Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΙΩΤΑ ΚΑΙ...............

20 συνάδελφοι έχουν εντοπιστεί έως τώρα με ποινικό και γιώτα και δεν έχει τελειώσει ο έλεγχος για τους 155 περίπου συνάδελφους που δημοσιεύτηκαν στο φεκ και θα καλύψουν τις θέσεις από τους διαγραμμένους  πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης.
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ ????ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ??
Τι σημαίνει αυτό: ότι στους 3400 βρέθηκαν συνολικά 155 με ποινικό και γιώτα, ενώ τώρα χωρίς να χει τελειώσει ο έλεγχος των 155 έχουν βρεθεί ήδη 20. Οπότε λοιπόν από τους 155 υπήρχαν αρκετοί που χαρακτήριζαν  τους 3400  που μπήκαν ως ΠΠΥ ανάπηρους , γιωτάδες ,και κατάδικους .  Τώρα οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους …………
Από πληροφορίες μου,  είχαμε και δύο συνάδελφους που διαγράφηκαν από ΠΠΥ να επιχείρησαν να κάνουν απόπειρα αυτοκτονίας. Ας τα δεί το ΑΠΣ αυτά. και ας Θυμηθει το "Πνευμα του Νομου" στα Πρακτικα της Βουλης οτι εγινε για να "απορροφηθει" ο κοσμος και οχι για "πατηματακια" για απολυσεις..
Τώρα που άνοιξαν κάποιες και κάποιοι τον θέμα με τα γιώτα και αρχικά ο σπάρος πήρε τους ΠΠΥ στη συνέχεια τους Συμβασιούχους , τώρα δεν πρέπει η νέα κυβέρνηση να ελέγξει και αυτούς τους επιτυχόντες Πυροσβέστες των διαγωνισμών του  2008-09 ?
Η  «συναδέλφισα» λέει να εφαρμοστεί ο νόμος των γιωτάδων στους ΠΠΥ αλλά μόλις ο Αρχηγός έβγαλε διαταγή ώστε να εφαρμοστεί και στους συμβασιούχους τότε αυτή κατάλαβε το κράξιμο που είχε να φάει και έγραψε ότι οι συμβασιούχοι πρέπει να εξαιρεθούν. ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΕΦΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΠΥ ΕΣΥ, ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Δεν ήταν τυχαίο το ότι στο τελευταίο συνέδριο της ΠΟΣΠΥΔ κάποιοι πήραν την ονομασία «διασπαστές» αφού δεν ήταν σύμπτωση το ότι κατέβασαν και δεύτερο ψηφοδέλτιο. Τώρα λοιπόν μαθαίνω ότι μαζεύουν υπογραφές για να φτιάξουν συνδικάτο ξεχωριστό εκεί πάνω κεντρική και Β. Ελλάδα. Την Κυριακή έχουν και συγκέντρωση στην Αθήνα. Πριν κάτι μέρες που ήταν να κατέβουν στης 2 πορείες δεν φάνηκαν πουθενά.  Και λέω εγώ : Όσο είχαμε το μαχαίρι και το πεπόνι η ΠΟΣΠΥΔ ήταν μια χαρά τώρα που μας τα πήραν όλα γίναμε και ΠΠΥ δεν μας κάνει η ΠΟΣΠΥΔ.