Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ....? ΕΦΤΑΣΕΕΕ....




ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ?? ΕΡΧΕΤΑΙ...Tο χωνι μιλαει για "Γιωταδες"  κανει ΛΑΘΟΣ ολοι ειναι Ι1




Το Ξερουμε οτι το Δικαστηριο Δεν το Θελεις.. Ποιος Ξερει τι Θα Βγαλει , δεν επηρεαζεται από ΜΙΣΑ Δημοσιευματα , ουτε από Παραπληροφορημενες Επερωτησεις που μενουν στον Αερα…
Ουτε οι Δικαστες “Φοβουνται” όπως Διαφημιζετε ότι σας "τρεμουν" στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ από δω και από κει..
3 ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ την ΓΝΩΜΟ---ΔΟΤΗΣΗ,, είναι εναντια στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ-στον ΝΟΜΟ “ΠΗΓΗ” της ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑΣ και στο ΔΙΚΑΙΟΣυνεχισε , το ΜΟΝΟ που κανεις είναι να ΜΕΙΩΝΕΙΣ τους ΑΡΙΘΜΟΥΣ των ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ και να Χαντακωνεις την ΝΕΑ 5ΕΤΙΑ των ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ βαζοντας και ΟΛΕΣ τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ στο Στοχαστρο που θα ΠΕΡΑΣΟΥΝ από ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ όπως οι “”ΓΙΩΤΑΔΕΣ”” που είναι Ι1.

Χρονια Πολλα και σε ΕΣΕΝΑ http://spyth.blogspot.gr/ . Οσο για το ΑΡΘΡΟ σου να το Χαιρεσαι. Το ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ερχεται και  ΔΕΝ είναι μονο για τα Ι, είναι και για της ΗΛΙΚΙΕΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ-και ΥΕ ας το ΞΕΡΟΥΝ οι ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ότι ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ… Καλα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ..

Υποσημειωση: αυτοι που βριζουν τα ΝΟΜΙΜΑ Ι1 και λενε αισχρα πραγματα ας περιμενουν ότι αν συνεχιστει θα αποζημιωνουν για ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ.. Τα σχολια τους μαζευονται πριν Σβηστουν..

Οσο για τα Δημοσιευματα:

Ο Δημοσιογραφος οφειλει πριν δημοσιευσει να ρωτα και την "αλλη πλευρα" πριν να δημοσιευσει ωστε να υπαρχει μια ισοροπια και σφαιρικοτητα στο τι Δημοσιευευται..

Ψιλα γραμματα ε ? Αρχες Δεοντολογιας Δημοσιογραφων...ΑΡΧΕΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ