Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Απάντηση στο Σωματείο Μακεδονίας Θράκης και Βορείου Αιγαίου για το Ταμείο Αλληλοβοηθείας

Αριθ. Πρωτ : 1334                                   Αθήνα: 05.04.2016
Αρ. Σελίδων : 2
                                                         Προς :
                                     1 .Σωματείο Μακεδονίας Θράκης και Βορείου Αιγαίου
                                     2. Σωματεία - Μέλη Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.
Θέμα: « Απάντηση στο υπ΄ αριθμ 30/29.03.2016 του Σωματείου Μακεδονίας Θράκης και Βορείου Αιγαίου για το Ταμείο Αλληλοβοηθείας»
          Με έκπληξη κε Παπαναστασίου διαπιστώνουμε στο υπ αριθμ 30/29-03-2016 έγγραφο σας την απόλυτα παραβατική συμπεριφορά σας
σε ότι έχει αποφασισθεί ομοφώνως με την δική σας υπερψήφιση στα Συνέδρια και στα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΟΠΥΣΥΠ, που αγγίζει τα όρια του μη ηθικού παραλογισμού του τύπου ΄΄ λέω και ξελέω΄΄ και ΄΄είπα ξείπα΄΄και της απόλυτης περιφρονήσεως των με την συμμετοχή σας συμφωνηθέντων και αποφασισθέντων από τα θεσμικά όργανα της Ομοσπονδίας μας για την σύννομη λειτουργία της (ως οι μόνες λογικές και σωστές δράσεις νοήμονων προσωπικοτήτων, που επιτελούν το έργο της υλοποιήσεως του στόχου της προστασίας των συμφερόντων των συναδέλφων επί την βάσει της μόνης λογικής υποστασιακής υπάρξεως και εύρυθμης λειτουργίας της Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.).
1. Παραβατική συμπεριφορά σας στις αποφάσεις του Συνεδρίου της Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π. όπου είχε αποφασισθεί, για να μην γίνονται κάθε τρείς και λίγο εκλογές στην Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π., για ό,τι αφορά το Ταμείο Αλληλοβοηθειας να γίνει στο επόμενο πρώτο εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της ΠΟΠΥΣΥΠ δηλαδή το 2017.
2. Παραβατική συμπεριφορά σας στις αποφάσεις του Δ.Σ., όπου έχει αποφασισθεί το αυτονόητο, ότι τα σωματεία μέλη για να τύχουν των ευεργετημάτων εκ της συμμετοχής τους στην Συνδικαλιστική Οργάνωση πρέπει να είναι συνεπή στις υποχρεώσεις τους προς αυτή, δηλαδή να είναι οικονομικά τακτοποιημένα ως προς την συνδρομή τους, αφού διαφορετικά δεν μπορεί να υπάρξει υποστασιακά η Συνδικαλιστική Οργάνωση για να προσφέρει τα ευεργετήματα και να προωθήσει τους στόχους, τους οποίους εξυπηρετεί, που δεν είναι άλλοι από την στήριξη των Σωματείων μελών της και το σύνολο των Πυροσβεστών, ΠΠΥ και Συμβασιούχων .
3. Παραβατική συμπεριφορά σας στα πεπραγμένα σας στο Συνέδριο (συμετείχατε ως μέλος του ΔΣ, διότι ως μη οικονομικά τακτοποιημένο σωματείο μέλος δεν είχατε δικαιωμα ψήφου συμφώνως του καταστατικού), όπου εσείς θέσατε στο Συνέδριο το θέμα του απολογισμού του 2014 και το Συνέδριο το απεδέχθη (ομόφωνα) συμφώνως του καταστατικού, ως αρμόδιο για οποιοδήποτε θέμα, και ετέθη σε ψηφοφορία, όπου υπήρξε έγκριση κατά πλειοψηφία (ένας μόνο σύνεδρος διαφώνησε), ως ορίζει το καταστατικό, το οποίο πουθενα δεν απαιτεί την ομοφωνία αλλά απλώς την πλειοψηφία.
        Εσείς αντί να ντρέπεσθε που στερείτε το Ταμείο Αλληλοβοήθειας από τα μέλη του Σωματείου Μακεδονίας Θράκης και Βορειου Αιγαίου λόγω της μη καταβολής της οικονομικής συνδρομής σας προς την Ομοσπονδία, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΦΟΡΑ ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΕΙΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ, έχετε κάνει κανόνα το ΄΄ είπα ξείπα΄΄: άλλα λέω στα Συνέδρια και το Δ.Σ. και άλλα λέω στα μέλη του Σωματείου μου, και υπερασπίζεσθε κιόλας αυτό το ΄΄είπα ξείπα΄΄ με ασύστολα ψεύδη, συκοφαντίες, διαστρεβλώσεις παραπληροφορώντας τα μέλη σας και αποκρύπτοντας την αλήθεια για την απολύτως παραβατική συμπεριφορά σας .
       ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ .
                                      Για την Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.
Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γεν. Γραμματέας
Φαραντάκης Γ. Αλέξανδρος                              Ανδρεαδάκης Μ. Βασίλειος
Τηλ: 6974709262                                            Τηλ: 6945956027


Σ.Δ  
Η "ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΕΥΤΙΚΟΤΕΡΗ" ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ (ΠΟΠΥΣΥΠ)ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΩΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΑΙ ΜΑΙΟ; ΓΙΑΤΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΚΤΑΡΜΑΣ........ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.