Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Ευχαριστήρια επιστολή Προς την Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π από το Σωματείο Ευβοίας


                                                                                             Ιστιαία, 8 Απριλίου 2016
ΠΡΟΣ:
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ& ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ
   Το Σωματείο Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης και Εποχικών Πυροσβεστών Ευβοίας ευχαριστεί την Ομοσπονδία, και ιδιαιτέρως του κους Ανδρεαδάκη και Γουρδουράκο για την παρουσία τους στη συγκέντρωση των μελών μας που έλαβε χώρα στη Λίμνη Ευβοίας την 27η Μαρτίου 2016. Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης τέθηκαν εργασιακά θέματα που μας απασχολούν.
     Η ενημέρωση που λάβαμε, κατά γενική ομολογία των παρευρισκομένων κρίθηκε επαρκής σε θέματα όπως: μονιμοποίηση Π.Π.Υ., εργασιακό μέλλον συμβασιούχων, αποφάσεις συνεδρίου, καθηκοντολόγιο, αποσπάσεις/μεταθέσεις, συναντήσεις με Υπουργείο Προ.Πο. και Α.Π.Σ.
     Στην πολύωρη αυτή συνάντηση υπογραμμίσθηκε η πρόθεση των μελών μας να υποστηρίξει την Ομοσπονδία που ανέκαθεν ήταν και είναι ο μοναδικός συμπαραστάτης στον αγώνα που δίνουμε.

                                      Με εκτίμηση,
         Ο Πρόεδρος                                       Ο Γραμματέας
      Πέπλης Στυλιανός                             Μητσόπουλος Εμμανουήλ


Σ.Δ 
Αλήθεια για μεταθέσεις αποσπάσεις τι είπαν οι εκπροσωποι μας; Αν ήθελαν να πουν την αλήθεια έπρέπε να πουν: "Κάνουμε τις μεταθέσεις μελών μόνο των δικων μας σωματείων".......... Δέν πείραζει όσα δεν είναι δικά σας σωματεία τις κάνουνε και μόνοι τους γιατί μάλον δεν σας χρειαζόντε πλέον (για τους εκπροσωπους μας στα συμβούλια μεταθέσεων μιλάμε).