Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει Κρεμαστάρια - Τροπολογία


Aπ ότι φαίνεται οι ενέργειες ενοχλούν  κάποιους που δεν μπορούν να ανταποκριθούν πλέον στις υποχρεώσεις τους, τρέχοντας  πάντα δεύτεροι πίσω  από κάθε  εξέλιξη να δηλώσουν  παρόν για να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους .
Το να τρέχετε δεν είναι κακό, το να είστε ανταγωνιστικοί δεν είναι κακό, το να προσπαθείτε επίσης δεν είναι κακό, γιατί πάντα μετά  το τρέξιμο, τον ανταγωνισμό,  τις  ενέργειες,  υπάρχει αποτέλεσμα και όφελος .
Το να μειώνετε ενέργειες όσων προσπαθούν,  το να ασχολείστε  με τους άλλους,  το να  καπελώσετε όσους δεν φτάνετε, το να κατηγορείτε όσους σας ξυπνάνε,  είναι κακό, γιατί πολύ απλά όταν ασχολείστε  με το τι κάνουν οι άλλοι. δεν περισσεύει χρόνος να ασχοληθείτε  με αυτά που πρέπει να κάνετε εσείς.
Μ αυτά και με τ άλλα, αν το καταλάβατε, εδώ και τρία χρόνια τρέχετε  πίσω από τις εξελίξεις γιατί είστε πλέον οι αντιπροσωπευτικότερη του εαυτού σας και όχι του συνόλου.

Όσο για αυτά που θέλετε να πείτε, καλό θα  είναι όταν τα περνάτε στο χαρτί  να βάζετε  τη δικιά σας  υπογραφή, κι όχι να ψάχνεται άλλους να το υπογράψουν, τα κολπάκια σας πάλιωσαν βρείτε κάτι ποιο έξυπνο  ... από την βιασύνη σας να το αναρτήσετε .... ΞΕΧΑΣΑΤΕ  ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ    Αριθ. πρωτοκ. 2631  04.04.2018   Επιστολή Μαλεφάκη Κανιού βάλατε ... φαίνεται και εκτίθεστε  .
Εκτός και αν οι υπογράφοντες συνάδελφοι κρατάνε αρχείο εξερχομένων εγγράφων ???





 ΘΕΜΑ  Διαμαρτυρία κατά του εμπαιγμού της νοημοσύνης των Συμβασιούχων.


Αρ.  πρωτοκ. 2631  04.04.2018 Επιστολή Μαλεφάκη Κανιού 1 

Αρ.  πρωτοκ. 2631 04.04.2018 Επιστολή Μαλεφάκη Κανιού 2 

Όσο για τη διαδικασία κατάθεσης Τροπολογίας ή δεν την γνωρίζεται ή έχετε χρόνια να ασχοληθείτε ή άλλοι  είχαν την ενασχόληση και όχι εσείς ... αυτά που γράφεται στην επιστολή είναι για γέλια ... αφού άλλοι υπογράφουν και άλλοι εκτίθενται για λογαριασμό σας ... ποιο το πρόβλημα ???

Τι να λέμε τώρα, αυτά είναι ψιλά γράμματα για σας  ... το έχετε τερματίσει ...  όλοι σας πήραν χαμπάρι συνεχίστε κοντεύετε στο στόχο σας 





Στο διαβιβαστικό φαίνεται  η ημερομηνία που βγήκαν από το συρτάρι οι Τροπολογίες ... τώρα για το ποιος γνώριζε και ενδιαφέρθηκε και ποιος όχι ... το αφήνουμε στην κρίση σας 



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Αθήνα, 29/03/2018
   
ΠΡΟΣ: Γεν. Γραμ. Κυβέρνησης
Δ/νση Διοικητικής Υποστήριξης
Νομοθετικού Έργου 


Αγαπητέ κ. Παύλοβιτς,
Σας στέλνω συνημμένα δύο (2) τροπολογίες μαζί με τις αιτιολογικές εκθέσεις. Αύριο θα λάβετε και τα πρωτότυπα μαζί με τα άλλα συνοδευτικά τους έγγραφα.
Λόγω του επείγοντος χαρακτήρα τους θα υπάρξει συνεννόηση του κ. Τόσκα με τον κ. Καλογήρου.

Με εκτίμηση

Γ. Σταματάκης



Άντε καλές γιορτές