Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Ενημέρωση Μελών για την Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησε το Σωματείου Σαλαμίνας.

Σαλαμίνα 1   Σαλαμίνα 2 Σαλαμίνα 3
Tην Kυριακή 31/01/2015 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση και κοπή της πίτας του Σωματείου μας. Παρευρέθηκαν αντιπροσωπεία της ΠΟΠΥΣΥΠ ο Αντιπρόεδρος Διονύσης Κωνσταντουδάκης και ο Ταμίας Γεώργιος Γουρδουράκος.
Έγινε λεπτομερής ενημέρωση και κατατέθηκαν οι απόψεις του Σωματείου οι οποίες θα συζητηθούν και στο προσεχές Συνέδριο.       Σαλαμίνα 4  Σαλαμίνα 5
Δηλώσαμε ότι είμαστε εναντίον σε κάθε διασπαστική κίνηση και θετικοί σε ότι αφορά την επίλυση των εργασιακών θεμάτων Π.Π.Υ και Συμβασιούχων Πυροσβεστών. Τέλος θα είμαστε καταδικαστέοι σε οποιαδήποτε προσωπικά ωφέλει αφορούν θεσμικά όργανα του κλάδου μας.

Σ. Δ 

Με ορισμένα πράγματα που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό γελάω με τα χάλια μας:

  1. Σας μοιάζει συνάδελφοι βάση με τις  φωτογραφίες  για ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΠΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΠΥΣΥΠ; Αν ναι δεν το σχολιάζω.
  2. Σας μοιάζει αυτό συνάδελφοι για ανακοίνωση – ενημέρωση μελών; Αν ναι δεν το ξανασχολιάζω.

Αλλά πώς να λειτουργήσουν σωστά τα σωματεία μέλη της ΠΟΠΥΣΥΠ ΟΤΑΝ:

  1. Η ίδια η ΠΟΠΥΣΥΠ κάνει τηλεφωνικό Δ.Σ.
  2. Η ίδια η ΠΟΠΥΣΥΠ υπογράφει την οικονομική έκθεση  του ταμείου της που θα έπρεπε να υπογράφει η ελεκτική επιτροπή . ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΈΠΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΌ ΤΗΣ ΑΥΤΟ;
  3. Όταν ένας συνάδελφος εχει πληρώσει το 100ρικο στο Ταμείο αλληλοβοήθειας και ΄τωρα πάσχει απο καρκίνο και δεν δικαιούτε οικονομική ενίσχυση επειδή το σωματείο του δεν έχει πληρώσει την συνδρομή στην ομοσπονδία . ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ.