Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Π.Σ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ

Κύριε Αρχηγέ

Επανερχόμενοι, μονότονα, κουραστικά και για μας και νιώθοντας ως επαίτες σε φωτεινούς σηματοδότες, αναζητούμε την τύχη της  δικαιούμενης εκλογικής αποζημίωσης για τις εκλογές της 6-5-2012 και 17-6-2012.
Η Πολιτεία, όσο αφορά τις αποζημιώσεις και των δύο εκλογών έπραξε τα νομικώς απαραίτητα εκδίδοντας τις σχετικές Κ.Υ.Α. προ των εκλογών.
Οι φυσικές ηγεσίες της ΕΛ.ΑΣ. και του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότερα για την αποζημίωση των εκλογών της 6-5, έπραξαν το καθήκον τους, χορηγώντας τη έγκαιρα.
Δυστυχώς εσείς δεν πράξατε το ίδιο. Παρά τις διαρκείς οχλήσεις μας, εγγράφως και προφορικώς, μέχρι και σήμερα,  ΤΡΕΙΣ μήνες μετά και παρά τη δέσμευση του νέου Υπουργού Δ.Τ.Π.Π. ότι ως το τέλος του Ιουλίου θα έχει γίνει μεταφορά των σχετικών πιστώσεων και  εν συνεχεία η χορήγηση, ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Κύριε Αρχηγέ
Τo γεγονός πέρα από το οικονομική του διάσταση είναι και απαξιωτικό και  προσβλητικό για το πυροσβεστικό προσωπικό.  
Τέτοιες πράξεις ή παραλείψεις,   μειώνουν την πεποίθηση των συναδέλφων προς τους ηγέτες τους, δεν συντελούν στην ανάπτυξη σύμπνοιας, αλληλεγγύης και συνεργασίας, μειώνουν το ηθικό τους και καταδεικνύουν ότι  δεν υπάρχει επαρκής μέριμνα για την εφαρμογή των νόμων και των κανονισμών της Υπηρεσίας.(Άρθρα 11 και 12 Π.Δ.8/1991 Α.5)
Σ.Γ :  Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα