Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Συνάδελφοι το σχέδιο νόμου και το άρθρο 15 ψηφίστηκε την Πέμπτη το βράδυ στη Βουλή. Ήταν κάτι που το περιμέναμε εδώ και χρόνια να γίνει και τελικά έγινε.
  Βέβαια κάποιοι Συνάδελφοι μένουν έξω. Όμως επειδή γνωρίζουμε τα πράγματα πολύ καλά η ΠΟΣΠΥΔ και αρκετά Σωματεία προσπάθησαν για όλους και έδωσαν πολύωρες μάχες διαπραγματεύσεων  με τους αρμόδιους Υπουργούς από το καλοκαίρι μέχρι και την Πέμπτη το βράδυ με στόχο να μπουν στην ρύθμιση όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάδελφοι. Εκεί στους 3400 που έφτασε δεν το πήγε η κυβέρνηση από μόνη της εκεί το πήγε η ΠΟΣΠΥΔ μετά από κόπο. (και όχι 1500 και 2000 άτομα όπως ήθελαν κάποιοι γιατί έτσι τους βόλευε)
   Πόσοι από μας πριν από 1 χρόνο θα περίμεναν ότι θα έβγαινε σχέδιο νόμου που θα περιλάμβανε ηλικία έως 56 ετών, και απολυτήριο( έστω και πριν του 80) δημοτικού στην Πυροσβεστική;
   Και τώρα θα αναφερθώ και σε δύο μπλοκ  που το τελευταίο διήμερο κερδίζουν την μάχη της παραπληροφόρησης και θα ήταν ωφέλιμο να γράφουν κάτι όταν είναι οι ίδιοι ωτακουστές  .
   Ο διαχειριστής-τρια του πρώτου από ότι γνωρίζω, και γνωρίζω καλά είχε κατέβει από αρχές της εβδομάδας στην Αθήνα με τον Πρόεδρο του σωματείου τους σάρωσε όλα τα πολιτικά γραφεία των Βουλευτών με μοναδικό στόχο αυτό που βόλευε αυτήν-ον και τον Πρόεδρο  να ανέβει η ηλικία από το 35 στο 40 δεν τους ένοιαζε τίποτα άλλο.
  Εδώ λοιπόν η ΠΟΣΠΥΔ όντος δεν έριξε το βάρος να ανέβει η ηλικία από το 35 στο 40 γιατί προσπαθούσε να κάνει το 49 σε 56 και να βάλει 450 ακόμα άτομα μέσα όπως και τα έβαλε.
Γιατί προσπαθούσε να βάλει όλους του Δημοτικού μέσα, γιατί  προσπαθούσε να βάλει τους συναδέλφους του 2009 μέσα.
   ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΣΠΥΔ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ.
  Ο δε διαχειριστής του δεύτερου μπλοκ (1 ΕΜΑΚ) ότι γράφει το γράφει με σκοπιμότητα που μόνο ο ίδιος γνωρίζει καθώς από επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο και τον Ταμία της ΠΟΣΠΥΔ  αλλά και από έγκυρες πηγές μας δεν ισχύουν τίποτα από όλα αυτά.
  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΣΠΥΔ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ  ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ.