Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ.


Για τις πρώτες μέρες του Γενάρη τελικά πάει η υπογραφή των συμβάσεων μας σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες μου. Και ο λόγος είναι ότι δεν προλαβαίνουν να τελειώσουν τις διαδικασίες οι ιδιώτες (ιατρικές εξετάσεις, αγωνίσματα κτλ). Κόβονται αρκετοί και καλούνται συνεχώς επιλαχόντες. Αιτία όλων αυτών ο διαγωνισμός να τελειώσει λίγο αργότερα από ότι είχε υπολογιστεί.





51 τελικά ήταν οι «γιώτα». Δύο δεν εμφανίστηκαν καθόλου πάμε στους 49. Από αυτούς κόπηκαν 16 από την υγειονομική επιτροπή του ΑΠΣ .



ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΟΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΕ  ΝΑΚΟΣ, ΕΙΤΕ ΠΑΝΤΕΛΕΑΚΟΣ, Η ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΩΝ 4000 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ «ΒΑΒΟΥΡΑΣ».



Να δώσουμε συγχαρητήρια στο σωματείο Μαγνησίας που κινητοποιήθηκε αμέσως και πήγε στο πολιτικό γραφείο του Νάκου (είναι βουλευτής Μαγνησίας) για διαμαρτυρία



Έμαθα ότι το έτερο ήμισυ συναδέλφου που είναι στη λίστα επιλαχόντων  εργάζεται σε πολιτικό γραφείο τις μίας εκ των δύο Βουλευτών που κατέθεσαν ερώτηση προς τον κ. Παπουτσή πριν δύο μέρες. Τα συμπεράσματα δικά σας……….!