Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΤΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

Τι συνέβη άραγε με το θάνατο του δόκιμου πυροσβέστη; Η επίσημη πυροσβεστική παραθέτει τις πληροφορίες που εξέθεσε και το bloko.gr. Δηλαδή ότι, "συμμετείχε
κανονικά το πρωί στην εκπαίδευση από στελέχη της ΕΜΑΚ σε τακτικές πεζοπόρων τμημάτων και με την επιστροφή στη Σχολή είπε στους συναδέλφους του ότι δεν αισθάνεται καλά.Άμεσα τον μετέφεραν στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου και κατέληξε. Αν και δεν έχει βγει το πόρισμα με τα ακριβή αίτια θανάτου του, οι γιατροί θεωρούν ότι υπέστη ανακοπή καρδιάς".

Όμως, στον αντίποδα και με σχόλια μάλιστα αιχμηρά, συνάδελφοι του τραγικού όσο κι αδικοχαμένου δόκιμου, θέτουν σε αμφισβήτηση την επίσημη εκδοχή, καθιστώντας πλέον για την ηγεσία του Π.Σ. coditio sine qua non την έλκδοση, λεπτομερούς, αναλυτικής και πειστικής ανακοίνωσης. Είναι πολύ σοβαρή η υπόθεση ο θάνατος ενός ανθρώπου και ως τέτοιος πρέπει ν' αντιμετωπίζεται.

Παρακαλούμε επίσης τους αναγνώστες, που έχουν γνώση των συνθηκών του τραγικού θανάτου του δόκιμου πυροσβέστη, να μας στείλουν και άλλα στοιχεία για να τα θέτουμε στη διάθεση των επικεφαλής του σώματος.

Διαβάστε τα καυστικά σχόλια στην ανάρτηση ( ΕΔΩ ) ενημέρωσης για την τραγική απώλεια.  

- Η ενημέρωση σας δεν είναι ακριβής ψάξτε καλύτερα τις πηγές σας

- Είστε ψεύτες και απατεώνες. Ντροπή σας. Υπάρχει και Θεός όμως. Πάρτε εσείς τους παχουλους σας μισθούς και μη χάσετε τα γαλονια σας για να γράψετε ψέματα. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.
ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ : Ο ΤΑΣΟΣ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΕΤΆ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΌΠΩΣ ΛΈΤΕ.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ, ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΣΧΟΛΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΉΓΑΤΕ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΕΜΕΝΕ ΜΈΣΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ.
ΤΡΙΤΟ ΨΕΜΑ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΨΕΥΤΕΣ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ.
ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ, Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΩΝ ΒΙΛΙΩΝ, ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ....
BLOKO.GR
.