόλεμο που δεχόμαστε μέχρι και τώρα;
  • Τα πράγματα είναι απλά όποιος είναι μαζί μας, μας στηρίζει εμπράκτως, είτε συμβασιούχος, είτε μόνιμος, είτε 5ετής, είτε πολιτικός, είμαστε και μαζί του και ανοιχτά και όχι άλλα λέμε εδώ, άλλα λέμε εκεί και άλλα κάνουμε.
Απόστολε σχετικά με τις χρεώσεις, πες και τι είχες πάρει και σαν Αντιπρόεδρος; Ξέρεις τότε που ήταν καλή η ΠΟΣΠΥΔ; Γράψε να τα μάθουμε.
Η τελευταία ενημέρωση ήταν των Διασπαστών – Ανανεωτών πέρυσι πριν 6-8 μήνες; Μπράβο αντιπολίτευση, πολλή κινητικότητα!!
Απόστολε στους 6 της Αργαλαστής έλεγες θα κάνουμε δική μας Ομοσπονδία με το Γιάννη Πρόεδρο; Υπάρχουν και μάρτυρες, μην το αρνηθείς πάλι όπως έγινε και με το εξώδικο που σου έστειλε ο Χρήστος. Το γράφω γιατί πρέπει να προσέχουν τι λένε όσοι είναι μέσα την Ομοσπονδία και τα Σωματεία.
* Δεν αναφέρετε στην ανακοίνωση των ανανεωτών – διασπαστών ποιους βρήκατε και τι είπατε, όπως και αν βρήκατε τον Όθωνα, δεν θα είπατε μόνο τα Χρόνια Πολλά, και άλλα θα είπατε.
  • Στη συνέχεα ενημερωθήκατε από τους υπεύθυνους του Υπουργείου; Ποιον; Τον κ. Ψωμά, τον κ. Λαγουδάκη, τον κλητήρα του Υπουργείου;
  • Γιατί δεν λέτε;
  • Είτε γιατί ή δεν υπάρχουν ή
  • Είτε αν μιλήσατε δεν θέλετε να πείτε με ποιους γιατί δεν θέλετε οι συνάδελφοι να πάρουν τηλέφωνα στο Υπουργείο και να διασταυρώσουν ότι γράφετε.
  • Όπως έκανε μια εποχή ο Γιώργος που άλλα έλεγε για τα διπλώματα κα τους εθελοντές και τον ξεβράκωσε η πυροφύλακας η Σούλα από Θεσσαλονίκη όταν πήρε στο Υπουργείο, άλλα έλεγε στη Θεσσαλονίκη στους συναδέλφους, άλλα έλεγε στο Υπουργείο.
  • Γιώργο αλήθεια, πότε έβγαλες επαγγελματικό δίπλωμα; Θύμισέ μου γιατί ξεχνάω; Εσύ Μάριε πότε; Γιατί δεν καταλαβαίνω, φωνάζετε αλλά πότε τα βγάλατε; Τώρα που είπα Μάριος, ρε φίλε είσαι Γραμματέας Σωματείου και πας στο Α.Π.Σ. με την Αλέκα και λες ο διαγωνισμός έχει πολλά πλαστά και έχω στοιχεία κ.λ.π. Κάνε καταγγελία, δημοσίευσέ τα, τι κάθεσαι; Κατάγγειλέ τα επώνυμα όπως σου είπαν και στο Α.Π.Σ. Με ποια ιδιότητα πας, των επιτυχόντων, των επιλαχόντων. Δεν έχει Πρόεδρο και Δ.Σ. το Σωματείο σου;
  • Έχω μπερδευτεί όλοι μαζί λέτε και πάτε μόνοι σας εδώ και εκεί γιατί κοιτάτε την πάρτη σας.
  • Α, μην ξεχάσω, το TV100 που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, «τυχαίο», έβγαλε ρεπορτάζ «κομματικές προσλήψεις» τώρα πριν τα αποτελέσματα μαζί με την ερώτηση του Καράογλου, κατά τ’ άλλα «δεν θέλουμε να ακυρωθεί η προκήρυξη» λένε κάποιοι εκτός.
  • Πάλι δεν καταλαβαίνω. Βρίζει η Αλέκα αβέρτα την ΠΟΣΠΥΔ και μετά πάλι σε αυτά γυρνάει και χρησιμοποιεί τα γραφόμενά της με ερωτήσεις στη Βουλή κ.λ.π.
  • Ζήτω η κωλοτούμπα.
Διάβασα στο internet για μηνύσεις στην ΠΟΣΠΥΔ θέλει να κάνει η Αλέκα και ψάχνει συμμάχους.
* Προχώρα Αλέκα, μόλις το χάσεις το δικαστήριο και σας κάνει η ΠΟΣΠΥΔ μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση , το είπες στους συμμάχους σου που πας να τους μπλέξεις, πόσους δικηγόρους και λεφτά θέλουνε μετά γιατί θα είναι ατομικές οι μηνύσεις. Ποια στοιχεία λέτε;
* Αυτά που έχει το Α.Π.Σ. γιατί η ΠΟΣΠΥΔ δεν είχε ούτε πήρε.
* Τα γράφω αυτά για να μην λένε μετά δεν ήξερες δεν ρώταγες.
Α, Αλέκα τι έγινε με την μήνυση που είχες κάνει και την Τετάρτη είχε το δικαστήριο που κατέβηκες Αθήνα και ήσασταν με τον Γιώργο; Ξέρεις αυτή για internet και ελευθερίες κ.λ.π.;
* Έμαθα πρόσφατα ότι συνάδελφος από Στερεά Ελλάδα τον παραμυθιάσανε διάφοροι κάνε αγωγές, δικαστήρια, Συμβούλιο Επικρατείας, ακύρωση προκήρυξης κ.λ.π. Τίποτα δεν έγινε και ο συνάδελφος έδωσε και πάνω από 4.500 € όπως λέει!!!
* Ο λαός λέει μακριά από δικηγόρους και γιατρούς. Κάτι ξέρει.
Έχουμε δρόμο συνάδελφοι όλοι μας.
* Και μερικοί συνάδελφοι που λένε εμείς οι 5ετής και εσείς οι συμβασιούχοι και κοκορεύονται είναι απαράδεκτοι!!
* Ή κάτι άλλοι που σκούζανε μέχρι τώρα να βγει η προκήρυξη και να πάρουμε έστω 1.000-1.500  άτομα και τώρα που μπαίνουν 3.400 και μένουν 1.000 απέξω λένε συναδελφική αλληλεγγύη και κοτσάνες, μόλις πει η ΠΟΣΠΥΔ να βγούμε στο δρόμο θα αρχίσουν τα internet, TV control και τον καναπέ έτσι για να μην ξεχνάμε.
* Άλλο τα λόγια, άλλο οι πράξεις. Συνάδελφοι έτσι είναι ο Έλληνας. Είμαστε ότι κάνουμε και όχι ότι λέμε. Εγώ είμαι της άποψης όλοι οι συνάδελφοι Αθήνα κάτω στο επόμενο κάλεσμα της ΠΟΣΠΥΔ. Οι επιτυχόντες για να βελτιωθεί η ρύθμιση, οι επιλαχόντες για να υλοποιηθεί ο νόμος και να απορροφηθούν όλοι οι επιλαχόντες, οι εκτός ρύθμισης για νέα 5ετία μέχρι να έχουμε και νέα με τα δικαστήρια κι βλέπουμε. Μόνο ενωμένοι πετύχαμε ότι πετύχαμε.
ΕΣΥ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ BLOG  ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ ΤΟ ΦΕΚ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ!!!!ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ BLOG ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΦΕΚ !!!