Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Στο ΣΤΕ ΤΟ Π.Δ ένα συν δύο των Συμβασιούχων



    Συνάδελφοι συμβασιούχοι το Προεδρικό Διάταγμα  1+2  έτη (τροποποίηση του Π.Δ 124/2003) με  καθημερινές ενέργειες τις ΠΟΠΥΣΥΠ προχωράει με όσο το δυνατόν γίνετε γρήγορους ρυθμούς.

   Πριν από λίγο έφυγε ο φάκελος από την Γ.Γ της Κυβέρνησης και πήγε στο ΣΤΕ. Έχει δρόμο ακόμα καθώς πρέπει να πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μετά  να βγει σε ΦΕΚ . Αν δεν γίνουν όλα αυτά δεν μπορεί να γίνει η πρόσληψη για φέτος των Συμβασιούχων.
 
 Τον τελευταίο καιρό κάποιοι μέσα από το ίντερνετ παίζουν σκόπιμα παιχνίδια στις πλάτες τον συμβασιούχων συναδέλφων. Κάποιοι μια είναι με το μέρος της ομοσπονδίας και μια όχι. Συνάδελφοι ο κλάδος μας δεν έχει ανάγκη την σημερινή εποχή από τέτοιου είδους αγωνιστές.

   ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΕΣ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, Γ.Γ, ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΠΑΝΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΙ  κ.α. (Αν και δεν έχει λυθεί τίποτα εως τώρα απο το κακό στο χειρότερο πάμε )

   Και στην ουσία αυτήν την εσωτερική  μας «φαγωμάρα»  την  εκμεταλλεύεται η Πολιτική και Φυσική μας ηγεσία με αρνητικά για μας αποτελέσματα.

   ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ , ΑΡΧΗΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ.