Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ενημέρωση για τρέχοντα θέματα

  • Φύλλο πορείας: Όσοι συνάδελφοι δεν έχουν το φύλλο πορείας πυο έλαβαν κατά την εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων, καλούνται να απευθυνθούν άμεσα στα αρμόδια στρατολογικά γραφεία ώστε να λάβουν αντίγραφο και να το παραδώσουν στην Υπηρεσία εντός διμήνου.
  • Εποχικοί: Αναμένεται εντός των προσεχών ημερών η διαταγή απασχόλησης του εποχικού προσωπικού για το 2012.
  • Επιλαχόντες: Σύντομα θα βγει νέα ορθή επανάληψη της λίστας με την διαγραφή επιτυχόντων πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης λόγω μη εκπλήρωσης αντικειμενικών προσόντων. Επίσης, πιθανώς αυτή ή την επόμενη εβδομάδα θα γίνει και κλήρωση μεταξύ των ισοβαθμούντων επιλαχόντων που βρίσκονται σε θέση διορισμού, ώστε να κληθούν οι πρώτοι επιλαχόντες.
  • Ορκομωσία παραιτηθέντων Ειδικών Φρουρών: Μετά από παρέμβαση της ΠΟΣΠΥΔ, διευθετήθηκε το θέμα που είχε προκύψει με τους επιτυχόντες συναδέλφους οι οποίοι είχαν παραιτηθεί από Ειδικοί Φρουροί για να προσληφθούν ως πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης. Ήδη οι συνάδελφοι αυτοί ορκίστηκαν.
  • Διακοπή ΟΑΕΔ: Γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες ώστε -εκτός απροόπτου- η διακοπή της επιδότησης ανεργίας να γίνει από το Αρχηγείο ΠΣ, χωρίς να χρειαστεί να παραστούν στα υποκαταστήματα του ΟΑΕΔ οι συνάδελφοι.