Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ενημέρωση Μελών σχετικά με τον Ακριβή Τόπο και χρόνο διεξαγωγής του 12ου Τακτικού Συνεδρίου της Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π

Αριθ. Πρωτ: 1209                                Αθήνα: 12.02.2016
         Αρ. Σελίδων:2
                                                                 Προς: Σωματεία Μέλη
Θέμα: «Ενημέρωση για τον ακριβή Τόπο και Χρόνο διεξαγωγής του 12ου Τακτικού Συνεδρίου της Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π»
      Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του Δ/Σ το 12o Τακτικό Συνέδριο των µελών της Συνδικαλιστικής μας Οργάνωσης Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π, ορίστηκε να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Κυριακή 28.02.2016 Ώρα έναρξης 09:30 π.μ στο ξενοδοχείο Novus city Hotel στην Οδό Καρόλου 23 Πλατεία Καραϊσκάκη Δίπλα στην στάση μετρό ‘Μεταξουργείο’ (είναι το ίδιο Ξενοδοχείο που έγινε το Συνέδριο και το 2015).
    Για τις ημέρες διεξαγωγής του Συνεδρίου όσοι Συνάδελφοι επιθυμούν να διαμείνουν στο Ξενοδοχείο Novus city Hotel οι τιμές των δωματίων είναι οι εξής:
• Μονόκλινο με πρωινό 50 Ευρώ και
• Δίκλινο με πρωινό 60 Ευρώ.
Όσοι επιθυμούν να διαμείνουν στο Ξενοδοχείο Delphi Hotel στην Αγ.Κωνσταντίνου 27 200 μέτρα από τον τόπο διεξαγωγής του Συνεδρίου οι τιμές είναι οι εξής:
• Δίκλινο με πρωινό 40 Ευρώ.
• Τρίκλινο με πρωινό 55 Ευρώ.

Σας υπενθυμίζουμε ότι,
      Δικαίωμα συμμετοχής στο συνέδριο δια των Αντιπροσώπων τους, έχουν τα Σωματεία που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς την Ομοσπονδία. Για τα Σωματεία που δεν έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς την Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π θα ισχύσουν οι καταστατικές διατάξεις.
      Η επικύρωση και εγγραφή των Αντιπροσώπων θα γίνει υποχρεωτικά με την επίδειξη της υπηρεσιακής ή πολιτικής ταυτότητας των Αντιπροσώπων.

     Τα Σωματεία Μέλη θα πρέπει υποβάλλουν προς την Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π τα παρακάτω δικαιολογητικά νομιμοποίησης των Συνέδρων τους το συντομότερο δυνατόν και το αργότερο 5 ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής του Συνεδρίου :
1. Την κατάσταση των τακτικών Αντιπροσώπων, καθώς και των αναπληρωματικών που καλούνται σε αντικατάσταση των Τακτικών.
2. Σε περίπτωση που υπάρξουν μεταβολές στην σύνθεση των αντιπροσώπων σας, θα πρέπει να μας τις γνωρίσετε αμέσως, υποβάλλοντας ταυτόχρονα και τα απαραίτητα επίσημα στοιχεία για τη νομιμοποίηση της συμμετοχής των αναπληρωματικών αντιπροσώπων.
3. Τα Σωματεία που έχουν πραγματοποιήσει εκλογές εντός των ετών 2015 και 2016, εάν δεν έχουν αποστείλει να αποστείλουν τα πρακτικά των αρχαιρεσιών και την κατάσταση των ψηφισάντων Μελών τους.

     Παρακαλούνται τα Σωματεία να ανταποκριθούν στις παραπάνω υποχρεώσεις τους το συντομότερο δυνατόν, ώστε από την πλευρά μας να είμαστε εγκαίρως σε θέση να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των Συνέδρων που θα συμμετάσχουν νομίμως στο Συνέδριο, στην εξεύρεση του κατάλληλου χώρου διεξαγωγής του Συνεδρίου, της απαιτούμενης ποσότητας έντυπου υλικού και την μέριμνα για την σίτιση των Συνέδρων.
      Για την άρτια διοργάνωση του Συνεδρίου και την απρόσκοπτη παρουσία των Αντιπροσώπων, παρακαλούμε όπως ενημερώσετε έγκαιρα τους Αντιπροσώπους σας, καθώς επίσης και τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες για την χορήγηση συνδικαλιστικής άδειας στους ανωτέρω για την συμμετοχή τους στο Συνέδριο.
Συνάδελφοι,
      Λόγω της κρισιμότητας της χρονικής στιγμής αλλά κυρίως λόγω της μεγάλης σοβαρότητας των ζητημάτων που απασχολούν των Κλάδο μας, σας καλούμε να δώσουμε µε την καθολική µας συμμετοχή στη Διοίκηση τη δύναμη που χρειάζεται για να μπορεί να διεκδικεί και να τα επιλύει.

                                         Με Συναδελφικούς χαιρετισμούς
                                                Για την Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.
               Ο Πρόεδρος                                                                 Ο Γεν. Γραμματέας
    Φαραντάκης Γ. Αλέξανδρος                                                        Ανδρεαδάκης Μ. Βασίλειος