Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

EXOYME ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ .....

Υπόγραψε συνάδελφοι πριν από λίγο το Υπουργείο Εσωτερικών και τώρα ο φάκελος πάει στο Υπουργείο Οικονομικών και στη συνέχεια στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης για μια τελευταία έγκριση. Εκτιμήσεις υπάρχουν ότι δεν θα υπάρξουν δυσκολίες και θα τελειώσει αυτή η ταλαιπωρία και θα βγει η διαταγή από το ΑΠΣ άμεσα .Μιλάμε για 1906 συναδέλφους. 
 Η εξελίξεις τρέχουν και εμείς θα σας ενημερώνουμε συνεχώς.
Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και μέρες αναλυτικά,  τελικά πήραν ΦΕΚ οι ώρες εργασίας των Πυροσβεστών Πενταετών Υποχρέωσης δημοσιεύτηκαν.
«Να ευχαριστήσουμε πάνω από όλα τους συναδέλφους-λφισες  γνωστούς και μη εξαιρετέους για τους αγώνες που κάνουν  αλλά μέσα από το Ιντερνετ όμως, να βγει αυτή η διαταγή».
Από τότε που οργιάζει το ίντερνετ μάλλον είναι περιττό το Προεδρείο της ΠΟΣΠΥΔ και τα συλλαλητήρια που διοργανώνει αλλά και οι λίγοι συνάδελφοι που κατέβηκαν πρόσφατα στο δρόμο. 

Mαθαίνω τώρα οτι η "συνάδελφος" απο Σαλόνικα τώρα βρίσκετε δίπλα στο συνάδελφο που κάνει απεργία πείνας στο ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ. Ρε τι γούστο έχει!!!!! Δύο συλαλητήρια πριν λίγες μέρες έλαμψε δια της απουσίας της. Αλλά ξεχνάω οτι αυτή κατεβένει Αθήνα μόνο για ιδιοτελής σκοπούς