Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Την Τετάρτη ξεκινούν οι κρίσεις σε ΕΛ.ΑΣ. και Π.Σ., Διαβάστε το ΦΕΚ

Την Τετάρτη ξεκινούν οι κρίσεις σε ΕΛ.ΑΣ. και Π.Σ., Διαβάστε το ΦΕΚ
Ούτε 2, ούτε 4 Φεβρουαρίου, όπως τελευταία αναφέρθηκε από πηγές του υπουργείου, αλλά ούτε και 25 Ιανουαρίου, όπως έλεγαν οι πρώτες πληροφορίες του bloko.gr ως
ημερομηνίες διεξαγωγής των κρίσεων σε ΕΛ.ΑΣ. και Π.Σ.
Οι κρίσεις σύμφωνα με την ΠΟΑΣΥ θα ξεκινήσουν στις 27 Ιανουαρίου, όπως προκύπτει από την ενημέρωση και το ΦΕΚ που αναρτήθηκε πριν από λίγη ώρα στο σάιτ της Ομοσπονδίας, με το ακόλουθο προσδιοριστικό κείμενο.
Σας γνωρίζουμε ότι, απογευματινές ώρες της χθες, δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Αρ. Φύλλου 8 – Τεύχος Α΄) το προεδρικό διάταγμα υπ’ αριθμ. 4, που αφορά τροποποιήσεις στην Ιεραρχία, καταστάσεις και εξέλιξη των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (π.δ. 24/1997) και Τοποθετήσεις, μεταθέσεις αποσπάσεις και λοιπές μετακινήσεις αστυνομικού προσωπικού (π.δ. 100/2003).
Επίσης, στις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 3 του ως άνω δημοσιευθέντος π.δ. ορίζεται ότι: « Η συγκρότηση των Συμβουλίων Κρίσεων και η κατάρτιση του πίνακα κρινόμενων Αξιωματικών για το έτος 2016, εφόσον δεν έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, θα πραγματοποιηθούν εντός πέντε (5) ημερών από τη δημοσίευση του παρόντος διατάγματος».
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
O Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος
Συνημμένα αρχεία: