Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΚΑΙ Η ΠΟΠΥΣΥΠ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ 8 ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ



 ΣΧΟΛΙΟ:

  1. Την στιγμη που ο κλάδος μας εκτός από τους δεκάδες νεκρούς πλήττετε από παντού
  2.  Την στιγμή που οι συνάδελφοι επιλαχόντες είδαν τις λίστες να θάβονται
  3. Την στιγμή που 2091 συνάδελφοι χτυπήθηκαν πισώπλατα με μια ντροπολογία
  4. Την στιγμή που οι συμβασιούχοι πιθανόν φέτος να είναι η τελευταία χρονιά τους
  5. Την στιγμή που μέσω Σωματείων  η συσπείρωση είναι επιτακτική ανάγκη και μονόδρομος…..

ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΠΛΕΟΝ ΠΟΠΥΣΥΠ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ 8 ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΡΏΗΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ.


ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ  ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΕΤΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΛΑΔΟΥ.

Έτσι συνάδελφοι δεν πάμε πουθενά .



  • Όταν παίρνεις τις συνδρομές των μελών σου για να στραφείς εναντίων πρώην μελών σου είσαι ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.
  • Όταν πληρώνεις για ξεκίνημα  1000 ευρώ σε κλητήρες να επιδώσουν τα μπακαλόχαρτα σε 8 Σωματεία στον οικονομικό απολογισμό της ομοσπονδίας πώς τα δικαιολογείς ;
  • Όταν παίρνεις ένα συνδικάτο όπως η ΠΟΠΥΣΥΠ το 2013 με 31 σωματεία και 4500 χιλιάδες μέλη και το 2017 έχεις 9-10 σωματεία με 700 μέλη είσαι ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ.
  • Όταν ανακοινώνεις πορεία της ιστορικής  ΠΟΠΥΣΥΠ και πας στο Σύνταγμα και βλέπεις καμιά 100αρια Πυροσβέστες στο πλάι σου ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΤΥΧΕΙ.
  • Όταν η πολιτική και φυσική ηγεσία του κλάδου που εκπροσωπείς σε κοροϊδεύουν και εσύ λες  σε ανακοίνωσεις ότι:  (Όσον αφορά για τους συναδέλφους Πενταετείς, που μονιμοποιούνται, δεν θα πρέπει να υπάρχει καμιά ανησυχία και η μονιμοποίησης τους θα πραγματοποιηθεί κανονικά στην ώρα της).  ΤΟΤΕ  ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ.
  • Όταν αντι την Δευτέρα να τρέχουμε να δούμε τι θα κάνουμε με τους επιλαχόντες, τους συμβασιούχους, τους τριετάκηδες,και ένα σωρό θέματα η ΠΟΠΥΣΥΠ μας στέλνει στα δικαστήρια.
  • Όταν λες σε ανακοίνωση: (Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συσπειρωθούν και να οργανωθούν στα Σωματεία τους, καθώς ο αγώνας, που ξεκίνησε θα είναι διαρκής και χρονικά εκτεταμένος. Υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει από όλους μας και συνεπώς ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ).

ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΛΕΤΕ, 
ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΤΕ , 
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΤΕ