Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΑ

Όνειρο ετών που έγινε πραγματικότητα, κάποιοι το πίστευαν ότι θα γίνει λίγοι όμως . Οι περισσότεροι το κατάλαβαν καλά όταν τους πήραν τηλέφωνο από την Υπηρεσία τους. Και αν το είχαν καταλάβει καλά εδώ και αρκετό καιρό ότι για να πετύχεις κάτι χρειάζεται αγώνας ίσως το όνειρο να είχε γίνει πραγματικότητα πολύ ποιό νωρίς από το 2012, όμως κάλιο αργά παρά ποτέ.
Αυτά τα παραπάνω πρέπει να κοιτάξουν με προσοχή οι 1900 που έμειναν έξω από τις λίστες επιτυχόντων και να καταλάβουν ότι για να πετύχεις κάτι χρειάζεται μαζικός αγώνας και υπομονή και το αποτέλεσμα θα έρθει. Ανακατέματα από τα διάφορα blog με επιστολές και ψευδή στοιχεία για να ακυρώσουμε και καλά τον διαγωνισμό είναι λάθος τακτική. Το BLOKO,  H ZOYGLA, TΟ  FACEBOOK κ.α δεν θα βοηθήσουν ποτέ να δικαιωθούν οι1900 συνάδελφοι μας. Θα τους βοηθήσουν μόνο οι μαζικοί  αγώνες και τα συνδικάτα μας.
Και τώρα που είπα τα συνδικάτα μας θέλω να τονίσω κάτι που με στενοχώρησε πολύ.
Διασταύρωσα και έμαθα ότι την Παρασκευή πρώτη μέρα εργασίας μας , οι συνάδελφοι πανελλαδικά  που αναγνώρισαν και είπαν ένα ευχαριστώ προς το Δ.Σ της ΠΟΣΠΥΔ αλλά και προς τα Δ.Σ των Σωματείων τους ήταν ελάχιστοι μα πολύ ελάχιστοι.  Λάθος τους όμως!!!!
 ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΠΟΥ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 40 ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ .
  • 23 είχαν δηλώσει ψευδώς το γιώτα τους. (πολύ φοβάμαι ότι θα διωχτούν και ποινικά)
  • 15 δεν είχαν καθαρό ποινικό μητρώο
  • 2 συνάδελφοι είχαν πρόβλημα και με το γιώτα αλλά και με το ποινικό μητρώο
  • 5 από το λεκανοπέδιο της Αττικής
ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ .
  • ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΧΙΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΚΟΠΟΥΝ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ.  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΗ ..................
  •  ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΕΠΥΛΑΧΟΝΤΩΝ ΤΩΡΑ.