Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΘΕΜΑ: «Έγγραφο 142/22.09.2013 Διασπαστών».

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ
ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ
Αριθμός Απόφασης Εγγραφής 830/5.2.2004 ΠΡΩΤ. ΑΘΗΝΩΝ
Σωκράτους 21 & Πλουτάρχου 6 – ΜΕΓΑΡΑ - Τ.Κ. 19100 - ΤΗΛ. – FAX.: 22960 29144
Μέλος Γ.Σ.Ε.Ε. – www.pospid.gr - e-mail: pospid@gmail.com
Αριθμ. Πρωτ.: 246 Μέγαρα: 24/09/2013
Προς:
Πίνακες ανακοινώσεων
Κοιν.:
1) Αξιότιμο Υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ.
κ. Νικόλαο Δένδια
2) Αξιότιμο Γ.Γ. ΠΡΟ.ΠΟ.
κ. Πάτροκλο Γεωργιάδη
3) Αξιότιμο Αρχηγό Π.Σ.
4) κ. Σωτήριο Γεωργακόπουλο
ΘΕΜΑ: «Έγγραφο 142/22.09.2013 Διασπαστών».
Την Παρασκευή 20/09 η ΠΟΠΥΣΥΠ πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αρχηγό Π.Σ. κ. Σωτ. Γεωργακόπουλο.
Την Δευτέρα 23/09 η ΠΟΠΥΣΥΠ μαζί με μερικούς Προέδρους που παρέμεναν στην Αθήνα πραγματοποίησε εκ νέου συνάντηση με τον Αρχηγό Π.Σ. κ. Σωτ. Γεωργακόπουλο.
Σχετικά με ανακοίνωση των Διασπαστών ο Αρχηγός μας δήλωσε, ξεκάθαρα και ενοχλημένος από τις «παρανοήσεις» κάποιων, τα παρακάτω:
Περί 725.
Ότι «ο διορισμός των 725 είναι υποχρεωτικός αφού έχει βγει ΦΕΚ» και ότι σε πρώτη φάση εάν υπάρξουν χρήματα θα προχωρήσουν σε πρόσληψη των 250 εξ αυτών. Του ζητήσαμε και επιμείναμε να προσλάβει αντί των 725 τους επιλαχόντες του Ν.3938/11 και επανέλαβε ότι ο διορισμός είναι υποχρεωτικός των 725.
Περί κινητικότητας.
Είπε ότι «δεν γνωρίζει κάτι» όχι ότι δεν έχει τεθεί θέμα, μην παίζουμε με τις λέξεις. Π.χ. το νομοσχέδιο περί αναδιάρθρωσης όλο το Α.Π.Σ. ισχυρίζεται ότι δεν το έχει στην κατοχή του και δεν ξέρει κάτι συγκεκριμένο, ότι είναι στο Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. Τι σημαίνει ότι δεν υπάρχει;
Περί μεταθέσεις 2%.
Είπε «τίποτα δεν ισχύει, δεν υπάρχει δέσμευση, εξετάζονται και είναι θέμα πολιτικής βούλησης».
Περί μετακίνησης πεζοπόρων.
Είπε ότι ίσχυε και πέρυσι απλά ζητήθηκε από τον Πρόεδρο των Διασπαστών να μετακινηθεί μόνο το πεζοπόρο της 2ης ΕΜΑΚ που είναι και ο ίδιος σε όλες τις Υπηρεσίες του νομού Θεσ/κης και ο κ. Αρχηγός απάντησε ότι «θα το εξετάσουμε».
Αυτά τα παραπάνω για να μην παραμυθιάζουν κάποιοι και υποβιβάζουν τη νοημοσύνη όλων μας για να γράψουν κανένα μέλος. Λυπούμαστε για το επίπεδό τους
Άλλωστε:
Άλλα γράφουν
Άλλα λένε
Άλλα κάνουν.
Υ.Γ.: Αξιότιμε κ. Αρχηγέ σας προτείνουμε, αφού γίνεται κατ’ επανάληψη για να μην συνεχίζεται το παραμύθι, να φωνάξετε στο γραφείο σας και τον Υπασπιστή σας, να καταγραφεί τι λέτε γιατί τόσες φορές που γίνεται με τους Διασπαστές αυτό θίγεται και η αξιοπιστία των πράξεων και λεγόμενών σας. Άλλωστε πρώτο θέμα συζήτηση και τον περισσότερο χρόνο με τους διασπαστές ήταν το θέμα της «συνδικαλιστικής παρακράτησης» και όχι τα παραπάνω όπως γνωρίζετε και εσείς και όλοι οι εμπλεκόμενοι.
Με τιμή
για το Διοικητικό Συμβούλιο
της Ομοσπονδίας