Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΔΡΑ ΒΟΛΟΣ. Δ/ΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ-ΣΤΟΙΧΟΣ 1Α Υ-1 ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΙΧ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΤΚ,43100
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΟΜΙΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ 74/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ
ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ 2242/25-4-2013 ΒΙΒΛΙΟ ΑΝΑΓΝ. ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΒΟΛΟY. E-mail: billi131169@gmail.com Κινητό: 6981026258



ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΤΙΣ Π.Ο.Π.Υ.Σ.Υ.Π



Με τα λύπης μου διαβάζω τις ψευτιές που γράφεται προς το Σωματείο μας διπρόσωποι και ψεύτες όπως ήσασταν πάντοτε και όλα τα κάνετε γιατί έχετε μείνει μόνοι σας και κανένας Συμβασιούχος δεν σας εμπιστεύεται πλέον, γιατί έχετε 18 Συμβασιούχους όλους κι όλους. Ούτε της Κρήτης δεν ανήκουν σε έσας αφού έχουν φύγει. Και για να πέφτουν οι μάσκες όπως λέτε. Τον Οκτώμβριο του 2015 εμείς πρώτοι καταθέσαμε εξοδική δήλωση για την συλλογική σύμβαση επειδή είχε λήξει 3 χρόνια πριν και φυσικά προς όφειλος των συμβασιούχων. Επείδη είχαμε πάρει το γάλα που είχε κοπεί από το 2009 και καλύτερη εργασιάκη δουλειά στο 15ωρο. <<Η συλλογική σύμβαση υπάρχει αναρτημένη στο site μας>> μόλις το πληροφορηθήκατε αρχίσατε τα δικαστήρια και συνεχίζετε εως και σήμερα και το μόνο που καταφέρνετε είναι να δημιουργείτε προβλήματα. Ακόμη και αφού χάσατε όλα τα δικαστήρια κάνατε αναίρεση και πήγατε στον Άρειο Πάγο χωρίς να ορίσετε ημερομηνία εκδίκασης για να μην υπογράψουμε συλλογική σύμβαση. Και τώρα εσείς είστε που ζητήσατε αναβολή και μας κατηγορείτε επειδή ζητάμε ένα καλύτερο μέλλον.
Εσείς κοιτάτε μόνο τα δικά σας οφέλη και μόλις μας είδατε τότε ξυπνήσατε όλοι. Γιατί λοιπό κύριοι αφήσατε να περάσουν 3 χρόνια; Και όσον αφορά την 12μηνη απασχόληση εμείς την καταθέσαμε πρώτοι στον κ. Σκουρλέτη και σε κάθε αρμόδιο για κάθε 6 μήνες πρόληψη και 6 μήνες καταστολή. Όταν εσείς ζητούσατε 6 μήνες Πυροσβεστική και 6 μήνες Δασαρχείο. Ενώ αυτό δεν γινόταν το είπε και ο κ. Σκουρλέτη.
Για αυτά που υποστηρίζουμε υπάρχουν αποδεικτικά έγγραφα. Πηγαίνετε να βγάλετε λοιπόν καμία φωτογραφία με κανέναν Υπουργό και αφήστε ήσυχους τους Συμβασιούχους.









                              -Ο-                                                                       -Ο-
                   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                  Βρέκος Βασίλειος                                         Μπαϊράμης Δημήτριος
ΣΧΟΛΙΟ:
  Ο Προεδράρας απο το μεγάλο νησί, πήγε σε Γ.Σ σωματείου που αριθμούσε παλιά πάνω ΑΠΟ 120 μελη και σε πρόσφατη συγκέντρωση πικ-νικ  εδωσαν το παρόν καμια 15αρια ολοι και ολοι ο προεδράρας στην ομιλία του απειλεί τους συμβασιούχους οτι όσοι δεν είναι μέλοι της ΠΟΠΥΣΥΠ (το 90% δηλαδή απο τους 1200)φέτος θα δουλεψουν 7μισάωρο.

Στο πρόσφατο συνέδρειο -κρυφο σχολειό της ΠΟΠΥΣΥΠ "απο τα 31 σωματεια που εκπροσωπουν όπως μας λένε" παραβρέθηκαν τα 7 

Στο χω πει στο τελος θα μεινετε μόνοι σας