Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ

Μέγαρα : 14/6/2014
Αρ.Πρωτ.: 203
Προς : Σωματεία Μέλη
Ενημέρωση μελών
Τα σωματεία τα οποία επιθυμούν να εισπράξουν την ετήσια συνδρομή των μελών τους μέσω παρακράτησης από την μισθοδοσία των υπαλλήλων, να αποστείλουν τα δικαιολογητικά τους στο αρμόδιο τμήμα του Α.Π.Σ. το αργότερο εως την ερχόμενη Παρασκευή 20/6/2014 καταλυτική ημερομηνία. τα σωματεία που δεν θα προλάβουν την παραπάνω προθεσμία, δεν θα έχουν δυνατότητα να το πράξουν εντός του έτους 2014 αλλά πλέον τον ερχόμενο Φεβρουάριο του 2015.
Έως το τέλος Ιουλίου αναμένεται να καταβληθούν οι αποζημιώσεις στους δικαιούχους συναδέλφους για τα Νυχτερινά-εξαιρέσιμες-εκτός έδρας-υπερωρίες των μηνών Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2013 και ότι άλλες εκκρεμότητες υπάρχουν σε συναδέλφους για το 2012.
Όσον αφορά την εκλογική αποζημίωση οι τελευταίες πληροφορίες από το Α.Π.Σ. αναφέρουν ότι τελικώς θα καταβληθεί τον επόμενο μήνα, γύρω στις 15/7.
Τέλος παρακαλούνται τα σωματεία μέλη που δεν έχουν αποστείλει ακόμα μητρώα μελών τους προς την ομοσπονδία, να το πράξουν το συντομότερο δυνατόν ώστε εν συνεχεία να διαμορφωθεί το τελικό μητρώο Μελών της ομοσπονδίας μας.
Για το ΔΣ της Ομοσπονδίας
Ο Πρόεδρος
Φαραντάκης Γ. Αλέξανδρος

Ο Γεν.Γραμματέας
Ανδρεαδάκης Μ. Βασίλειος