Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ: 

Ιανουάριο πέρυσι η ΠΟΠΥΣΥΠ στρέφετε εναντίον του Σωματείου Δασοπυροσβεστών  Βόλου που προσπαθεί να κάνει ΣΣΕ  για τα μελή του καθώς η ΣΣΕ είχε λήξη 2 3χρονια. Παρότι απεργία δικηγορών τότε κάνει αγωγή και  μετά ζητεί αναβολές συνεχώς .Φτάσαμε στον Ιούνιο πέρυσι  χωρίς ΣΣΕ.  Στις 6 Ιουνίου υπογράφετε η ΣΣΕ και  το Σωματείο Βόλου δεν προσέφυγε  πουθενά όπως προβλέπετε από τον νόμο εντος δεκαημέρου γιατί πολύ απλά μέχρι να γίνει το δικαστήριο όλη  οι συμβασιούχοι πανελλαδικά  θα δούλευαν  8ωρο.  Μόλις έληξε το δεκαήμερο απέσυρε το δικαστήριο η ΠΟΠΥΣΥΠ.

Το Σωμ Βόλου συνέχισε  κανονικά τις διαπραγματεύσεις του. Πρόσφατα βγήκε πρόταση από τον ΟΜΕΔ στην όποια  το Σωματείο Βόλου πάει για την τελική ΣΣΕ για τα μελή του με αναδρομική ισχύ απο1/1/2016 και κερδίζει το  γάλα, υποχρεώνει το ΑΠΣ να χορηγήσει ΜΑΠ,  η ΣΣΕ περιέχει όλα τα προβλεπόμενα της ΣΣΕ του 2009 το παλιό ωράριο χωρίς τις επιπλέον ώρες που δέχτηκε η ΠΟΠΥΣΥΠ πέρυσι.  Μόλις έγινε γνωστό η πρόταση, έπιασε Αμόκ τα «κολητάρια», ΑΠΣ & ΠΟΠΥΣΥΠ.

Μέτα από αυτά τώρα KAI ENΩ EIXE «ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 5ΕΤΩΝ"    η ΠΟΠΥΣΥΠ κάνει Νέο δικαστήριο στο Σωματείο Δασοπυροσβεστών Βόλου. Έχει ζήτηση έως τώρα δυο αναβολές με σκοπό να μην ωφεληθούν όλοι οι συνάδελφοι πανελλαδικά και να μην  χαλάσει τις σχεσεις της με το ΑΠΣ .

Στις 20 Φεβρουαρίου τους περιμένουμε τους συνδικαλησταράδες στο Βόλο στα δικαστήρια από κοντά.
ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ

Η ΠΟΠΥΣΥΠ ΑΛΛΟΤΕ ΠΟΣΠΥΔ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.