Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Νίκος Τόσκας: «Τιμώ το σόι μου»



ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΙΨΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΣΚΑ

Δεν έχουν τελειωμό τα ρουσφέτια των κυβερνώντων, με την αποκατάσταση όχι απλώς κομματικών στελεχών, ούτε... γενικά «ημετέρων», αλλά κανονικών συγγενών και φίλων. Όπου και να ψάξει κανείς, θα βρει διορισμούς στενών συγγενικών προσώπων των κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα (29-11-15) το «ΘΕΜΑ», στην κατηγορία αυτή των υπουργών ανήκει και ο αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο οποίος έχει διορίσει την ανιψιά του σε θέση ειδικού συμβούλου και την έχει χρίσει την πιο στενή του συνεργάτιδα. Για τον διορισμό φαίνεται ότι βάρυνε ιδιαίτερα το προσόν της συγγένειας, αν και η νεαρά Ευαγγελία Καμίδου έχει πανεπιστημιακές σπουδές οι οποίες είναι μάλλον άσχετες με το αντικείμενο της Δημόσιας Τάξης, με το οποίο ασχολείται ο υπουργός (αποφοίτησε από το Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στη Ρόδο).

Ο κ. Τόσκας είχε προσλάβει την ανιψιά του σχεδόν από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στην κυβέρνηση, δηλαδή στο υπουργείο Άμυνας τον περασμένο Απρίλιο, και φυσικά την πήρε μαζί του στην Κατεχάκη.

(ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 29/11/2015 – Π. ΣΑΒΒΙΔΗΣ)