Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς συναδέλφους Π.Π.Υ. και συμβασιούχους
Συνάδελφοι,
Στις πρόσφατες εκλογές που πραγματοποιήθηκαν του Πανελλαδικού Σωματείου Μεγάρων, με άνω των 500 μελών, και τους 300 και πλέον ψηφίσαντες συναδέλφους, εκ των οποίων έλαβα άνω των 200 σταυρών προτίμησης και εκλέχθηκα σε όλες τις υποψηφιότητες που είχα προταθεί και επανεκλέχτηκα στην θέση του Αντιπρόεδρου.
Παρ’ όλες τις προσπάθειες από τους γνωστούς – άγνωστους που λασπολόγησαν και λασπολογούν για να καλύψουν την ανικανότητά τους, πήραν την απάντησή τους και μέσω των επιλογών και υποστήριξης στο πρόσωπό μου.
Στα 2 χρόνια της θητείας του νέου προεδρείου η Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π. έκανε 3 δικαστήρια και ένα εξώδικο σε συναδέλφους , και καλά έκανε, αλλά ως όφειλε δεν έκανε και κανένα Δικαστήριο ή έστω δεν έστειλε κανένα εξώδικο για το καθηκοντολόγιο , άδειες , ωράριο , επίδομα οδηγών , μπράβο μας χαμηλά την μπάλα και όλα καλά με τους …….
Γνωρίζετε οι περισσότεροι ότι ήμουν από τους πρωτεργάτες της συνδικαλιστικής δράσης του Σωματείου μας, όπως και της Ομοσπονδίας μας. Όλα αυτά τα χρόνια παρότι ήμουν Ταμίας, ήμουν παρών όπου με χρειαστήκατε με οποιονδήποτε ρόλο χρειάστηκε. Λάθη μπορεί να έκανα, έκανα πάντα όμως προσπάθειες να βοηθήσω, Μερικοί το διαγράφουν αυτό, Αρκετοί όμως θυμούνται.
Τώρα περισσότερο από ποτέ σας γνωστοποιώ ότι θα προσπαθήσω όσο μπορώ μαζί και με τους υπόλοιπους συναδέλφους εν όψει και όλων των καθοριστικών εξελίξεων το 2016 για τους Π.Π.Υ. αλλά και για τους συμβασιούχους πυροσβέστες που χρειάζονται περισσότερο βοήθεια από ποτέ.
Τον αγώνα και την προσπάθεια που καταβάλουμε όλοι μαζί δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να τον καπηλευτεί.
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και είμαι στην διάθεσή σας για ότι χρειαστείτε συνάδελφοι.
Μετά τιμής
Κίμων Μουστάκας
Υ.Γ.: Οι 82 Π.Π.Υ. που προσλήφθηκαν πρόσφατα θα εξοφληθούν έως τις 10.02.2016 μαζί με τους υπόλοιπους Π.Π.Υ.
Σχετικά με τους συναδέλφους που επιθυμούν να χορηγηθούν την γονική άδεια ας επικοινωνήσουν με το Προεδρείο του Σωματείου για να τους ενημερώσουν για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται.