Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Το Hot Doc 6 Μερες πριν το Δικαστηριο...

Κραα κραα τα ιδια παλι...
Βαρεις Χαρακτηρισμοι  απο ενα περιοδικο φημισμενο οτι τα ψαχνει πριν να βγαλει και δεν αφηνεται στην "μοδα".
Πηγαν λοιπον οι "καταγγελοντες" συκοφαντες και ειπαν τα γνωστα παπαγαλία οπως τα ξερουν χωρις αντιλογο..
για 1000οστη φορα παπαγαλια και πολωση που εχει αφεθει απο δικαστικη διαμαχη σε διασπορα ανησυχιας και ψεμματων και αραγε αν καποιος ηταν σε μια φωτια και τα μαθαινε ποιος θα εχει την ευθυνη ???? εσυ Συναδελφισσα ??? εχεις παει σε φωτια ποτε ??? εχεις δει τι ψυχολογια θελεις και ξερεις οτι ΥΠΑΡΧΕΙ και ο ΚΕΥΠΣ που θα επρεπε να σε ειχαν Διωξει πειθαρχικα για αυτα που γραφεις και λες ειδικα στα μεσα κοινωνικης Δικτυωσης ????
Λοιπον αφου εβαλες το "αρθρο" σου και αφου η εμπιστοσυνη σου στα Δικαστηρια εχει χαθε αφου μονο με "αρθρα" προσπαθεις να πιεσεις για μια Γνωμοδοτηση που δεν εχει υπογραφτει μαθε για αλλη μια φορα τα ΙΔΙΑ επιχειρηματα για να ακουστουν στην λασπη σου..

1) Ο ΜΟΝΟΣ λογος που θελεις  να γινει δεκτη η γνωμοδοτηση ειναι επειδη πλησιαζεις σε σειρα να μπεις, δεν ενδιαφερεσαι για τους επιλαχοντες ουτε και τους εχεις πει αληθεια. Αλλιως θα τους ειχες πει οτι με τα "μπλοκαρισματα" σας θα ειχαν απορροφηθει ακομα εδω και 2 χρονια περιπου αλλοι 300+.

2) Η γνωμοδοτηση του ΝΣΚ ηταν θετικη και πως οταν εσταλη στην ολομελεια παλι θετικη εισηγηση ειχε με ενα "περιεργο" αρνητικο αποτελεσμα..ΜΑΘΕ οτι την ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΑΥΤΟΣ που την ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΦΕΡΕΙ ευθυνη και οτι ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ δεν τρωει κουτοχορτο και ΔΕΝ την υπεγραψε για να τιναξει ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ - ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ - ΣΤΡΑΤΟ - Π.Σ - ΛΙΜΕΝΙΚΟ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ για μια ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ.

3) ΜΑΘΕ (που το ξερεις) οτι την ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ καθ υποδειξη και πολυ ΣΩΣΤΑ και καποιοι ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ και μπορουσες να ΔΗΛΩΣΕΙΣ κατω των 45 ετων οτι ΕΙΣΑΙ..

4) ΛΕΣ πολλα ανυποστατα ψεμματα και εχεις κανει τα αλλαγμενα Ι μπαλακι του πινγκ πονγκ για το μισος που εχεις που δεν ειχες μορια και δεν μπηκες..Ο εισαγγελεας που λες θα ψαξει και πως εχουν κυκλοφορησει ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ - ΙΑΤΡΙΚΑ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ και ο κοσμος το χει τουμπανο..
5) Ο Δημοσιογραφος ο οποιος ΕΓΡΑΨΕ ενημερωθηκε ηδη λιγο καλυτερα. 
οπως και τοσοι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ - και ΑΛΛΟΙ που ζητησαν ΣΥΓΝΩΜΗ..

6) Ασε τις απειλες και κοιτα το Σωματειο σου εκει γιατι σε λιγο θα εχουμε εξελιξεις Miss ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. 

7) Κοψε τα ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ δηθεν οτι η ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ συνδεεται με τα Ι διοτι ξερεις οτι ουδεμια σχεση εχει. Απλα το "συνδεεις" για να δημιουργησεις ερριδες και αν γινει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και ΕΣΥ και τα ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ σου ειστε υπευθυνοι που Διασυρουν αβερτα στο ιντερνετ..

8 ) Κοψε τις απειλες, πες μας για τα ιατρικα απορρητα τα Δικα σου και των "υποστηρικτων" οπως ΔΙΑΣΥΡΕΙΣ αλλους.

Το θεμα των Αλλ - Ι ειναι μια ΦΟΥΣΚΑ και οπου και να παει τα σχολια στο fbook δεν γυρνουν πισω και δεν διαγραφονται..εβαλες και link να φαινονται τα ονοματα των "υποστηρικτων". Αυτοι που αλλαξαν το Ι δεν ΦΕΥΓΟΥΝ υπαρχουν ηδη ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ και το ξερεις και μονο με ψεμματα προσπαθεις να την βγαλεις καθαρη μην σε παρουν χαμπαρι οσους επεισες για το αντιθετο..
Και παιδια που υπηρετησαν και χτυπησαν - αρρωστησαν - και εγιναν καλα ειναι φυσιολογικο να θεραπευτουν, απο καποιους που επαιζαν στην μπαντα και βγαινουν και το παιζουν Ι1 κομμαντο τωρα..

Ενταξει, τα παμε παλι ??? 
Ασε μας να κοιταξουμε τα Πραγματικα προβληματα τωρα και να δουμε τι μελλον εχουμε στο Π.Σ Συμβασιουχοι και Π.Π.Υ..
Ολο κατηγορεις κατηγορεις και δεν θες Δημοτικα - Μεγαλους - με Διπλωμα - Με Ι - Χωρις απολυητριο ΤΕΙ και δεν ξερω και γω τι αλλο....