Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Αποκατάσταση της αλήθειας

Αριθ. Πρωτ : 2045                                                           Αθήνα: 09.02.2017
Αρ. Σελίδων : 2
                                                                            Προς : Σωματεία - Μέλη Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.
Θέμα: « Ενημέρωση μελών »
    Αγαπητοί συνάδελφοι αγαπητές συναδέλφισσες,
    μετά τον απόηχο των κινητοποιήσεων είμαστε υποχρεωμένοι να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους. Δεν θέλαμε να τοποθετηθούμε πιο πριν σεβόμενοι την κινητοποίηση των συναδέλφων .
    Δεχτήκαμε την τελευταία εβδομάδα, που ΄΄ έσκασε ΄΄ το πρόβλημα της μονιμοποίησης, οχετό λάσπης, ύβρεων, ψεμάτων, συκοφαντιών, δυσμενών σχολίων, παραπληροφόρησης (ακόμα και ότι δεν θα ανανεώσουν την θητεία τους οι συνάδελφοι ΠΠΥ που δεν μονιμοποιούνται !!!!!!!!!!! ) κ.λ.π., τα οποία μέσα σε αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση, που βιώνουμε αυτές τις μέρες, προκαλούν ένα κλίμα διχασμού και αποσταθεροποίησης, που στην παρούσα φάση είναι τρομερά επικίνδυνο.
    Να υπενθυμίσουμε στους συναδέλφους μέλη των Ε.Π.Π.Υ.Ε. και ΠΑ.ΣΩ.Π.Π.Υ., που δεν ανήκουν στην δύναμη της Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π. , ΟΤΙ ΤΡΩΝΕ ΨΩΜΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΑΝΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΑΣ.
ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Ο ΝΟΜΟΣ 3938/2011.
    Ενδεικτικά θα αναφέρουμε κάποια γεγονότα που αποδεικνύουν τα γραφόμενα μας. Ενημερωθήκαμε το Σαββάτο 04/02/2017 στις 13:00 μ.μ. από το γραφείο του κου Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, ότι θα έχουμε συνάντηση μαζί του στις 06/02/2017 και ώρα 12:00 μ.
    Η Ομοσπονδία στις 06/02/2017 είχε στις 12:00 μ. συνάντηση με τον κο Νικόλαο Τόσκα, και τα σωματεία ΠΑΣΩΠΠΥ και ΕΠΠΥΕ , που δεν ανήκαν στην δύναμη της Ομοσπονδίας, στις 13:00 μ.μ. συμφώνως του ορισθέντος προγράμματος από το ίδιο το Υπουργείο λόγω του ότι είμαστε η αντιπροσωπευτικότερη οργάνωση. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥ ΤΟΣΚΑ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ .
    Η Ομοσπονδία στις 06/02/2017 και ώρα 9:30 π.μ δέχτηκε τηλεφώνημα από την γραμματέα του κου Τόσκα για αλλαγή του ραντεβού μας από τις 12:00 μ. στις 10:30 π.μ. λόγω του ότι ο Υπουργός είχε συναντήσεις στο Μαξίμου στις 11:00 π.μ.
    Μετά την συνάντηση με τον κο Τόσκα ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας ,κος Πέπλης Στυλιανός, ήλθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Γενικό Γραμματέα του Σωματείου ΠΑΣΩΠΠΥ, κο Θωμά Ραδαίο, και του ανέφερε, ότι συναντηθήκαμε νωρίτερα με τον Υπουργό λόγω αλλαγής του προγράμματος του και αν ήθελε να συναντηθούμε μετά την συνάντηση, που θα είχαν με τον Υπουργό τα άλλα δύο Σωματεία, για κοινές δράσεις και αγώνες και η απάντηση του ήταν θετική. Στην συνέχεια όμως ουδέποτε πήρε τηλέφωνο αλλά και ούτε απαντούσε στις κλήσεις του κου Πέπλη. Ο νοών νοείτω.
   Στις 06/02/2017 και ώρα 22:30 μ.μ. συναντηθήκαμε τυχαία με το Προεδρείο του σωματείου ΕΠΠΥΕ, ήτοι κους Καστανίδη , Πυργιώτη και Γιαννουλόπουλο, όπου πήρε την πρωτοβουλία πάλι ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, κος Στυλιανός Πέπλης και το μέλος του Δ.Σ., κος Σταύρος Δουζένης, να τους διαβιβάσει το ερώτημα για το αν είναι εφικτό να συμπορευθούμε αυτές τις δύσκολες στιγμές σε κοινές δράσεις και αγώνες και η απάντηση τους ήταν κατηγορηματικά ΟΧΙ. Ειδικά ο κος Πυργιώτης ήταν τελείως αρνητικός .
   Αυτοί είναι οι κύριοι που κόπτονται τάχα για ΕΝΟΤΗΤΑ και ΠΑΛΗ.
   Σήμερα 9 Φεβρουαρίου του 2017 δεν έχουμε τίποτα άλλο στα χέρια μας εκτός από την ανακοίνωση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, κου Νικολάου Τόσκα , που αναφέρει ότι είπε και σε εμάς και σας το γνωστοποιήσαμε με το υπ αριθμ 2038/07-02-2017 έγγραφο μας.
   Τώρα τον εμπιστεύονται τον κο Υπουργό ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
   Λύθηκε το πρόβλημα ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
   Θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
   Τους υπενθυμίζουμε, ότι στην παρούσα φάση το πρώτο λάθος θα είναι και το τελευταίο.
   Σας υπενθυμίζουμε ότι η ΠΟΠΥΣΥΠ σε περίπτωση που υπάρξει αρνητική έκβαση του εργασιακού μας ζητήματος έχει ήδη εξαγγείλει δυναμικές κινητοποιήσεις που θα ξεκινήσουν με το ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ.
   Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητές συναδέλφισσες, όπου υπάρχει διάσπαση δεν φυτρώνει χορτάρι.
   Αυτές τις κρίσιμες ώρες χρειάζεται ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΥΠΟΜΟΝΗ, ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ .
   ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
   Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
                                                 Για την Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.
Ο Πρόεδρος                                                                                               Ο Γεν. Γραμματέας
Φαραντάκης Γ. Αλέξανδρος                                                                       Πέπλης Λ. Στυλιανός
Τηλ: 6974709262                                                                                         Τηλ: 6976911880