Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Τα συμπεράσματα της υπ άριθμ 3364 Φ299/27-08-2018 απαντητικής επιστολής σας προς εμάς.

Αριθ. Πρωτ :2888                                                                                                                                                      Αθήνα: 03.09.2018
Σελίδων :3
Προς :
Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης
Αξιότιμο κο Ιωάννη Μαραγκάκη, Αρχιπύραρχο ΠΣ
Κοινοποίηση:
1.Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
Αξιότιμη κα Ολγα Γεροβασίλη
2.Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής ασφάλισης και κοινωνικής Αλληλεγγύης
Αξιότιμη κα Έφη Αχτσιόγλου
3.Αρχηγό Πυροσβεστικού Σώματος
Αξιότιμο κο Βασίλειο Ματθαιόπουλο, Αντιστράτηγο ΠΣ
4.Υπαρχηγό επιχειρήσεων του ΠΣ
Αξιότιμο κο Γιόβα Κωνσταντίνο, Αντιστράτηγο ΠΣ
Θέμα: « Τα συμπεράσματα της υπ άριθμ 3364 Φ299/27-08-2018 απαντητικής επιστολής σας προς εμάς »
   Κύριε Διοικητά,
   το τί το και πότε θα δημοσιεύσουμε στην σελίδα μας, θα το κρίνουμε εμείς και όχι εσείς.
  Πάμε τώρα στο ζουμί και στην ουσία της απαντήσεως σας προς τη υπ αρίθμ 2871/21-08-2018 καταγγελία μας ενώπιον σας : ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΗ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΜΕ ΙΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΡΧΗ!!!!!!!
   Εσείς λοιπόν αυτό το θεωρείτε λανθασμένο και παράνομο και είστε και περιφερειακός Διοικητής και μάλιστα θεωρείτε νόμιμη την ανισομερή κατανομή βαρών.
   Πάμε τώρα να δούμε μιά μία τις αιτιολογήσεις σας περί του γιατί είναι νόμιμη η ανισομερής κατανομή βαρών και περί του ότι δεν αποτελεί αυτό ανισονομία και ανισότητα:
1.Είμαστε ευτυχείς, που παρόλο που το θέμα μας είναι τα εργασιακά δικαιώματα, εσείς μας διαφωτίζετε για το πόσες κλίνες έχουν τα ξενοδοχεία του Αγίου Νικολάου.
2.Είμαστε ευτυχείς που διαπιστώνετε ότι αυξήθηκαν οι ανάγκες στις δασικές πυρκαγιές αλλά όμως εσείς στηρίζετε την ανισότητα με την ανισομερή κατανομή βαρών στις πλάτες των συναδέλφων που εκπροσωπούμε .
Εδώ κύριε Διοικητά φάσκετε και αντιφάσκετε.
3.Όταν οι προσλήψεις στο ΠΣ γινόταν με κριτήριο τις προφορικές συνεντεύξεις δεν στερήθηκαν οι συμπολίτες μας την είσοδο τους στο Πυροσβεστικό Σώμα;;
ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΜΑΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΟΥΣ - ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ 16 ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ 11 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ, ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ, ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΡΙΤΗΤΡΙΩΝ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ, ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.
Εμείς είμαστε η μόνη καθαρή πρόσληψη και με καθαρά κριτήρια, δεν προσκυνήσαμε κανέναν και αυτά περί ρουσφετιών να τα πείτε σε άλλους. Ξέρετε εσείς... Αλλά είμαστε ευτυχείς που η διπλωματία δεν μπορεί να κρατήσει τις μάσκες.
4. Μας ευχαριστεί το γεγονός, ότι αναγνωρίζετε ότι είναι ελλιπής ο εξοπλισμός των συναδέλφων αλλά όμως τους βάζετε στην πρώτη γραμμή του πυρός, σε πρώτη έξοδο!!!!
5. Εδώ διακρίνονται οι ρατσιστικές απόψεις εις βάρος των συμβασιούχων: Είναι άραγε ανώτερες από το Σύνταγμα μας, την Νομοθεσία και την Ηθική;;;;
6. Οι πάντες γνωρίζουν τα πλασματικά νυχτερινά, επώνυμα έχουν καταγγελθεί αλλά εσείς κωφεύετε και δεν το γνωρίζετε!!! Τους συναδέλφους σας, που είχαν τα κότσια και το καταγγείλανε, τους βγάζετε ψεύτες και εσείς είστε ο ειλικρινής;;
7.Η πρωτοφανής εμπιστοσύνη των πολιτών προέρχεται από τις θυσίες των υπαλλήλων και όχι των Διοικητών, παρά το ότι τα εύσημα τα παίρνουν αυτοί.
Το ότι υπάρχουν κάποια κτίρια με κλιματισμό δεν σημαίνει, ότι είναι έτσι όλη η Ελλάδα. Δεν καταλαβαίνουμε, γιατί μας το αναφέρετε!! Έχετε δει πολλά σημεία περιπολικών ανά την Ελλάδα με αιρ κοντίσιον;;
8.Δεν υποτιμήσαμε τους συναδέλφους ως γραφιάδες, όσοι έχουν την επιπρόσθετη αυτή εργασία, όπως εσείς θέλετε να μας παρουσιάσετε. Εμείς αναφερόμαστε στα καταγγελμένα πλασματικά νυχτερινά ανά την Ελλάδα, τα οποία εσείς αγνοείτε.
9.Δεν κατανοούμε την αναφορά σας για το 199, το οποίο είναι άσχετο.
10.Πότε θυμάστε, ότι δεν φθάνει το προσωπικό και πότε δεν το θυμάστε!!! Την μια το θυμάστε και την άλλη το ξεχνάτε !!!! Όποτε σας βολεύει θυμάστε, ότι έχετε κενά αλλά δεν είδαμε αναφορές σας ποτέ ότι δεν έχετε προσωπικό!!!
11.Κύριε Διοικητά τρεις είναι όλοι και όλοι οι ΠΠΥ στην εν λόγω Υπηρεσία.
   Κύριε Διοικητά
   ήταν άραγε εσφαλμένο το εξ αρχής συμπέρασμα μας διαδραμοντος χρόνου ενάμιση μήνα περί απολύτου σύμπνοιας σας με τον Διοικητή της ΠΥ Αγίου Νικολάου;
   Η οποία απόλυτη σύμπνοια σας αποδεικνύεται και από το υπ αρίθμ 3364 Φ.299/27-08-2018 έγγραφο σας, που ούτως ή άλλως άλλωστε γνωρίζουμε και την σταδιοδρομία σας απέναντι στους ΠΠΥ και συμβασιούχους από τότε που υπηρετούσατε στα Χανιά. Δεν είναι κάτι που μας εκπλήσσει, δυστυχώς . Δεν περιμέναμε τίποτα άλλο από εσάς . Απλώς να σταματήσει το παραμύθι και η διπλωματία του <<εγώ σας στηρίζω, είστε χρήσιμοι στο ΠΣ >> και να πέσουν οι μάσκες.
   Πείτε μας λοιπόν τώρα, ότι δεν υπάρχει απόλυτη σύμπνοια και με την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κρήτης, με το περίφημο συμπέρασμα -διατακτικό της προς εσάς από την υπ αρίθμ. 175/29-08-2018 νομική γνωμοδότηση, που επειδή δεν την υπογράφει ο συντάξας δικηγόρος αποτελεί νομικά σκουπίδια; (χώρια που είναι αφεαυτού της νομικά σκουπίδια, γιατί παραβιάζει την συνταγματική αρχή της ισότητος και την ίση καταπόνηση για προσφορά με ίσες δυνάμεις).
   Απλά μας επιβεβαιώσατε και εγγράφως το ότι κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.... Εμείς στις αξίες μας είμαστε σταθεροί και όχι ταλαντευόμενοι. Την αλήθεια την λέμε ωμή χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.
   Συνημμένη η υπ αρίθμ 2871/21-08-2018 καταγγελία μας ενώπιον του κο Περιφερειακού Διοικητού Κρήτης, κου Μαραγκάκη, Αρχιπυράρχου ΠΣ και η υπ ρίθμ 3364 Φ 299/27-08-2018 απάντησις του προς εμάς.
                                                                     Με εκτίμηση,
                                                                 Για την Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.
Ο Πρόεδρος                                                                                            Ο Γεν. Γραμματέας
Φαραντάκης Γ. Αλέξανδρος                                                                       Πέπλης Λ. Στυλιανός
Τηλ: 6974709262                                                                                     Τηλ: 6976911880