Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Ανακοινωση Σωματειου Αρτας

 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ   ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ   Π.Ε ΑΡΤΑΣ           
ΗΜΕΡΟΜ. 26/12/2013                                                                                                                           
ΑΡ.ΠΡΩΤ.179

ΘΕΜΑ.. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΕΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ- ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ  ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ –ΕΠΑΝΑΛHΨH  ΠΑΓΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ<ΓΛΕΙΦΩ-ΦΤΥΝΩ- ΞΑΝΑΓΛΕΙΦΩ.>
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΙΤΩΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ….
 ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOYΣ Σας μαλώσανε την φίλη σας;;; Βγάλατε και ανακοίνωση!!! Μπράβο... Ένα ερώτημα κάνω, γιατί την υπερασπίζεστε με τόσο Πάθος;...Μήπως, λέω, μήπως κρύβεται κάτι μεταξύ σας;;;; Για τα λεφτά μας μιλάμε εξάλου, τα οποία δουλεύουμε και δικαιούμαστε. Τι δεν σας άρεσε, που την μαλώσανε κάποιοι; Εσείς τι είστε; οι δικηγόροι της; ΟΧΙ!!! Άρα, γιατί τόσο τρεμούρα; Τι κρύβετε, θα μας πείτε; Κάνετε λες και θα μαθευτεί κάποιο μυστικό και μάλιστα μυστικό λαμογιάς.
ΟΛΟΙ ΑΠΟΡΟΥΝΕ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΟΥΝΑΤΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝΕ. ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ; 
 9.12.2013… Αξιότιμε Αρχηγέ στις 5 Δεκεμβρίου εκδόθηκε η διαταγή πληρωμής των Π.Π.Υ. για τον μήνα Νοέμβριο . Σε αυτή την διαταγή συμπεριλαμβάνονταν και η τακτοποίηση των μισθολογικών ωριμάνσεων των Π.Π.Υ. από 10/2/2012 που δεν έγιναν στην ώρα τους λόγω φόρτου εργασίας του 6ου Τμήματος Μισθολογίου με προϊσταμένη την κ………. . Για να τακτοποιηθούν οι μισθολογικές ωριμάνσεις των Π.Π.Υ. δημιουργήθηκε ομάδα εργασίας αποτελούμενη από δέκα  Π.Π.Υ. η οποία έφερε μεν σε πέρας την διαδικασία αλλά έχουμε πάρα πολλά παράπονα συναδέλφων ότι σε αυτές υπάρχουν και αρκετά λάθη. Θεωρούμε πως μετά από αναμονή σχεδόν δυο ετών για το αυτονόητο  είναι απαράδεκτο να υπάρχουν λάθη.
Πέρα των παραπάνω είχαμε σαν Ένωση την προσωπική διαβεβαίωση της προϊσταμένης του Τμήματος ότι μαζί με την μισθοδοσία μας θα πληρώνονταν και τα νυχτερινά του καλοκαιριού καθώς και εκτός έδρας όπως και εξαιρέσιμα πράγμα το οποίο δεν έχει γίνει.

21.12.2013… Υστέρα από το έγγραφο μας για τις μισθολογικές ωριμάνσεις πέρα της επταετίας και αφού μας πληροφόρησε η προϊσταμένη του 6ο Τμήματος την οποία καιευχαριστούμε  πως είναι ακριβός η κατάσταση καταλήξαμε στα εξής …… 
ΥΓ1)ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ  ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ Κ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ…..ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ….<<ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΑΧΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ Α.Π.Σ>>ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΓΛΕΙΨΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ….ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ 10 ΜΕΡΕΣ ΑΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΠΥΣΥΠ… Κ ΤΗΝ 11 ΜΕΡΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ  ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΔΗ ΚΑΤΑΘΕΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΠΥΣΥΠ.
ΥΓ2)ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ  ΠΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ …ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΑΡΕΣΚΕΣΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ  ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΣΑΙ Κ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ…. ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΑ ΑΔΙΩΡΘΟΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ…..
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ SOS...ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΤΟ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ...?ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ Κ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ….!
https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gifΟ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΕΤΑΙ…!!!

 ΑΠΟ ΤΟ Δ/Σ    
     
     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   
ΒΛΑΧΟΓΕΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ                              ΘΕΟΦΑΝΗΣ  ΜΑΡΓΩΝΗΣ