Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΡΤΑΣ

Συνάδελφοι..
Για πολλοστή φορά, τα γνωστά "συνδικαλιστικά λαμόγια", μας αποδεικνύουν, με θράσος που περισσεύει, ότι "δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο" !!
Όπως είναι γνωστό, στο πανελλήνιο, τα συναρμόδια υπουργεία έχουν υπογράψει το σ/ν της Αναδιοργάνωσης του Π.Σ και τώρα είναι έτοιμο,  στο προσεχές διάστημα, να κατατεθεί για συζήτηση στη βουλή.
Γνωστό σε όλους, είναι επίσης και το γεγονός, πως το σχέδιο αυτό έχει δεχθεί αλλαγές, αποτέλεσμα των πολλαπλών επαφών και ενεργειών της ΠΟΠΥΣΥΠ και των σωματείων της.
Εξάλλου, αρκετές απ' αυτές τις αλλαγές, έχουν ήδη δημοσιευθεί!! 
Μετά από σκληρούς αγώνες, η Ομοσπονδία μας κατάφερε να επέλθουν στο νομοσχέδιο,  ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ , όπως..
1) Ν' αλλάξει η ονομασία μας, από επί θητείας,  σε ΠΠΥ
2)Να δημιουργηθεί και να συμπεριληφθεί  στο ΑΠΣ, ξεχωριστό τμήμα για τους ΠΠΥ
3) Οι ΠΠΥ να μετατίθενται και να αποσπώνται όμοια με το μόνιμο προσωπικό και μάλιστα με 2 αιρετά μέλη στο συμβούλιο μεταθέσεων
4) Οι ΠΠΥ μπορούν να μονιμοποιηθούν πριν την λήξη της 5ετίας, 
5) Να δημιουργηθεί σχολή επιμόρφωσης και εκπαίδευσης των ΠΠΥ κ.α
 Όλα αυτά, εδώ και μέρες... "ο κόσμος τα 'χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι"!!!!
Οι γνωστοί "γιαλαντζί αγωνιστές" μόλις πληροφορήθηκαν  το περιεχόμενο του τελικού σχεδίου νόμου, πιστοί στην πάγια τακτική τους να ΣΦΕΤΕΡΙΖΟΝΤΑΙ τον αγώνα των άλλων και να ωφελούνται από τον κόπο τους,  με εικονικές ανακοινώσεις-  συναντήσεις και παρεμβάσεις.. ήρθαν με ανακοίνωση τους,  αυτά που αναφέρονται σε ΠΠΥ να μας πουν..(άκουσον- άκουσον).. ότι  τα έχουν προτείνει αυτοί!!!
Με τη συνήθη τακτική τους, "τα παλληκάρια της φακής" αποσκοπούν στο γεγονός, ότι με την επίσημη δημοσίευση του σχεδίου νόμου, θ' αρχίσουν να ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΝ .με τις γνωστές κλισέ φράσεις..."συνάδελφοι εισακούστηκαν  οι προτάσεις της ένωσης μας ". ."ήρθαν  τα αποτελέσματα του αγώνα μας" ..." ζήτω η Ένωσή μας".και άλλες.. μπουρδολογίες !!!
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ... ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ  ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ.
Ποιοι είναι αυτοί;;
-Αυτοί που μέχρι χθες σας έλεγαν, να μην ασχολείστε με το υποτιθέμενο Ν/Σ που έχει ανακοινωθεί και 3 μέρες μετά, προσποιούνταν, πως έστελναν (τάχα μου - τάχα μου) προτάσεις,  πάνω στο αμφισβητούμενο από αυτούς Ν/Σ  και μάλιστα οι περισσότερες ...αντιγραφή.
-Αυτοί που θα περίμεναν να ασχοληθούν με το Ν/Σ μόνο, μετά την επίσημη κατάθεσή του, στην βουλή.
ΣΗΜ.1 : Αλλά είπαμε.. μια ζωή αλλού πατούν και αλλού βρίσκονται..μια ζωή άλλα λένε κι άλλα κάνουν..μια ζωή ,τον φτηνό πολιτικάντικο  και "λαμογίστικο" τρόπο τους, τον παρουσιάζουν ως αγώνα.
Αλλά όπως λέει και ο λαός ..ο λύκος αλλάζει τρίχωμα, συνήθεια όμως, δεν αλλάζει ποτέ..
Όσο για τις συνδρομές..Έχουν  το θράσος να κρατήσουν αναδρομικά  και για το 2013 (ίσως το μόνο που δεν αντέγραψαν  από την ΠΟΠΥΣΥΠ που θα πάρει μόνο για το τρέχον έτος 2014) 
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!
Υ.Γ.Σας προτείνουμε συνάδελφοι να ενημερωθείτε πρώτα  από τα πρώην μέλη τους που δεν μπορούν να το χωνέψουν και το συζητούν ακόμα και σήμερα  για την κατάσταση που άφησαν στα ταμεία των σωματείων  τους  όταν αποχώρισαν κι έπειτα...υπογράψτε  όσες υπεύθυνες  δηλώσεις θέλετε..( Σας υπενθυμίζουμε ωστόσο, ότι εισέπρατταν κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ  ), χρήματα, τα οποία... ΕΚΑΝΑΝ ΦΤΕΡΑ!!!. 
Πού πήγαν άραγε;;;;;;
Για ρωτήστε τους;;;;;;
Θα σας απαντήσουν;;;;;