Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΜΑΧΙΜΟΣ "ΓΙΩΤΑΣ"

Πρόσφατα τέσσερις «συνάδελφοι» από τη 2η ΕΜΑΚ και κάποιοι άλλοι που προσλήφθηκαν το 2007!!! Οι οποίοι κάποιοι είχαν προσληφθεί και μετά τη φωτιά το 2007 (Σεπτέμβριο, Οκτώβριο) πήγαν και έκαναν αναφορά από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης διατυπωμένη από δικηγορικό γραφείο, κατοικοεδρεύων στην Μπενάκη στην Αθήνα.
·        Αν θυμάμαι καλά οι ίδιοι συνάδελφοι αγωνιστές ήταν απόντες το 2007-2008 όταν όλοι οι συνάδελφοι πανελλαδικά αγωνιζόμαστε με μια εχθρικη ηγεσία, τότε οι συνάδελφοι, και μερικοί της 2ης ΕΜΑΚ κοίταζαν τον ποπό τους, δεν μπορούσαν να κάνουν μερικές μέρες 8ωρα όπως έκανε όλη η Ελλάδα. Τότε έστελνε και τα εξώδικα η Αλέκα σε αυτούς και τώρα είναι χεράκι-χεράκι. Αυτοί είναι οι αγωνιστές οι ίδιοι που όταν ανεβαίνουμε στην ΔΕΘ κάθε Σεπτέμβρη ήταν στα σπίτια τους με τo TV control, το playstation, το internet.
Ξεχνάμε ότι στο αρχικό σχέδιο που είχε διατυπωθεί πριν το Ν.3938 ήθελε τουλάχιστον να έχουμε εργαστεί 7, 8, 9, 10. Το θυμάστε ξεφτέρια;;;;
Πήγε τότε ο χαζός ο Παπαντώνης και τους είπε βγάλτε και το 7 και το 8 είναι 700 άτομα να μπουν μέσα και αυτοί βγάλανε το 7 και έμεινε το 8, 9, 10. Το ξεχάσατε; Εάν ίσχυε το 7, 8, 9, 10 θα μπαίνανε στην προκήρυξη όσοι είχαν προϋπηρεσία άνω των 3 ½ μηνών δηλ. ελάχιστοι. Πήγε πάλι ο χαζός ο Παπαντώνης και είπε βγάλτε τους 3 ½ μήνες να ισχύει όποτε έπιασες δουλειά.
* Αν θυμάμαι καλά και οι τέσσερις, όπως και πολλοί άλλοι, πιάσατε Ιούνιο-Αύγουστο δουλειά το 2007 και μπήκε το 8, 9, 10.
Θεωρούμε λοιπόν αυτά τα καλά παιδιά ότι είναι αδικημένα και ερωτώ αυτός που έχει προσληφθεί το 2003, 2002, 2001, 2000 με δημοτικό ή χωρίς, με Ι1 με χρόνια προϋπηρεσία είναι λιγότερο αδικημένοι από εσάς, ποιος έχει ποιο πολύ προϋπηρεσία, κάποιος με 4 χρόνια ή κάποιος με 12 ?????.
* Ποιο είναι το δίκαιο γιατί θα τρελαθώ.
* Τα ίδια αυτά παιδάκια αν θυμάστε μαζί με το Σωματείο τους και το Γιώργο διατυμπανίζανε 1.500-2.000 στην Κατερίνη να μπούνε και βλέπουμε μετά. Κάνω λάθος!?!
* Υπάρχει και η πρόταση του Σωματείου Θεσσαλονίκης 3.000 κόσμο, το ξεχάσατε στη διαβούλευση εκεί γραμμένη!!!
Η άλλη αγωνίστρια μπήκε το 2005, 2006 και ήδη και αυτή αδικημένη περισσότερο από τους άλλους με 10-12 χρόνια που είναι επιλαχών και περισσότερο από αυτούς που έχουν τα 35 χρόνια και είναι τελείως εκτός ρύθμισης; Φέρτε μου τα χαπια να συνέλθω.!
Πήγαν λοιπόν το παρεάκι αυτό και επικαλέστηκαν «πολιτικές παρεμβάσεις» και ότι το Α.Π.Σ. δεν κάνει καλά τη δουλειά του. Μα καλά πως καταγγέλλεις παρεμβάσεις και από την άλλη κάνεις το ίδιο, βάζεις Υπουργούς και Βουλευτές βορειοελλαδίτες και παίρνουν τον Αρχηγό και άλλους Αξιωματικούς και του λένε πετάξτε τους έξω και πάρτε εμάς;
Παράλληλα έμαθα αρκετοί εκλεκτοί συνάδελφοί μας έστειλαν σωρεία e-mail στο Α.Π.Σ. και αλλού εμείς είμαστε Ι1, ικανότατοι, είμαστε νέοι, ψηλοί, αδύνατοι και ωραίοι, είμαστε μορφωμένοι και είμαστε το μέλλον του Π.Σ., οι 3.400 που προσλάβατε είναι ένα μάτσο χάλια. (βαρύνονται νομικα.?.) Μπράβο συναδελφικότητα.
·        Στη διαβούλευση εξυπνάκηδες γιατί δεν γράφατε για τα διπλώματα, για τα Ι1, για τα 6μηνα και τόσα άλλα;
·        Ήταν καλοί τότε, τώρα δεν είναι, γιατί τότε λέγατε είμαστε μέσα; Αυτοί λοιπόν οι παρτάκηδες είπαν ότι η προκήρυξη λέει να έχεις απολυθεί Ι1 ικανός.
·        Οι ξερόλες ξέρουν την υπόθεση «Χατζημπάρμπα» που λέει για τα γιώτα; Μέσα στη σχολή ήταν όταν το άλλαξε και δικαιώθηκε!!!
·        Το Λιμενικό και η Αστυνομία τώρα με αλλαγμένα Ι τους πέρνανε και παίρνουνε χρόνια τώρα!!! Ξυπνήστε, σας τρώνε τα λεφτά οι δικηγόροι. (Θα ριξετε ολες τις προκηρυξεις μαζι με την δικη μας ? ? ) μεγαλο θεμα..
·        Τις 8 αποφάσεις δικαστηρίων υπέρ Ι αποφάσεων, ψάχτε να τις βρείτε, τις ξέρουν; Κάποιες είναι και ΣτΕ και Νομ. Συμβ. του Κράτους; Ε; Ε; Ε; Ο Ν.3421/2005, άρθρο 36, παρ. 4 τι λέει, για διαβάστε; Διαβάστε και το άρθρο 35, παρ. 6, 7 κ.λ.π.; Ξερόλες; Για πείτε μας και το άλλο, ο πρώτος που υπέγραψε τη μηνυτήρια είναι ΓΙΩΤΑΣ!!! ΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ!!! Γαμ@ τα νομικά ξέρετε. Μήπως βάλατε και την Αλέκα που είναι γυναίκα να υπογράψει;
Αλήθεια, ισονομία δεν θέλουμε, οι γυναίκες που γεννιούνται με πλατυποδία, δυσχρωματοψία, αστιγματισμό όπως οι άνδρες που χαρακτηρίζονται Ι2 τι γίνεται; Όπως η φιλενάδα από Θεσσαλονίκη, Διδυμότειχο και άλλες. Ε; Ε; Για να ρωτήσω είσαι ικανή και μπορείς να παίρνεις τα χαπια σαν καραμέλες, άσε που φωτιές βλέπεις με τα κιάλια σαν πυροφύλακας. Συγνώμη, όχι φωτιές, τους καπνούς εννοώ.
Και πάμε στο θέμα για τα αλλαγμένα Ι1.
Υπάρχουν δεκάδες περιπτώσεις, π.χ.:
Παρουσιάζεσαι Ι2 οφθαλμολογικο και το αλλαζεις Ι1 μια μερα πριν την απολυση.
Παρουσιάζεσαι Ι3 λόγω παχυσαρκίας και απολύεται Ι1.
Παρουσιάζεσαι Ι1, γίνεσαι Ι3 λόγω παχυσαρκίας και απολύεσαι Ι1.
Παρουσιάζεσαι Ι3 λόγω παχυσαρκίας απολύεσαι Ι1, περικοπή γα εκπαίδευση μετά 6 μήνες και γίνεσαι Ι3, τι ισχύει, λέει ο στρατός; Η αλλαγή των τελευταίων Ι1!!!
Δεν μιλάμε για Ι5 και Ι4 που δεν γίνονται ποτέ Ι1 και δεν παίρνουν και όπλο, μην τα μπερδεύουμε. Το Σύνταγμα λέει ότι όλοι παίρνουν όπλο, εμείς σαν σήμερα, σαν Εθνοφρουρά έχουμε και παίρνουμε όπλα γιατί φυλάμε την πατρίδα. Καταλάβατε.
* Και τέλος το έχω διαβάσει και παλαιότερα, οι συνάδελφοι αμφισβήτησαν και τα Ι άνω των 45 με ποια ιδιότητα η επιτροπή του Α.Π.Σ. τους εξέτασε κ.λ.π.
* Ε, καλά εσείς δεν έχετε ιερό και όσιο.
Ετοιμάζεστε να κάνετε ένσταση για τα διπλώματα, 6μηνα κ.λ.π. μα καλά οι μισοί από εσάς πήγατε και τα βγάλατε το καλοκαίρι, απλά δεν φτάναν τα μόρια!!! Καταγγέλλετε αυτά που οι ίδιοι κάνετε!!! μπήκαν τα διπλώματα χωρίς εξάμηνο αλλά το ξέρουμε όλοι, αλλά κάναμε την παλαβή γιατί λέγαμε θα βγάλουμε δίπλωμα  και θα μπούμε μέσα!!!
·        Και όλοι την ίδια εξυπνάδα σκεφτήκατε 1.200 άτομα και τελικά κάποιοι μπήκαν και κάποιοι όχι.
·        Ας πάνε τώρα για οδηγοί όσοι μπήκανε και ας περάσουν και εκπαίδευση, αλλιώς σπίτι τους.
·        Αυτά που λέτε παρτάκηδες.
·        Ότι κερδίσαμε το κερδίσαμε συνδικαλιστικά, αγωνιστικά, 8μηνα, 2 1/2χίλιαρα, 5ετίες, ΜΑΠ, ωράρια, ΣΣΕ, με δικαστήρια μόνο τα 176 € είναι να πάρουμε και αυτά αφορούν και άλλους χώρους συμβασιούχων αλλιώς και αυτά με αγώνες θα τα κερδίσουμε.
·        Πρόσφατο παράδειγμα η πληρωμή των εκτός έδρας συναδέλφων και οι πληρωμές για τις moto.
·        Είναι έτσι ή κάνω λάθος συνάδελφοι;
·        Με αυτά που κάνανε οι συνάδελφοι «παγώσανε» τη διαδικασία του Α.Π.Σ. να καλέσει τους πρώτους 100 επιλαχόντες σου λέει και το Α.Π.Σ. αφού είστε κουκουρούκου περιμένετε όποτε βγάλουμε απόφαση για τα Ι1;
Μάλιστα πιάσατε Βουλευτές που έχουν ανήψια επιλαχόντες για επερώτηση μέχρι αρραβωνιάρα σε γραφείο Βουλευτή με τον αρραβωνιαστικό επιλαχών, πιάσατε αξιωματικούς του Α.Π.Σ. που έχουν συγγενείς, πιάσατε κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και δεν ξέρω πόσους υγιείς ακόμα τρόπους βρήκατε. Και οι μόνιμοι ακόμα γελούν μαζί μας.
Τώρα βγαίνουν ποινικά έξω γιατί δεν λέτε τίποτα; Πολύ πριν την καταγγελία σας, βγαίνουν έξω και οι Ι1 που δεν αλλάξανε, ελέγχονται και τα διπλώματα και πτυχία γιατί δεν λέτε τίποτα; Εδώ πετάνε έξω 3 μήνες Κ.Ο.Κ. και 3 μήνες ΤΕΒΕ και ο δικός σας ο Λαμιώτης έχει το ποινικό από στρατό λερωμένο και βάζει πολιτικούς να τα σβήσουν. Εσείς είστε οι καλοί με αλλαγμένα, γιώτα, με ποινικά και με χαπια, ε; Μπουμπούκια είστε. Εσείς δεν λέτε χαμός, χαμός 500 άτομα πλαστά, Ι, διπλώματα, α, ου, α, ου και τρίχες, είναι 100, άντε να βρεθούν άλλα 100, αλλά δεν σας φτάνει η επετηρίδα γιατί με το 2007 πρέπει να πεταχτούν έξω 500-600 οπότε επιστρατεύτηκε το Ι1. Καλά μωρέ Αλέκα, εσύ δεν έγραφες στο site σου «αλλάχτε τα γιώτα συνάδελφοι»; Ζήτω η κωλοτούμπα.
Τα 600-800 ποινικά είναι η καραμέλα της Αλέκας για να παραμυθιάζει και τους μετά 200 επιλαχών, να μπει αυτή και μετά άσε τα κορόϊδα από τους 3.600 και πάνω να ψάχνονται. Καμιά μίζα παίζει παιδιά ξέρετε με δικηγόρους κ.λ.π. γνωστή η συνταγή. Το fax το πήρε το Σωματείο Αλέκα ή θα στείλεις κανένα έγγραφο της ΠΟΣΠΥΔ στην ΕΑΠΣ ακόμα. Συγνώμη, λάθος, στο Νάκο λέω.
* Ξέρεις ο Καράογλου είπε και συγνώμη ο άνθρωπος έπεσε σε πλάνη.
* Κάθε μέρα σας παίρνουν και περισσότεροι χαμπάρι. Εσείς θέλετε να δώσετε όρκο να βοηθάτε τους συνανθρώπους μας. Εδώ κατασπαράζετε συναδέλφους, τους πολίτες θα δείτε;
* Τα μάθαμε και τα περί ακύρωσης διαγωνισμού στο ΣτΕ που πήγατε.
* Αντισυνταγματικό το 85% και 15% να πει το ΣτΕ σημαίνει 2.000 συμβασιούχοι και 2.000 πολίτες, δηλ. 1.400 συνάδελφοι στο δρόμο.
* Ψάξτε να κρυφτείτε εκτός χώρας μετά αν δεν την ακυρώσουν τελείως την προκήρυξη. Σαν τον Σαντάμ θα κρύβεστε. ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΝ..
Α, περαστικά, γιατί διάβασα στο site σου ότι το έκλεισες για λόγους υγείας. Ναι, βέβαια λόγοι υγείας δεν συντρέχουν όταν γράφει στο facebook και κατεβαίνοντας και Αθήνα, ε; Αυτό σκέφτηκες γιατί να ενημερώνω εγώ τώρα τους 3.400 συναδέλφους; Δεν έχω κανένα συμφέρον, όταν μπω θα γράψω, τότε που θα προσληφθώ.
Τέλος θεωρώ ότι όταν πετυχαίνουμε κάτι είναι ενωμένοι, έτσι έχει δείξει το παρελθόν μας, όπως έχουν γίνει και λάθη από τους συναδέλφους μας, από όλους μας.

ΕΝΑΣ ΘΡΑΚΙΩΤΗΣ ΓΙΩΤΑΣ
ΜΕ ΟΠΛΟ
ΠΟΥ ΦΥΛΑΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

 ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΥΝΔΕΛΦΟΙ, ΕΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ..
ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΩΝ ΦΗΜΩΝ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΕΥΣΕΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥ..