Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΑΠΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕΓΑΡΩΝ



ΠΡΟΣ:
                                                                                                            Αξιότιμο Αρχηγό Π.Σ.
                                                                                                            κ. Καπέλιο Βασίλειο
                                                                                    Κοιν.:
1)    Ελληνικό Κοινοβούλιο
2)    ΜΜΕ
ΘΕΜΑ: «Μονιμοποίηση Π.Π.Υ.».

Αξιότιμε κ. Αρχηγέ,
   Παρακαλούμε  να μας ενημερώσετε άμεσα , με χορήγηση αντιγράφων της αλληλογραφίας που είχατε με τα αρμόδια Υπουργεία, για το θέμα μονιμοποίησης των Π.Π.Υ.
Επίσης στο υπ’ αριθ. ΔΙΠΛΑΔ/φ/ΕΠ 13/1/116/3059.8/02.02.2017 του Υπουργείου Ανασυγκρότησης αναφέρεται περιορισμός 1 προς 4 για πρόσληψη στο δημόσιο καθώς και θέμα ΠΥΣ. Πρόσφατα ενημερωθήκαμε ότι υπάρχει πρόβλημα με την μη αναγραφή των συναδέλφων στο μη τακτικό προσωπικό αντί στο τακτικό προσωπικό.
Ποιος ευθύνεται αξιότιμε κ. Αρχηγέ;  Θα αναζητηθούν ευθύνες και να αποδοθούν; Αν δεν το γνωρίζατε κ. Αρχηγέ, γιατί βγάλατε διαταγή για την κάλυψη θέσεων αεροδρομίου με Π.Π.Υ. και μετά το πήρατε πίσω;  Γιατί τέλη Ιανουαρίου, μετά από 4 μήνες περίπου, δεν συνεδρίασε η Επιτροπή Μεταθέσεων Π.Π.Υ. Ειπώθηκε ότι δεν έγινε η συνεδρίαση γιατίπεριμένατε να δείτε τι θα γίνει με την μονιμοποίηση.
Ο κάθε σωστά σκεπτόμενος άνθρωπος θα καταλάβαινε ότι κάτι δεν πάει καλά ….΄
Μαζέψτε, αξιότιμε κ. Αρχηγέ, άμεσα το θέμα, να μονιμοποιηθούν οι συνάδελφοι όπως ορίζεται εκ του νόμου και οφείλετε. Είστε ο εργοδότης μας, η κεφαλή του προσωπικού του Π.Σ., τηρείστε τα δέοντα. Άμεση μονιμοποίηση των συναδέλφων και απόδοση ευθυνών.
 Στις 03/02 το απόγευμα που σας επισκεφθήκαμε στο Α.Π.Σ. απρογραμμάτιστα με συναδέλφους Προέδρους Σωματείων  ανά την Ελλάδα, δεν είχατε καν 5 λεπτά χρόνο για την μονιμοποίηση των συναδέλφων μας, γιατί είχατε σύσκεψη, ούτε και μετά γινόταν προφανώς. Αν δεν επείγει να μας βλέπατε τώρα πότε θα έπρεπε αξιότιμε κ. Αρχηγέ; Ευελπιστούμε τουλάχιστον η σύσκεψη και αυτές που θα ακολουθήσουν να επιλύσουν το πρόβλημα που έχετε δημιουργήσει και παίζετε με τις ζωές και τις οικογένειες των συναδέλφων. Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας. Παρακαλούμε για δικές σας ενέργειες.

                                                                              Με τιμή

                                                         για το Δ.Σ. του Σωματείου

                                 -Ο-                                                                 -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
               Παπαντώνης Κωνσταντίνος        Καρπούζης Φραγκίσκος