Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ H 20Η ΝΟΕΜΒΡΗ ΕΦΤΑΣΕ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΠΥΣΥΠ …




Ψήφο εμπιστοσύνης και ανανέωση για αλλά τρία χρόνια στο ίδιο προεδρείο της  ΠΟΠΥΣΥΠ

Ένας λόγος και μοναδικός  που θα ήθελα πολύ να παραστώ συνάδελφοι σ αυτό το εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της ΠΟΠΥΣΥΠ είναι να άκουγα τον διοικητικό απολογισμό από τον πρόεδρο να γελάσω με τα χάλια μας και να φύγω.

Την τριετία 2014-2016 πέτυχε τα παρακάτω:
1.       Για του συμβασιούχους έλεγε  12μηνη απασχόληση (6μήνες πολιτική προστασία και 6 μήνες Π.Σ)  ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΊΠΕ : 6 ΜΗΝΟ ΕΝΑΡΞΗ 1 ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ. Η ΠΟΠΥΣΥΠ κατάφερε και πήρε έως 5μηνο για 2 χρόνια και μετά νέα προκήρυξη. Χρήματα για 1500 συμβασιούχους εγκρίθηκαν αλλά αυτοί μετά βίας  ήταν 1250 τα υπόλοιπα μαμ Πρόεδρε;
2.       Επιλαχόντες : σε 3 βδομάδες  μπαίνει ταφόπλακα συνάδελφοι
3.       Οι συνάδελφοι 2008-2009 μείνανε με το όνειρο πως η αντιπροσωπηκότερη συνδικαλιστική οργάνωση (ΠΟΠΥΣΥΠ) θα τους αποκαθιστούσε την αδικία και θα έμπαιναν στις λίστες επιλαχόντων .
4.       Το επικίνδυνο και ανθυγιεινό από λόγια και υποσχέσεις έγινε πλέον ΟΝΕΙΡΟ .
5.       Φόρμες  και ΜΑΠ  Οι περισσότεροι είναι έτοιμοι να πάνε με τα σώβρακα στις Υπηρεσίες  καθώς μία φόρμα που τους χορηγήθηκε πριν 5 χρόνια έλιωσε. Μπράβο και σε αυτό το κομμάτι τα πήγε καλά η αντιπροσωπηκότερη συνδικαλιστική οργάνωση (ΠΟΠΥΣΥΠ)
6.       Άδειες –καθηκοντολόγια –επιφυλακές  Όλοι οι συνάδελφοι ανημέρωτοι δεν έχει βγει καμιά έγγραφη ενημέρωση από την αντιπροσωπηκότερη συνδικαλιστική οργάνωση (ΠΟΠΥΣΥΠ) μετά και την εφαρμογή του ν. 4249/14και χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα.
7.       Παρουσιάζουν 9 σωματεία όποτε θέλουν διαγραμμένα από την ομοσπονδία και όποτε θέλουν μέλη στην ομοσπονδία .
8.       Πήραν το 2014 μια ομοσπονδία με 33 σωματεία και την έφτασε με την συμπεριφορά του το Προεδρείο να έχουν δικαίωμα ψήφου στο συνέδριο αύριο ούτε τα μισά,
9.       Πορείες διαμαρτυρίας δεν χρειάζεται να στεναχωρηθεί ο Υπουργός μας .
10.   Δεν έστειλαν τα πρακτικά των εκλογών της ομοσπονδίας στην ΓΣΕΕ με σκοπό να μην συμμετέχουν οι αντιπρόσωποι της ομοσπονδίας μας στης πρόσφατες εκλογές τις ΓΣΕΕ γιατί  δεν ήταν ελεγχόμενοι  οι σύνεδροι που πήγαν.
11.   Διέγραψαν χωρίς να τα αναπληρώσουν 2 μέλη του Δ.Σ της ομοσπονδίας και μάλιστα ο συνάδελφος ο Παπαναστασίου είχε βγει πρώτος σε ψήφους στις εκλογές του 2014 της ΠΟΠΥΣΥΠ.
12.   Κάνουν Διοικητικό Συμβούλιο της ιστορικής ΠΟΠΥΣΥΠ  με e-mail . Άντε της επόμενες εκλογές να της κάνεις Πρόεδρε   με e-mail.



Αλήθεια με τους δικηγόρους για τα 175, την εξομοίωση μισθών κ.α έχετε κάποια ενημέρωση συνάδελφοι 3  χρόνια τώρα;
Με της αγωγές όμως εναντίων Σωματείων και συναδέλφων  έχετε πλήρη ενημέρωση.

Τι από τα παρακάτω φοβήθηκε  το προεδρείο από το μεγάλο νησί και κάνει πρόωρες εκλογές ;
Α) Ότι με τη μονιμοποίηση (μπορεί και πριν την ώρα του)των 2370 ΠΠΥ δεν θα έχει συμμετοχή στο συνέδριο; Όποτε πάει η αντιπροσωπευτικότητα της Ομοσπονδίας
Β) Να προλάβει το Νοέμβριο μήπως έχει καμιά συμβουλή από τον κολλητό του τον κ. Σταθάκη ότι λεφτά για μονιμοποίηση δεν….. οπότε καήκαμε;
Γ) Να προλάβει την αντιπροσωπευτικότητα της Ομοσπονδίας που φυτοζωεί  ώστε η άλλη Ομοσπονδία που είναι στα σκαριά και γραφτούν τα μέλη να έχουν ήδη ψηφίσει σε αυτόν;
Δ)Την ήττα από τις εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια ότι θα επηρεάσουν τις εκλογές της ΠΟΠΥΣΥΠ αν γίνουν τον Φεβρουάριο?
Ε) Μην φάει τίποτα ψιλές το Προεδρείο από τους επιλαχόντες σύνεδρους μιας και σε 3 βδομάδες ΤΕΛΟΣ.
Πρόεδρε οι πρόωρες εκλογές έχουν ως αρνητικό αποτέλεσμα ο Διοικητικός απολογισμός 3ετιας (2014-2016)της ΠΟΠΥΣΥΠ να είναι ο φτωχότερος από την ίδρυση της :
1)μονιμοποίηση μηδέν.
 2)επιλαχόντες μηδέν.
3)συμβασιούχοι μηδέν.
4)Συνάδελφοι 2008-2009 μηδέν.
5)  Επίδομα οδηγών μηδέν.
6) Μεταθέσεις εποχικών μηδέν.
 7) Καθηκοντολόγιο-άδειες δεν ξέρετε που σας παν τα 4.

Την καρέκλα  Πρόεδρε, και τον «σχολιαστή σου», και τίποτα άλλο. Συνέχισε στο ίδιο μοτίβο .
To 2019 να χουμε και να χεις υγεία στο συνέδριο πιθανόν να μην είναι ούτε το δικό σου σωματείο.