Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Η Γνωμοδότηση 260 και η “κριτής των πάντων”


Εν μέσω Πυρκαγιών η Γνωστή Άγνωστη αναφέρει  –  αποφασίζει  -  ποιος δουλεύει “παράνομα” – “παράτυπα” την ώρα που ο κλάδος μας αντιμετωπίζει την απειλή της “κινητικότητας” και όλοι τρέχουν στα βουνά να σβήνουν φωτιές αυτή που δεν πέρασε ποτέ Υγειονομικές Επιτροπές που ΔΕΝ Υπηρέτησε στον Ε.Σ κρίνει κατακρίνει  παραμερίζοντας  Υπουργούς – Σύνταγμα – Στρατολογία – και δημιουργεί αβάσιμη ανησυχία με την “περίεργη” σιωπή του αρχηγείου που πειθαρχικά δεν της κάνει τίποτα ότι και να γράψει ακόμα και αν προκαλεί – βγάζει εσωτερικά χαρτιά μιας ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ, κρίνοντας αυτούς που αρρώστησαν ή είχαν ένα ατύχημα κατά την Διάρκεια της Θητείας τους και όπως Χιλιάδες άλλοι σε ΟΛΑ τα Σώματα  Ασφάλειας Πέρασαν ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ και κριθήκαν ΠΑΛΙ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 1 ώστε να μπορούν να Δώσουν σε ΟΛΑ τα Σώματα Ασφάλειας και να υπηρετήσουν.
Αυτή λοιπόν διαχέει Συνεχώς “ανησυχία” & ”Διχόνοια”  μέσα στο προσωπικό από προσωπική  πικρία  επειδή δεν κατάφερε να μαζέψει τα μόρια ώστε να μπει με τα ΜΟΡΙΑ της και όχι με πρακτικές “διωγμού”.
Αναφέρει μια Γνωμοδότηση που δεν βγήκε και δεν υπογράφτηκε ΠΟΤΕ  διότι είχε ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΩΛΥΜΑΤΑ και θα τίναζε ΟΛΟ το Σύστημα των Επανεξετάσεων των Στρατιωτικών και Σωμάτων Ασφαλείας διότι ΔΕΝ θα έδινε πρακτικά σε κανέναν το ΔΙΚΑΙΩΜΑ στην ΙΑΣΗ. O νόμος τόσα χρόνια ήθελε Ι1 στην Πυροσβεστική, τίποτα άλλο.
Διαβάλει και συνδέει συνεχώς ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΣΥΝΔΕΤΑ για να “περάσει” “γνώμη” της, είναι “γνώμη” να απειλεί – να διασύρει – και να διαβάλει τα πράγματα κατά όπως την Συμφέρει..
Συνδέει της απολύσεις  της “κινητικότητας” με το να διώξουν ανθρώπους για να την πάρουν. Προκαλεί σε “ανησυχία” και σπέρνει συστηματικά διχόνοια χωρίς καμία πειθαρχική δίωξη.
Μιλεί για ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ και ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ σαν να τα είχε στα χέρια της..
Άραγε τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά, υπάρχουν Συνεργοί ; Πρέπει να εμπλακεί η “Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων” ; Πως θα  σταματήσει όλο αυτό ; Πως γίνεται σε πολλές Υπηρεσίες να ξέρουν όλα αυτά τα δεδομένα και να τα Διατυμπανίζουν άνθρωποι που δεν θα έπρεπε να είχαν τέτοιες “γνώσεις” ;
Γιατί δεν έχει εμπιστοσύνη στα Δικαστήρια που έχει κάνει σε 2000 από εμάς ;

Αυτά την ώρα που απειλούν Συνεχώς τους Πενταετείς με “κινητικότητες” την ώρα που καθαρά μας επιβουλεύονται πολλοί αυτή συνεχίζει την “ρητορική” της χωρίς να νοιάζεται που διαβάλει έναν κλάδο – πως θα απορροφηθούν ΟΛΟΙ οι επιλαχόντες – πως θα μπουν οι Συμβασιούχοι παρά μόνο 40 – 50 άτομα να φύγουν και να μπει, όλα τα άλλα είναι “ψιλά γράμματα”.  Αίσχος..


 Επιστολή συναδέλφου

Υ.Γ Φίλε μου καλέ βλέπεις εδώ και καιρό το μπλόκ μου έχει σταματήσει να ασχολείτε μαζί της.   Υπάρχουν πολύ ποιό σοβαρά θέματα που μας βασανίζουν.