Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Πανε να μπλεξουν τα νομιμα αλλαγμενα Ι απο την Στρατολογια με πλαστα και "παρατυπα" αυτοι που υπηρετησαν ως Ι και αλλαξαν μια ωρα πρινα απολυθουν και αλλοι με προβληματα υγειας σωματικης και ψυχικης..Υπουργε λυσε το θεμα..ΓΕΕΘΑ ξυπνα επιτελους..!

Μιλουν για την 260 γνωμοδοτηση η οποια δεν εχει υπογραφει και δεν μιλουν για προηγουμενη υπογεγραμενη, με πορισμα του ΣΕΕΔ που την αναλυει.
 Με μια ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ που δεν παιρνει θεση και μιλουν ακριβως αυτοι που συκοφαντουν για να μας παρουν τις θεσεις. 
Εχουν στησει φαμπρικα και μπερδευουν τα νομιμως αλλαγμενα με ΜΗ αλλαγμενα με πλαστα, και διαφορα αλλα. 

Μιλουν για υπευθυνες δηλωσεις που εχουν κατατεθει με καρφιτσωμενα επανω τα Στρατολογικα μας στοιχεια..

Μιλουν αυτοι που ειχαν την τυχη μα μην παθουν τιποτα κατα την διαρκεια της θητειας τους, αυτοι που δεν λενε οτι ειμαστε υποχρεοι στρατιωτικα εως τα 45 ετη. 
Αυτοι που αγνοουν τις αποφασεις που εχουν δικαιωσει ακομα και ΜΗ αλλαγμενα για να μας ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΜΙΛΟΥΝ κρυφα, αλλοτε φανερα και κυνηγουν λες και ετσι λυνονται τα εργασιακα μας. Αν ειχαν την ιδια ορεξη και για αλλους αγωνες θα ειχαμε ΟΛΟΙ μπει. 
Ζητουν και τα ονοματα μας λες και ειμαστε ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ για να τα κανουν φειγ βολαν τα ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ μας και ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μας ΑΠΟΡΡΗΤΑ.

Και δεν λυνετε αυτο παρα συνεχιζεται για 5 χρονια..Προπαγανδα και λασπη.
Μιλουν αυτοι που τους χρησιμοποιουν για να κανουν τον διαγωνισμο μας κουρελοχαρτο. Μιλουν.
Εκαναν και δικαστηρια, βγηκαν και στα καναλια και το θεμα αυτο σερνεται συνεχως.

ΑΚΟΥΣΤΕ λοιπον τι λενε στους βουλευτες και τους παραπλανουν αποκρυπτοντας τους διαφορες πληροφοριες..



ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΧΘΕΣ 11/07:


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ: 
Όπως γνωρίζετε, η ιστορία του ελέγχου των πλαστών πτυχίων ξεκίνησε όταν το 2011 στον διαγωνισμό με αριθμό 3938 του Πυροσβεστικού Σώματος εντοπίστηκαν πάρα πολλά πλαστά δικαιολογητικά, πλαστά πτυχία ακόμα και διπλώματα «μαϊμού». Το μεγάλο πρόβλημα ήταν ότι υπήρχαν υπεύθυνες δηλώσεις πάρα πολλών συμμετεχόντων οι οποίοι έγιναν επιτυχόντες αυτού του διαγωνισμού που έλεγαν ότι είχαν τελειώσει τη στρατιωτική τους θητεία με την ικανότητα του Ι1 ενώ είχαν τελειώσει με Ι2, Ι3, Ι4, Ι5.
Όταν πάρα πολλοί απ’ αυτούς οι οποίοι συμμετείχαν στον διαγωνισμό προσέφυγαν στα γραφεία του ΑΣΕΠ ρωτώντας για ποιο λόγο έχουν γίνει όλα αυτά, δεν πήραν κάποια απάντηση και βρέθηκαν να είναι μπλεγμένοι σε μια ιστορία, η οποία δυστυχώς κρατάει μέχρι και σήμερα.
θα ήθελα να σας αναφέρω ότι την παρατυπία αυτή την επεσήμανε το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους που έχει βγάλει μια σχετική γνωμοδότηση με αριθμό 206/2012. Το 2014 ο νυν αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, όταν ήταν Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με έναν νόμο, τον ν.4305/2014 είχε ξεκινήσει μια διαδικασία ελέγχου όλων των πτυχίων των δημοσίων υπαλλήλων.

Αυτό το οποίο υπάρχει ως πληροφορία είναι ότι στους τέσσερις χιλιάδες πυροσβέστες, που γι’ αυτούς συζητάμε, ο αριθμός αυτών οι οποίοι έχουν εισαχθεί με πλαστά πτυχία, παράτυπα δικαιολογητικά ή πλαστά δικαιολογητικά ανέρχεται κοντά στα εξακόσια άτομα. Αυτοί οι οποίοι δεν είναι επιτυχόντες, αυτοί οι οποίοι απορρίφθηκαν από τον διαγωνισμό έχουν προσφύγει στα διοικητικά δικαστήρια.
Ξέρετε, λοιπόν, ότι είναι μια διαδικασία η οποία δεν τιμά το Ελληνικό Κοινοβούλιο, δεν τιμά το ελληνικό κράτος, δεν τιμά το Υπουργείο, όταν άνθρωποι οι οποίοι παρανόμως κατέχουν μια θέση να μην απομακρύνονται απ’ αυτήν κι άλλοι άνθρωποι οι οποίοι πραγματικά την αξίζουν και τη δικαιολογούν τα δικαιολογητικά τα οποία φέρουν να κάνουν έναν αγώνα τόσων πολλών ετών για να μπορέσουν να δικαιωθούν.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΟΣ: 
Μετά, στον διαγωνισμό που είχε γίνει, έγιναν εσκεμμένα παρατυπίες. Κατά την ψήφιση του νόμου στη Βουλή, το όριο ηλικίας από τα σαράντα έξι έτη που ήταν, ανέβηκε στα πενήντα τέσσερα, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός άτομα μικρότερης ηλικίας, αφού έτσι ανέβηκαν τα μόρια.
Δέχθηκαν διπλώματα οδήγησης της τελευταίας στιγμής, ακόμα και βεβαιώσεις, ενώ σε προηγούμενους διαγωνισμούς τα διπλώματα έπρεπε να έχουν εκδοθεί προ εξαμήνου.
Επίσης, όπως ακούστηκε πριν, όσον αφορά τα απολυτήρια Ι1, Ι2 και Ι3, πώς κάποιοι τα άλλαξαν; Τι μέσον υπήρχε και μπήκαν από Ι2, Ι3 και Ι4 –και σας μιλώ, κύριε Υπουργέ, πήγα στην Βόρειο Εύβοια σε ένα χωριό και μου είπαν και για Ι4 και Ι5 απολυτήρια- και τα οποία άλλαξαν στην πορεία;
Αυτά δεν πρέπει να τα κοιτάξετε; Αυτοί οι άνθρωποι μπήκαν καθαρά με πολιτικό μέσο. Δεν μπήκαν γιατί το άξιζαν. Κι όμως υπάρχει και γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, η υπ’ αριθμόν 260/2012, η οποία δεν αναγνωρίζει τη μεταγενέστερη μεταβολή της ικανότητας. Αυτό πρέπει να το κοιτάξετε. Γιατί, σας το ξαναλέω, μπήκαν καθαρά με πολιτικά κριτήρια.
Και οι προηγούμενες αποφάσεις έχουν πάρει τέσσερις αναβολές. Το είχε πει και ο κ. Μητσοτάκης στην εκπομπή «Ενικός» του κ. Χατζηνικολάου, όταν ήταν Υπουργός. 
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΣΚΑΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και
Διοικητικής Ανασυγκρότησης): 
Κύριε Πρόεδρε, κύριε Κατσαφάδο, ακριβώς
εκεί νομίζω ότι έγκειται η ουσία του θέματος, στο ότι κάποιοι βιάζονται να
διώξουν κάποιους άλλους για να μπουν αυτοί και να πάρουν τη θέση τους.
Τα ακους ΓΕΕΘΑ ; Τα ακους Υπουργε; Τα ακους Στρατολογια; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ "ΨΗΘΟΥΝ" , ΠΑΡΑΝΟΜΑ Κ ΑΥΤΑ. ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑΜΠΟΥΝ ΤΑ "ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ"...
Ποιοι το συνεχιζουν ; Με τι ηθικο θα πανε αυτοι αυριο να σβησουν φωτιες ; ποιοι ειναι οι ηθικοι αυτουργοι της καταστασης αυτης και τι ευθυνες εχουν ;