Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ................

Στάλθηκε η διαταγή του ΑΠΣ για 14 μεταθέσεις συναδέλφων Συμβασιούχων  συν  μία αμοιβαία μετάθεση  στης Υπηρεσίες  της χώρας. Από σήμερα η παραπάνω συνάδελφοι θα εργάζονται στην Υπηρεσία που ζήτησαν μέσο αίτησης τους.
Βέβαια κόπηκαν και αρκετές άγνωστο για ποιο λόγο.
Οι αίτησης έπρεπε να υποβληθούν τον  Νοέμβριο όπως προβλέπετε . Αλλά ούτε τον Νοέμβρη υποβλήθηκαν αρκετές από αυτές,  ούτε το ΑΠΣ ενημέρωσε τις Υπηρεσίες για να υποβάλουν και άλλοι  συνάδελφοι συμβασιούχοι  που επιθυμούσαν μετάθεση.
Οι 150 επιλαχόντες ΠΠΥ από πληροφορίες μου θα καλεστούν μετά το πέρας της αντιπυρικής.
Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για τα καλά για ποινικά,  γιώτα, και πλαστά για τους συμβασιούχους πυροσβέστες και λύνονται σύμβασης παταγωδώς.
ΑΝΑΤΩΤΙΕΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΠΟΣΠΥΔ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ 100 ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΩ: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΑΚΑΤΕΨΑΝ ΤΑ ΓΙΩΤΑ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ κ.α  ΑΦΟΎ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΣΤΟ ΝΣΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΩΤΑΔΕΣ ΣΥΝΑΔΛΦΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ  ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΕ ΠΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ ΟΠΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ………… ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΕ  ΤΗΝ ΣΕΣΟΥΛΑ , ΕΧΟΥΝ ΚΥΝΔΙΝΕΨΕΙ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΕΙ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ .  
ΤΩΡΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΣΚ.