Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Η ΑΝΑΝΕΩΤΈΣ ΤΗΣ ΚΟΛΟΤΟΎΜΠΑΣ ΞΑΝΑΚΤΥΠΗΣΑΝ

·        Κατέβηκαν  στην Αθήνα οι συνάδελφοι να μας «μονιμοποιήσουν» αυτοί που το καλοκαίρι του 2010 έκλειναν το πόρισμα με 1000 άτομα.
·        Όλα αυτά χωρίς να ενημερώσουν  από ότι ξέρω την Ομοσπονδία μας παρουσιάζοντας μια εικόνα στους αρμόδιους στα Υπουργεία  που στην παρούσα φάση μόνο θετικά μπορεί να επιδράσει.
·        Αναρωτιέμαι αν το κάθε Σωματείο από τα 37 ή το κάθε μέλος από τα 13 της ΠΟΣΠΥΔ λειτουργούσαν  ατομικά και με πολιτική σκοπιμότητα τη ποσοστό επιτυχίας θα είχαμε;
·        Κάνουν συναντήσεις με τον πρώην Υφυπουργό Σπύρο Βούγια ο οποίος δεν έκανε ποτέ αυτό που έκανε ο τωρινός ο Όθωνας να φέρει και να ψηφίσει το νομοσχέδιο στην βουλή και αυτή συναντιούνται και του χαϊδεύουν τα αυτάκια και το παρουσιάζουν σας επιτυχία. Καλό είναι τώρα να βρουν και το Μαρκογιαννάκη ………
·        Συναντήθηκαν πριν λίγο καιρό με τον Υφυπουργό κ. Όθωνα και τον Γ.Γ Τασούλα στην Θεσσαλονίκη και από ένα δελτίο τύπου που εκδώσαν και διάβασα τότε τίποτα δεν βγήκε αληθινό στη συνέχεια το μόνο που κατάλαβα ήταν  σκοπιμότητες κομματικές.
·        Σπέρνουν τον πανικό με την πρόσληψη των 750 πυροσβεστών.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:  «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ»