Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Επι του πιεστηρίου.



·        Απο πληροφορίες μου η πρώτη αγωγή από την Δικηγορική Εταιρία Χρ. Νικολουτσόπουλου και συνεργατών του κατά συνάδελφου που δεν πλήρωσε την δικηγορική αμοιβή εκδικάστηκε με αποτέλεσμα ο συνάδελφος να καλείτε να πληρώσει 3211 ευρώ. Αυτό συνάδελφοι θέλω να το λάβετε μόνο ως ενημέρωση και τίποτα άλλο.
·         Αυτή η «Ένωση 5ετων» μας λέει ότι τους ζητήθηκε από το ΑΠΣ να καταθέσουν τις προτάσεις τους . Γιατί δεν μας έχει αναρτήσει στο ιντερνέτ έως τώρα το έγγραφο που τους έχουν αποστείλει από το ΑΠΣ; Ή ένα οποιοδήποτε έγγραφο του ΑΠΣ που είναι αποδέκτες ;
·         Γιατί  απλά δεν τους αναγνωρίζουν ως εκπροσώπους των 5ετων και αυτοί παραμυθιάζουν τον κόσμο.

·         Οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν 8 διαφορετικά  σωματεία . Τώρα που διαμαρτύρονται είναι και τα 8 μαζί , και μπράβο τους!! Οι κολοτούμπες που είναι τα τελευταία χρόνια να κατέβουν με την ΠΟΣΠΥΔ μαζικά στο δρόμο, αλλά ξέχασα τα προβλήματα αυτοί τα λύνουν με αλληλογραφίες προς το ΑΠΣ. Και το ΑΠΣ το μόνο που κάνει με τα χαρτιά τους είναι να γεμίζει τους κάδους ανακύκλωσης .

·         Πρέπει οι ενωσίτες να καταλάβουν ότι εκπροσωπούν το «δέντρο».
·         Γιατί το «δάσος» εκπροσωπείτε από την ΠΟΣΠΥΔ.
·         Και μην κάθονται και βγάζουν προτάσεις του ποδαριού γιατί δεν τους λαμβάνει κανείς υπόψη του.

·         Όσο για την ΕΑΠΣ την οποία είχα κατηγορήσει και στο παρελθόν για ενέργειες που φανέρωναν μόνο αντιπάθεια για τον κλάδο μας και είχε πειράξει και πολύ  τον τότε Πρόεδρο της (κ.Παντελεάκο)έχω να πω ότι ποτέ δεν ήθελαν στην πλειοψηφία τους και ας μην το έδειχναν τον Ν.3938 άρθρο 15  για αυτούς ήταν αγκάθι και τώρα πους τους περνάει προσπαθούν να μικρύνουν το αγκάθι να μην τους τρυπαει στο μέλλον πολύ.
·         Πρόσφατα κάλεσαν σε κοινό συμβούλιο την ένωση εθελοντών και έβγαλαν κοινές αποφάσεις . Γιατί δεν έκαναν αυτό άραγε και με την ΠΟΣΠΥΔ; Αφού μας θεωρούν συναδέλφους τους, αλλά και για το καλό του Π.Σ