Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Απάντηση της Π.Ο.Π.Υ.Σ.Υ.Π. στην Ένωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Νομού Ιωαννίνων.

Αριθ. Πρωτ : 1402                                                      Αθήνα: 25.05.2016
Αρ. Σελίδων : 2
                                                                                        Προς :
                                                               Ένωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Νομού Ιωαννίνων
Θέμα: « Απάντηση στην Ένωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Νομού Ιωαννίνων και στο υπ΄ αρίθμ. πρωτ. 81/20.05.2016 έγγραφο της »
      Αγαπητοί συνάδελφοι του Προεδρείου του Σωματείου Ιωαννίνων,
      καταρχάς είμαστε σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία εργασιακή και πολιτική, όπου απαιτείται σύμπνοια και συμπόρευση, πράγμα το οποίο εσείς αγνοείτε παντελώς. Αγνοείτε την κατάσταση, που ευρίσκονται οι πενταετείς και οι συμβασιούχοι, και ασχολείστε με μικροπρέπειες και με ασύστολα ψεύδη, και έτσι μας αναγκάζετε και εμάς, παρά το ότι δεν το θέλουμε, να σας απαντήσουμε .

      Λέτε, ότι η Ομοσπονδία δεν μιλάει με κανένα μέλος του Δ.Σ. σας. Μη φάσκετε και αντιφάσκετε λέγοντας αυτό, διότι δύο σειρές παραπάνω στο έγγραφο σας δηλώνετε, ότι μιλάει ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας με τον ταμία του Δ.Σ. σας και επίσης ο κ Κοτσιώνης, παραιτηθέν μέλος του Δ.Σ. σας, είναι μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας!! Μην παίζετε κύριοι με την νοημοσύνη των συναδέλφων.
     Αγαπητοί κύριοι, αν θέλουμε να είμαστε ακριβοδίκαιοι και απόλυτα ειλικρινείς, χάρη σας κάναμε, όταν επεμβήκαμε και επιλύσαμε εργασιακά σας ζητήματα, χωρίς να έχετε κάνει εσείς αυτά, που οφείλατε να κάνετε (καταγγελία στην Διοίκηση ). Είχατε κάνει καταγγελία στην διοίκηση από το σωματείο σας; ΟΧΙ. Γιατί δεν είχατε κάνει καταγγελία; Μήπως διότι εμείς δεν σας αφήσαμε, να κάνετε καταγγελία, για να μην στοχοποιηθείτε από την διοίκηση σας, και το ευχαριστώ είναι αυτό; Μάθετε να μην είστε αγνώμονες!!!!!
      Ο συνδικαλισμός σας κύριοι, για να βάζουμε τα πράγματα στην σειρά, είναι να κάνετε έγγραφα για τις επίσημες αργίες και γονικές άδειες στην Ομοσπονδία; Γιατί στην Ομοσπονδία και όχι στην Διοίκηση σας;;; Μήπως σας φοβίζει τίποτα ; Αλλά τι γνωρίζετε από σωστό συνδικαλισμό; Αποφάσεις του Δ.Σ. σας έχετε πάρει, για να κάνετε ενέργειες για τα θέματα αυτά. Ποιες είναι οι ενέργειες σας; Κοινοποιήσετε τις προς εμάς να τις δούμε. Γιατί δεν έχετε κάνει ενέργειες ακόμη;
     Αναφέρετε επίσης για καταστρατήγηση ωραρίου εργασίας συναδέλφων μελών του σωματείου σας. Ποιες οι ενέργειες σας;; Γιατί δεν καταγγείλατε τον κύριο Διοικητή; Φοβάστε μήπως; Κάντε την καταγγελία στην Διοίκηση και αν η Ομοσπονδία δεν επέμβει, τότε ναι, να την κατηγορήσετε.
     Κύριοι, δεν είχε λόγο οι Ομοσπονδία να μην παρευρεθεί στην Γ.Σ. σας, όπως γνωρίζετε και για ποιον λόγο δεν παρευρέθηκε. Για ποιο λόγο το κάνετε θέμα;;; Μήπως θέλετε να δώσετε τροφή σε κάποιους να σπιλώσουν την Ομοσπονδία;; Λασπολογήσετε λοιπόν το σπίτι σας!!!
    Γνωρίζουν όλοι οι συνάδελφοι, ότι η Ομοσπονδία παλεύει για όλους και αγωνίζεται για το καλύτερο αλλά εσείς για άλλη μια φορά, πολλοστή για την ακρίβεια, προσανατολίζεστε στις εντυπωσιοθηρικές και ψευδείς ανακοινώσεις με κάλυψη των πραγματικών γεγονότων και σκοπών σας. Σε αυτό το δρόμο αγαπητοί κύριοι του Προεδρείου του Σωματείου Ιωαννίνων θα βαδίσετε μόνοι σας, και ούτε τα ίδια σας τα μέλη σας ακολουθούν, καθώς είστε το μοναδικό ανά την επικράτεια- αποκλειστικό- πρωτοποριακό Δ.Σ. με τόσες παραιτήσεις μελών Δ.Σ.. Τόσες παραιτήσεις μελών του ΔΣ σας, δεν σας λένε τίποτα; Αυτά γίνονται, όταν διοικεί το Δ.Σ. μια μικρή ομάδα. Συνεχίστε εσείς η μικρή ομάδα να δέχεστε συμβουλές…. Κοιτάχτε να δείτε, ποιοι σχολιάζουνε τα έγγραφα σας εις βάρος της Ομοσπονδίας. Για αυτούς κάνετε το θεαθήναι;;; Άλλωστε υπάρχουν και οι φωτογραφίες σας, που δεν αμφισβητούνται. Και μετά σας φταίνε οι άλλοι!! Όλοι οι άλλοι φταίνε αλλά όχι εσείς; Κοιτάξτε τα 30 άτομα στην τελευταία Γενική σας Συνέλευση !! Αντιθέτως εσείς κατηγορείτε τα μέλη σας αντί να προβληματιστείτε. Προς τιμή του μέλος του σωματείου σας –αντιπρόσωπος σας για την Ομοσπονδία είναι ο μοναδικός, που ζήτησε στο Συνέδριο, να μπουν ορκωτοί λογιστές στην Ομοσπονδία. Και εσείς συστρατεύεστε και φωτογραφίζεστε με αυτούς ;;;;
    Αλήθεια κύριοι, ενημερώσατε τον Πρόεδρο σας για την εν λόγω επιστολή που εκδώσετε; Ο ίδιος δήλωσε στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, ότι δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα για αυτή την επιστολή. Έτσι συνδικαλίζεστε εσείς; Ποιοι είστε εσείς, που μένοντας στην αφάνεια, προσβάλλατε το Σωματείο σας και τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο του; Μάθετε, διαβάστε το καταστατικό σας, για να δείτε, ποιοί συντάσσουν τα έγγραφα και πως εκδίδονται αυτά.
                               Με εκτίμηση,

                           Για την Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.
Ο Πρόεδρος                                          Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

Φαραντάκης Γ. Αλέξανδρος                     Βλαχογεώργος Αλέξανδρος

Τηλ: 6974709262                                   Τηλ: 6972 624450