Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΓΙΩΤΑ

  • Έξι συνάδελφοι  από βόρεια Ελλάδα  προσέφυγαν στον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης και του ζήτησαν να κρίνει παράνομο το ότι προσλήφθηκαν,  όλους τους «γιωτάδες» συναδέλφους που είναι στους επιτυχόντες. Και μιλάμε και για τους συνάδελφους που έγιναν Ι1 μετά από επανεξέταση  στην Στρατολογία, αλλά και γι αυτούς που πέρασαν από επιτροπή στο ΑΠΣ.
  • Ο Εισαγγέλέας έστειλε την εντολή στο ΑΠΣ και μαζί με την εντολή κατέβηκαν  και 12 συνάδελφοι με 12θεσιο πουλμανάκι μεταξύ των 12 ήταν και η βοριεολαδίτισα συνάδελφος γνωστή και μη εξαιρετέα, που πήγαν να διαμαρτυρηθούν στο Νομοθετικό τμήμα , στο Τμήμα Εποχικών, και στο Τμήμα Προσωπικού του ΑΠΣ.
  • Κάλο είναι λοιπόν οι συνάδελφοι επιτυχόντες «γιωτάδες» ας μην επαναπαύονται επειδή είναι στις λίστες των επιτυχόντων γιατί η περίπτωσή τους από πληροφορίες μου τείνει να γίνει θέμα. Ας κινηθεί ο καθένας πολιτικά-συνδικαλιστικά και με οποιοδήποτε άλλα νόμιμο τρόπο πριν τους έρθει η «κεραμίδα». 
  • Πολλοί συνάδελφοι επιλαχόντες σέλνουν e-mail στον Όθωνα και στο Αρχηγό οτι οι επιτυχόντες οι ποιό πολοί είναι άχριστοι. Δεν ξέρω πόσο τους οφελεί αυτό;