Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Σχετικα με το Διαβημα Διαμαρτυριας του κ. Τσουκαλα – το ζητημα της “Κινητικοτητας” τις Δικαστικες Αποφασεις και τις “γνωστες” Συκοφαντιες απο blogs . . !

Κερδιζουμε ???
Ή Δειλιαζουμε ??

Θεμα 1..

Χθες δημοσιευθηκε ενα αρθρο το οποιο μας δινει την ευκαιρια να εξηγησουμε “σφαιρικα” τι Συμβαινει σε 5ετεις και Συμβασιουχους το οποιο αντι να φανουν τα πραγματικα περιστατικα αφησαν να γραφτουν βαρεις κατηγοριες οι οποιες φανερωνουν οτι καποιοι χανουν την ψυχραιμια τους..
Σχετικα λοιπον με τους ορους “Παρανομες Προσληψεις” “καθαρα χαρτια” “ανομια”οι οποιοι γινονται ανεκτοι τοσον καιρο απο 7-8 ατομα τα οποια Συστηματικα τους γραφουν απο δω και απο κει καλουμαι το Αρχηγειο του Π.Σ πρωτα απο ολα να απαντησει και να προστατεψει Εν ενεργεια πυροσβεστες διοτι οι αντοχες των ανθρωπων που βαλλονται λιγοστευουν, εαν αυτο δεν καταστει δυνατο δεν μπορουν αυτοι οι ανθρωποι να κατασυκοφαντουνται και πρεπει η Ομοσπονδια να τους δωσει Οδηγιες για Θεσμικα οργανα και ερευνα των Προσωπικων & Στρατιωτικων απορρητων οπως και για το πως Νομικα θα κατοχυρωθει η Οικογενειακη τους ειρηνη και εργασιακη , και πως θα αποφευχθούν περαιτερω μειωση Προσωπικοτητας – Τιμης και υποληψης.
Επισης δεν θα πρεπει να γινεται καμια προπαγανδιστικη αναφορα με Συνδεση των δικαστικων διαμαχων με το θεμα “Κινητικοτητας “ διοτι ΔΕΝ εχουν καμια συνδεση αν φυγουν 10 και μπουν αλλοι 10 και το υπουργειο αποφασισει να φυγουν 2000 δεν εχει σημασια ποιοι θα ειναι αλλα ολοι θα φυγουν..

Η Γνωμοδοτηση ηταν Γνωμοδοτηση η οποια ΔΕΝ εγινε δεκτη διοτι ειχε ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ κωλύματα και τα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ και το Σ.Τ.Ε ειναι αρμοδιο να Ερμηνευσει τι ειναι Συνταγματικο και τι ΟΧΙ.. Νομιμοτητα Παντου και Ερμηνεια του Νομου βασει ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ & ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ Σ.Τ.Ε και οχι ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ..


Θεμα 2..
- ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ
Χθες ειχαμε και μια αλλη Σημαντικη ανακοινωση απο την Ομοσπονδια μας.
Αναφορικα δύο θετικές δικαστικές εξελίξεις, αφενός δηλαδή την υπ’ αρ. 1023/2013 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που έκανε δεκτή αγωγή συμβασιούχων συναδέλφων σας που υπηρετούν στην Κοζάνη, με την οποία ζητούσαν να αναγνωριστεί ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του ΠΣ και ότι συνδέονται με το Σώμα με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου και η οποία κηρύχτηκε προσωρινώς εκτελεστή και αφετέρου τις υπ’ αρ. 854/2013, 855/2013 και 856/2013 αποφάσεις του Ειρηνοδικείου Αθηνών που έκαναν δεκτές αγωγές περίπου 300 συναδέλφων που διεκδικούν το επίδομα των 176 € και οι οποίες επίσης έχουν κηρυχτεί προσωρινώς εκτελεστές.
Πρακτικα ΤΙ σημαινει αυτο :
Οτι εχουμε ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ για το Θεμα οτι οι ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ καλυπτουμε ΠΑΓΙΕΣ & ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ στο Π.Σ και δεν πρεπει να εγκαταλειψουμε τον ΑΓΩΝΑ και να προσπαθησουμε να ΜΕΙΝΟΥΜΕ στο Π.Σ μια και καλη..
Για το θεμα του επιδοματος και εκει τα νεα ειναι θετικα διοτι τα χρηματα που παιρνουμε εμεις ξεορυμε πως περναμε τον μηνα και ΜΟΝΟ εμεις..κανεις αλλος.

Θεμα 3
- "ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ"
Τι γινεται με τα περι Κινητικοτητας – Διαθεσιμοτητας ? Ναι, μηνες το ξερουμε οτι το “Συζητουν”.Και ο κ. Τσουκαλας εχει βοηθησει απο καιρο τωρα παρα πολυ Συμβασιουχους και 5ετεις και τον ευχαρισουμε.
Η Ομοσπονδια ειναι σε Επαφες (οπως εχει ενημερωσει και με ανακοινωσεις της)και με το Υπουργειο Διοικητικης Μεταρυθμισης και με το Δημσιας Ταξεως και κοιτα το Θεμα, το Ξερουμε οτι θα προσπαθησουν να την “πληρωσουμε εμεις” που δεν εχουμε ακομα κλεισει 3 ετη αλλα να ξερουν οτι ειναι παραλογο να “φυγουν” αυτοι που ΔΕΝ κοστιζουν..!

Οποτε Συμπερασμα μονο ΕΝΩΜΕΝΟΙ μπορουμε και ας μας πουν οι καταστροφολογοι που οταν ακουγεται κατι κακο σχεδον χαιρονται που το “ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ” τι κανουν για το ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ.
  1. Μοιρολατρουν ;
  2. Αποφασιζουν να μπουν μονο “οσοι εχουν ΤΕΙ και να μετρανε τα ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ και στελνου mail σε βουλευτες και Υπουργους ;
  3. Κοβουν τα 15ωρα σε Συναδελφους τους ωστε να τους “θανατωνουν” οικονομικα ;;
  4. Οταν κατι δεν συμφερει το ΣΥΝΟΛΟ αλλα προσωπικα αυτους παλευουν κατα της Ομοσπονδιας αλλα δεν τους καθεται ;
  5. Κλαιγονται σε υπουργους και πιεζουν να “παει” μια γνωμοδοτηση παραπανω οταν δεν συμφερει με τηλεφωνα και απειλες ;
  6. Κανουν μυστικες συναντησεις και συμφωνιες που δεν συμφερουν το συνολο ;
  7. Λενε αν δεν “κατσουν τα Ι χτυπαμε Δημοτικα” ;
  8. Τους 150 επιλαχοντες ποιος τους εβαλε μεσα ; Αν εμπαινες ποιος θα βαζε τους υπολοιπους 800;
Καλη η προπαγανδα αλλα εχει και Συνεπειες.. Και δεν περιστρεφονται ολα γυρω απο τον εαυτο μας και μετα δεν μας νοιαζει ουτε για τους υπολοιπους Συμβασιουχους 5ετεις και Επιλαχοντες..
Ουσια καμια, καθεσαι και περιμενεις, οταν γινει κατι κακο για τον κλαδο λες: "τα χα πει εγω".. ευκολο - ανεξοδο - ξεκουραστο..
Το να ενωθεις με την Ομοσπονδια και να παλεψεις ειναι το Δυσκολο...